Dobro je da nisu rekli da ih je bilo 400. Ipak su to 2 busa, nije salaseven je napisao/la:pa to je opće poznato da u njihove autobuse stane nekad i do 100 ljudi, zavisno koliko autobusa ide u Gradačc ih je došlo 200 sa 2 busaami je napisao/la:Ovi Manijaci imaju neke specijalne autobuse u koje moze stati kako pisu i do 80 navijaca![]()
![]()
ili su se zajebali pa su autobus zamjenili sa lokomotivom
Salu na stranu pa nek bude i 20 autobusa po 50 ljudi to je milja +kombi i privatni automobili plafon 1500.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U Plavom salonu održana je press konferencija uoči sutrašnjeg revanš susreta finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem se na Bilinom Polju sastaju Čelik i Željezničar.
Željezničar ima prednost iz prvog susreta od 1:0. Amar Osim, šef stručnog štaba sarajevskog tima, kaže kako ne bi imao ništa protiv da Čelik pobjedi sa 2:1 ili 3:2, jer u tom slučaju trofej dolazi na Grbavicu.
"Ne bih imao ništa protiv da Čelik pobjedi sa 2:1 ili 3:2, jer to bi značilo da mi osvajamo Kup. Što se tiče nekih izjava koje dolaze iz Čelika, ne želim se na njih osvrtati, jer to mi odgoj ne dozvoljava", rekao je Osim, dodavši:
"Oni na svom stadionu mogu raditi šta hoće, pa tako i meni zabraniti da uđem u službene prostorije. Pokušat ćemo u ova dva dana učiniti da se igrači normalno osjećaju i da shvate da je ovo samo jedna fudbalska utakmica, za raszliku od Čelika, koji je shvatio da je to mnogo više"
"Mislim da je pehar dovoljan motiv mojim igračima. Ne trebaju ih motivisati izjave koje dolaze iz Zenice", dodao je šef stručnog štaba Željezničara.
AMAR AMAR OSIM OSIM
Željezničar ima prednost iz prvog susreta od 1:0. Amar Osim, šef stručnog štaba sarajevskog tima, kaže kako ne bi imao ništa protiv da Čelik pobjedi sa 2:1 ili 3:2, jer u tom slučaju trofej dolazi na Grbavicu.
"Ne bih imao ništa protiv da Čelik pobjedi sa 2:1 ili 3:2, jer to bi značilo da mi osvajamo Kup. Što se tiče nekih izjava koje dolaze iz Čelika, ne želim se na njih osvrtati, jer to mi odgoj ne dozvoljava", rekao je Osim, dodavši:
"Oni na svom stadionu mogu raditi šta hoće, pa tako i meni zabraniti da uđem u službene prostorije. Pokušat ćemo u ova dva dana učiniti da se igrači normalno osjećaju i da shvate da je ovo samo jedna fudbalska utakmica, za raszliku od Čelika, koji je shvatio da je to mnogo više"
"Mislim da je pehar dovoljan motiv mojim igračima. Ne trebaju ih motivisati izjave koje dolaze iz Zenice", dodao je šef stručnog štaba Željezničara.
AMAR AMAR OSIM OSIM
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- SoloJuve26
- Kontakt:
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ide Vlak, ide Vlak, ide Vlak...Ide Vlak, ide Vlak,ide Vlaaak...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
zubizareta
- Kontakt:
kad je ovaj Osim ovako fin sto nije rekao da je sramortno da je 10 maraka ulaz na Grbavicu,i stave se gostujuci navijaci kao stoka proda se 3000 karti i vise a nemoze stati ni 1500 fujj nastavite sa ciganijom ili budite gospoda jednom u zivotu
Fina Gradska sarajevska raja
- Željo 1921
- Kontakt:

INVAZIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ima i jedan na onom zidu korita Miljacke kod Vrbanje.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- invincible
- Kontakt:
zatvorite se u svoje stanove misevi stize TM jaci i brojniji nego ikada do sada....
- bilinopolje
- Kontakt:
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Prijave idu ok. a narocito sam zadovoljan,zato sto se prijavljuju momci od 20 i + godina. Anamo oni opet, gledaju finale na TVu i glavatom Osimu traze mane.Neka, sad ste simpatizeri celika,juce borca, sutra..?
Mi nemamo drugu drzavu, mi nemamo rezervni klub.
Mi imamo Zelju, a On ima nas, jer Mi smo Zeljini,Zeljo je nas!
SVI U NICAZE...
