FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 23 maj 2011, 17:48

UPS je napisao/la:A da kopiramo onda i ovo:

Jedna informacija za one koji su do jucer pljuvali, bacali drvlje i kamenje na Mirzu V. utakmica sa Velezom bit ce zadnja koju ce Mirza V. voditi sa klupe F.K.Sarajeva. Posto je "kvazi trener" "zalizani" sezonu zavrsio na 3 odnosno vrlo vjerovatno 2 mjestu, plasirao se u Evropu i iza sebe ostavi kakav takav rezultat u sezoni u kojoj je imao "veliku podrsku sa tribina" u sezoni u kojoj su uprave nicale ko gljive, a za rucak igraci jeli hrenovke. Na zalost da je bilo malo vise Vase podrske moglo se i puno bolje. Mirza V. sam odlazi, Vasa djela i ljubav prema klubu sama za sebe govore, a Mirzina za sebe. Vidi se ko je srcem bio u svemu !

A posebno se s**** na ovo boldirano kako autoru ovog posta tako i njegovom haveru :!:

Nek im je sretno tamo negdje, samo sto dalje od Sarajeva

...mozda u melji :D :D
Samo nek' ide vise, jer gore od ovoga zaista ne moze!

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 23 maj 2011, 17:51

700.000 ste se zavalili za dovodjenje igraca i kradju uprave, a Zeljo ni marke, tako da ta prica, da ste bolji od Zelje iako ste jeli hrenovke i mijenjali uprave, ne pije vode. Problemi ce vas kad tad stici.. Igracki ste najjaci sto jest, jest, ali opet nista bolji od Zelje sto se tice uspjeha u sezoni, nego cak naprotiv.. Zeljo ako osvoji kup, vi ste sigurno drugi, a ako ne onda ste treci i to je to..
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! :)

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 23 maj 2011, 18:06

Zeljovka je napisao/la:700.000 ste se zavalili za dovodjenje igraca i kradju uprave, a Zeljo ni marke, tako da ta prica, da ste bolji od Zelje iako ste jeli hrenovke i mijenjali uprave, ne pije vode. Problemi ce vas kad tad stici.. Igracki ste najjaci sto jest, jest, ali opet nista bolji od Zelje sto se tice uspjeha u sezoni, nego cak naprotiv.. Zeljo ako osvoji kup, vi ste sigurno drugi, a ako ne onda ste treci i to je to..
igracki najjaci? hajd' majke ti udahni malo ciste have... skuplje timove od nas imaju: borac, zeljeznicmar i s.brezuljak
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 23 maj 2011, 18:14

DaRtAnJaN je napisao/la:
Zeljovka je napisao/la:700.000 ste se zavalili za dovodjenje igraca i kradju uprave, a Zeljo ni marke, tako da ta prica, da ste bolji od Zelje iako ste jeli hrenovke i mijenjali uprave, ne pije vode. Problemi ce vas kad tad stici.. Igracki ste najjaci sto jest, jest, ali opet nista bolji od Zelje sto se tice uspjeha u sezoni, nego cak naprotiv.. Zeljo ako osvoji kup, vi ste sigurno drugi, a ako ne onda ste treci i to je to..
igracki najjaci? hajd' majke ti udahni malo ciste have... skuplje timove od nas imaju: borac, zeljeznicmar i s.brezuljak
Ja ne bih tako rekla, mozda Borac ajde, ali Zeljo nije nikoga doveo ove godine, osim nekih polovnih igraca koji i nemaju mjesta u 1. timu, dok Sarajevo je dovelo Gutica, Arsenijevica, Kojasevica, Suljica, Obucu, itd. koji svi manje vise igraju u 1.timu. Da je Amar Osim bio na kormilu Sarajeva prosetao bi se ovom ligom sa 20 bodova prednosti, a Varesanovic bi sa Zeljom bio 10-i.. Zeljo ima slabiji tim nego prosle godine, a Sarajevo bolji, a samo neznanjem Varesanovica vi ste se borili za Evropu..

ZELJEZNICAR ima skup tim jer su tu igraci od prosle godine koji su bili i kad se titula osvajala, ali ove godine svi oni su nekako izgubili volju za ovom ligom.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 maj 2011, 18:20

@DaRtAnJaN

Nema veze sto su skuplji,ko da je ono relevantno. Sarajevo je igracki najbolja ekipa u ligi, poimenicno gledajuci. Ovdje mislim i racunam sastav sa Hamzagicem, Jahovicem i ostalim....

Drugo je sto smo imali dosta turbulencija u i oko kluba, jbg...da su svi bili na okupu, moglo se puno vise. Istina, falio nam je pravi zadnji vezni, u nedostatku Ihtijarevica....tek je kasnije Mirza "pogodio" sa Ledetom na toj poziciji, odnosno Dupovcem na stoperu..pa evo, vec 442. min. smo bez primljenog gola..

Ni ova ekipa nije losa, kada bi ostala na okupu. Dovesti malo kreativnijeg veznjaka i dobrog spica...Odbrana nam je dobra, iako je na pocetku bilo rupa i propusta...

Pojacati ekipu sa 2-3 igraca, i zadrzat kostur ekipe...i ako sve bude u redu, sljedeca sezona moze biti nasa.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 maj 2011, 18:38

sarajlija89 je napisao/la:@DaRtAnJaN

Nema veze sto su skuplji,ko da je ono relevantno. Sarajevo je igracki najbolja ekipa u ligi, poimenicno gledajuci. Ovdje mislim i racunam sastav sa Hamzagicem, Jahovicem i ostalim....

Drugo je sto smo imali dosta turbulencija u i oko kluba, jbg...da su svi bili na okupu, moglo se puno vise. Istina, falio nam je pravi zadnji vezni, u nedostatku Ihtijarevica....tek je kasnije Mirza "pogodio" sa Ledetom na toj poziciji, odnosno Dupovcem na stoperu..pa evo, vec 442. min. smo bez primljenog gola..

Ni ova ekipa nije losa, kada bi ostala na okupu. Dovesti malo kreativnijeg veznjaka i dobrog spica...Odbrana nam je dobra, iako je na pocetku bilo rupa i propusta...

Pojacati ekipu sa 2-3 igraca, i zadrzat kostur ekipe...i ako sve bude u redu, sljedeca sezona moze biti nasa.
Samo kolko puta se ova recenica ponavljala medju navijacima i od uprave tako da sam izgubio svu vjeru u to i sutra kad bi neko od ove ili neke druge uprave rekao titula i Sarajevo u istoj recenici samarcinu bi mu puko :x dosta vise prazne price i obecanja nek zasuku rukave pa ce onda sama djela pokazati mozemo li do titule il ne a ne ko dosad :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 23 maj 2011, 18:43

Hajmo sad ko ce od juniora potpisati haha ?
Glory Glory Man United !!! :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2011, 18:44

red devil88 je napisao/la:Hajmo sad ko ce od juniora potpisati haha ?
Mislim da ove sedmice Focic predlaze par juniora za prvi tim,mada nema sanse da se potrefi ko sa ovom sad generacijom,ovo je sad bilo i bog zna kad ce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 maj 2011, 18:46

kao prvo odakle ti cifra od 700 milja (da ti ne nije torabi reko)
kao drugo mi smo u problemima od oktobra prosle god..tako da ti je prica o problemima koji ce nas stici GLUPA da ne moze gluplja biti..tek sad ces vidjeti VASE PROBLEME
U odnosu na LAZI kojim vas zasipa vasa uprava (bageri i novi stadion, lova od kloca( eki milion), dolaze nake extra ekipe na grbu za prijateljske tekme itd itd)...a mi u problemima do grla...mi smo IPAK puno puno bolje prosli od vas !! Nijedna od zadnjih 2 uprave nije sakrivala visinu duga za razliku od vasih lopova koji i dan danas trube KUPCIMA da ste duzni samo oko 2 miliona. Istina je malo drugacija a to ces uskoro vidjeti.Npr...u zadnjih pet tekmi na grbavici reci nam koliko ste prodali karata (posto vidimo da znas koliko nas je uprava zavalila za dovodjenje igraca) onda bi trebala znati i prave cifre iz svoje avlije!!??
Pocelo vam je od kopa koji se bukvalno raspao. Sipac, bodenja , paljevine..A onda ce te jedno jutro procitati pravi iznos duga i da je amar digo sidro...ali prije njega farmaceut zujo

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 maj 2011, 18:48

AlemC85 je napisao/la:Nadam se dobroj tekmi u nedjelju, jel tako, i naravno da izvučemo pozitivan rezultat, a to je sve osim poraza, vi ste ionako obezbjedili evropu, a budite sigurni vaš gradski rival uzima rudar, totalno su van forme...
Po onome sto su pokazali protiv nas u derbiju ali i ucitavoj polusezoni...mogu samo dogovoriti li kupiti. Da glat dobiju nema sanse !!!