SVI U NICAZE...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
imate listicuMU'MIN T.M. je napisao/la:Prijave idu ok. a narocito sam zadovoljan,zato sto se prijavljuju momci od 20 i + godina. Anamo oni opet, gledaju finale na TVu i glavatom Osimu traze mane.Neka, sad ste simpatizeri celika,juce borca, sutra..?
SVI U NICAZE...
eto rasirili ste se na kosevu i ostalo vam je 2 sektora tako ne delegiraj visezubizareta je napisao/la:kad je ovaj Osim ovako fin sto nije rekao da je sramortno da je 10 maraka ulaz na Grbavicu,i stave se gostujuci navijaci kao stoka proda se 3000 karti i vise a nemoze stati ni 1500 fujj nastavite sa ciganijom ili budite gospoda jednom u zivotu
Prestani glumiti kretena iskompleksiranog i izbacivati svoj jad iz sebe na ovoj temi...otkako si se registrovao na ovom forumu pišeš samo na ovoj i Čelikovoj temi, a ni rijeci o svom klubu koja ima predviđeni temu za to.zubizareta je napisao/la:kad je ovaj Osim ovako fin sto nije rekao da je sramortno da je 10 maraka ulaz na Grbavicu,i stave se gostujuci navijaci kao stoka proda se 3000 karti i vise a nemoze stati ni 1500 fujj nastavite sa ciganijom ili budite gospoda jednom u zivotu
Ponavljaš se
Zadnja izmjena: grof, dana/u 24 maj 2011, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovobilinopolje je napisao/la:![]()
![]()
![]()
e imate gore onu sarenu dzamiju okacite i na nju svi u zenicu da nas sahrane
-
Just do it.TM
- Kontakt:
A ne obaziri se, nije on kriv sto je takigrof je napisao/la:Prestani glumiti kretena iskompleksiranog i izbacivati svoj jad iz sebe na ovoj temi...otkako si se registrovao na ovom forumu pišeš samo na ovoj i Čelikovoj temi, a ni rijeci o svom klubu koja ima predviđeni temu za to.zubizareta je napisao/la:kad je ovaj Osim ovako fin sto nije rekao da je sramortno da je 10 maraka ulaz na Grbavicu,i stave se gostujuci navijaci kao stoka proda se 3000 karti i vise a nemoze stati ni 1500 fujj nastavite sa ciganijom ili budite gospoda jednom u zivotu
Ponavljaš se
:)
-
zubizareta
- Kontakt:
pricam o Grbavici sinko procitaj malo bolje i vasem ciganluku,a to gdje ja pisem i sta pisem moja stvar trpimo vas kako smarate mjesecima o vrislama i sad vam kao nesto cudno ocemo petardu u mrezi strumfovaCuspajz je napisao/la:eto rasirili ste se na kosevu i ostalo vam je 2 sektora tako ne delegiraj visezubizareta je napisao/la:kad je ovaj Osim ovako fin sto nije rekao da je sramortno da je 10 maraka ulaz na Grbavicu,i stave se gostujuci navijaci kao stoka proda se 3000 karti i vise a nemoze stati ni 1500 fujj nastavite sa ciganijom ili budite gospoda jednom u zivotu
Fina Gradska sarajevska raja
- bilinopolje
- Kontakt:
cccccccccccccccc strah haha izvini nebojim strumfova ...............strah haha hahatwisttm87 je napisao/la:a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovobilinopolje je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cuj strahtwisttm87 je napisao/la:a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovobilinopolje je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
zubizareta je napisao/la:pricam o Grbavici sinko procitaj malo bolje i vasem ciganluku,a to gdje ja pisem i sta pisem moja stvar trpimo vas kako smarate mjesecima o vrislama i sad vam kao nesto cudno ocemo petardu u mrezi strumfovaCuspajz je napisao/la:eto rasirili ste se na kosevu i ostalo vam je 2 sektora tako ne delegiraj visezubizareta je napisao/la:kad je ovaj Osim ovako fin sto nije rekao da je sramortno da je 10 maraka ulaz na Grbavicu,i stave se gostujuci navijaci kao stoka proda se 3000 karti i vise a nemoze stati ni 1500 fujj nastavite sa ciganijom ili budite gospoda jednom u zivotu
Pa idi psihologu i objasni mu da ti je drazi neuspjeh zelje nego uspjeh sarajeva. Neka ti pokusa pomoci.
pa u cemu je onda problem robije ? 
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 24 maj 2011, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.