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 23 maj 2011, 18:49

FCS-FCS je napisao/la:
kao prvo odakle ti cifra od 700 milja (da ti ne nije torabi reko)
kao drugo mi smo u problemima od oktobra prosle god..tako da ti je prica o problemima koji ce nas stici GLUPA da ne moze gluplja biti..tek sad ces vidjeti VASE PROBLEME
U odnosu na LAZI kojim vas zasipa vasa uprava (bageri i novi stadion, lova od kloca( eki milion), dolaze nake extra ekipe na grbu za prijateljske tekme itd itd)...a mi u problemima do grla...mi smo IPAK puno puno bolje prosli od vas !! Nijedna od zadnjih 2 uprave nije sakrivala visinu duga za razliku od vasih lopova koji i dan danas trube KUPCIMA da ste duzni samo oko 2 miliona. Istina je malo drugacija a to ces uskoro vidjeti.Npr...u zadnjih pet tekmi na grbavici reci nam koliko ste prodali karata (posto vidimo da znas koliko nas je uprava zavalila za dovodjenje igraca) onda bi trebala znati i prave cifre iz svoje avlije!!??
Pocelo vam je od kopa koji se bukvalno raspao. Sipac, bodenja , paljevine..A onda ce te jedno jutro procitati pravi iznos duga i da je amar digo sidro...ali prije njega farmaceut zujo
Ne diskutujem sa balavcima i retardiranim likovima koji na normalan post odgovaraju isfrustriranim postovima..

Hvala, i prijatno..

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 maj 2011, 18:56

popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 23 maj 2011, 18:59

miky_hz je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Hajmo sad ko ce od juniora potpisati haha ?
Mislim da ove sedmice Focic predlaze par juniora za prvi tim,mada nema sanse da se potrefi ko sa ovom sad generacijom,ovo je sad bilo i bog zna kad ce
Ako bude po njegovom onda nema dobrog Juniora ove godine. Steta !
Glory Glory Man United !!! :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 maj 2011, 19:07

Sve vise sticem utisak da imate najbolju ekipu u ligi,da ste igrali ovako od pocetka titula bi bila na Kosevu.
Vjerovatno ce taj kvalitet doci do izrazaja u Evropi,sa ovom ekipom mozete daleko dogurati.
U Banovice poslije vas nije dosla bolja ekipa,iako je Zvijezda igrala odlicno,ali golove su postigli vise sretno nego spretno.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 maj 2011, 19:46

Da nam sad bi zgrabiti Jovica,Jaodica ili Musemica.A u ekipi ima puno potencijala i mjesta za napredak.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 maj 2011, 19:47

Zadrzat vecinu igraca..povratak Hadzije..uz 2-3 kvalitetna pojacanja...juris na titulu i kup!

EL??? Imam osjecaj da cemo napravit korak vise,tj.senzaciju..vrijeme je za 40.000 8-)

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 maj 2011, 19:49

molotovljev je napisao/la:Zadrzat vecinu igraca..povratak Hadzije..uz 2-3 kvalitetna pojacanja...juris na titulu i kup!

EL??? Imam osjecaj da cemo napravit korak vise,tj.senzaciju..vrijeme je za 40.000 8-)

MI SMO DIVOVI
Odvagaj malo ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 maj 2011, 19:52

Nama za sljedecu sezonu treba sljedece!
-Zadrzat Torlaka(ako ne onda dovesti jos jednog jakog stopera da igra sa Dupovcem a Gutic rezerva)
-Dovest lijevog beka(prodati Belosevica a Trebinjac prva izmjena a imamo i Hadziju)
-Prodati Kojasevica a onda dovesti nekog veznog koji zna poslat loptu napadacu,tj kreativac igre ili ne prodavati Kojasevica ali onda mora imati neko ko ce ga koristiti na pravoj poziciji(iza napadaca)
-Dovesti nekog napadaca koji zna zabijat golove,ala Obuca samo mladji(rezerva Haris i Amel)
ovo je prioritet,poslje moze i zadnji vezni kao i jos jedan spic

p.s. ovo prvo je najbitnije :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2011, 19:54

samosarajvo je napisao/la:Nama za sljedecu sezonu treba sljedece!
-Zadrzat Torlaka(ako ne onda dovesti jos jednog jakog stopera da igra sa Dupovcem a Gutic rezerva)
-Dovest lijevog beka(prodati Belosevica a Trebinjac prva izmjena a imamo i Hadziju)
-Prodati Kojasevica a onda dovesti nekog veznog koji zna poslat loptu napadacu,tj kreativac igre ili ne prodavati Kojasevica ali onda mora imati neko ko ce ga koristiti na pravoj poziciji(iza napadaca)
-Dovesti nekog napadaca koji zna zabijat golove,ala Obuca samo mladji(rezerva Haris i Amel)
ovo je prioritet,poslje moze i zadnji vezni kao i jos jedan spic

p.s. ovo prvo je najbitnije :)
pa pasa moj, nije ovo football manager 2011, yeboga ti
Za zivot cijeli!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 maj 2011, 19:54

zadnji vezni pored vucine !?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, KarloIvandic, Marokanci58, miguelramos, plisek, Tatamata1946, trunks1946 i 63 gosta.