FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubizareta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubizareta » 24 maj 2011, 14:24

nece misice pardon timijevci nadju se uvrijedjeni odma kad ih neko provocira a kad oni t rade onda je ok ovu tekmu 2000 ih ode sljedecu 20 ljudi pravi ste birajte tekme :lol: p.s ja sam uz Sarajevo i kod uspjeha i kod neuspjeha nisam Manijak da biram tekme
Fina Gradska sarajevska raja

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 maj 2011, 14:26

Braco Manijaci osvjetlajte obraz glavnog grada, papanluk free zone, Pitari su uz vas,sretno...

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 maj 2011, 14:27

twisttm87 je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la::o :o :o :o e imate gore onu sarenu dzamiju okacite i na nju svi u zenicu da nas sahrane
a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovo ;) :)
Ove parole pokazuju koliko su Manijaci spremni na invaziju i kakvo vlada raspolozenje za odlazak u Zenicu :lol:nekako mi ovo djeluje nelogicno da se neko moli -poziva-reklamira ako je vec toliko interesovanje kakvog ga vi zelite prikazati :lol: :lol: ove mi parole vise lice na neki inat, molbu, za Manijake,ali dobro vidjecemo sutra na B.P kolika je to invazija. :idea: :idea: :?:

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 24 maj 2011, 14:27

Denizmare je napisao/la:Braco Manijaci osvjetlajte obraz glavnog grada, papanluk free zone, Pitari su uz vas,sretno...
Hvala druže ! ;)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 24 maj 2011, 14:28

Denizmare je napisao/la:Braco Manijaci osvjetlajte obraz glavnog grada, papanluk free zone, Pitari su uz vas,sretno...
ne govori svega ti u tudje ime govori samo za sebe jer ja sam hordas i zelim im petardu jednu,isto kao sto su zeljeli nas raspad,virsle, itd. tako im i ja zelim sve isto
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 24 maj 2011, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 24 maj 2011, 14:28

bilinopolje je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la::o :o :o :o e imate gore onu sarenu dzamiju okacite i na nju svi u zenicu da nas sahrane
a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovo ;) :)
cccccccccccccccc strah haha izvini nebojim strumfova ...............strah haha haha :lol: :lol: :lol:

hahaha pa vidim koliko te je strah da ne znas ni napisat nebojim se hahaah ali razumijem te ipak vam dolazi skupina navijaca koja je klasa za vas,koja jos uvijek drzi rekord gostovanja (mislim koliko je raje doslo na gostovanje)onda sto se kluba tice dolazi vam najtrofejniji klub drzave :) sve u svemu razumijem te :) san je biti dio Manijaka i Zelje ali to ne moze svako biti :)

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 24 maj 2011, 14:28

Korisničko ime: zubizareta
Zadnji put prijavljen/a:
24 maj 2011, 12:26
Ukupno postova:
41 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 2.16 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(41 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(18 post(ov)a / 43.90% od postova korisnika/ce)

Ohladi malo jadan ne bio :lol: :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 24 maj 2011, 14:29

zubizareta je napisao/la:nece misice pardon timijevci nadju se uvrijedjeni odma kad ih neko provocira a kad oni t rade onda je ok ovu tekmu 2000 ih ode sljedecu 20 ljudi pravi ste birajte tekme :lol: p.s ja sam uz Sarajevo i kod uspjeha i kod neuspjeha nisam Manijak da biram tekme
izvini ako mogu da pitam, koliko je tebi godina?

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 maj 2011, 14:29

ami je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
Ove parole pokazuju koliko su Manijaci spremni na invaziju i kakvo vlada raspolozenje za odlazak u Zenicu :lol:nekako mi ovo djeluje nelogicno da se neko moli -poziva-reklamira ako je vec toliko interesovanje kakvog ga vi zelite prikazati :lol: :lol: ove mi parole vise lice na neki inat, molbu, za Manijake,ali dobro vidjecemo sutra na B.P kolika je to invazija. :idea: :idea: :?:

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 24 maj 2011, 14:30

blueman-TM87 je napisao/la:Korisničko ime: zubizareta
Zadnji put prijavljen/a:
Ukupno postova:
Premijer liga BiH
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar

pa sta ti je cudno sta hoces sa ovim da pokazes,pa gledam vas godinu dana skoro neprestano smarate na nasoj temi sa virslama i slicnim glupostima

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 24 maj 2011, 14:33

bilinopolje i ami... sta je onda ono vase po radiju itd ? to nije molba,poziv itd :) gledajte prvo sebe pa onda ostale ;)

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 24 maj 2011, 14:34

zubizareta je napisao/la:
ne govori svega ti u tudje ime govori samo za sebe jer ja sam hordas i zelim im petardu jednu,isto kao sto su zeljeli nas raspad,virsle, itd. tako im i ja zelim sve isto
Napisao si to nekoliko puta, pa ponavljaš se hordašu...nisi valjda debil da se ponavljaš po 100 puta :o :shock:

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 24 maj 2011, 14:35

muamer10 je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:nece misice pardon timijevci nadju se uvrijedjeni odma kad ih neko provocira a kad oni t rade onda je ok ovu tekmu 2000 ih ode sljedecu 20 ljudi pravi ste birajte tekme :lol: p.s ja sam uz Sarajevo i kod uspjeha i kod neuspjeha nisam Manijak da biram tekme
mozes godina mi je toliko da sam stariji nego 90 posto na ovoj temi,al kad sam vidio od derbija na Grbavici kakvi ste da vam navijaci mole da nam nedajete vise mjesta,da pricate i provocirate 24 sata o virslama shvatio sam da ste samo dno i da zelite svima zlo tako da... cuj ovog braco manijaci jel te stid pasa moj,jesu li to oni isti sto su nam brata sa tribine poslali u bolnicu i to na krvnicki nacin pretprosli derbi?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 maj 2011, 14:36

Pa se ljudi pitaju gdje su ljudi ozbiljniji, normalniji, pametniji itd. koji su pisali ne samo na ovoj temi.

Ako ulazis u raspravu sa idiotom, prvo ce te spustiti na svoj nivo, a onda uzeti na iskustvo.
Lagano dovidjenja i prijatno sa ovog foruma, na kojem moderatori rade sve osim onoga sto bi trebali da rade.

nekad davno Videoton, prekjuce Široki, juce Borac, danas Celik, sutra ko zna ko...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 24 maj 2011, 14:36

blueman-TM87 je napisao/la:Korisničko ime: zubizareta
Zadnji put prijavljen/a:
Ukupno postova:
Premijer liga BiH
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar

pa sta ti je cudno sta hoces sa ovim da pokazes,pa gledam vas godinu dana skoro neprestano smarate na nasoj temi sa virslama i slicnim glupostima
Znas li ti ovu?
[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 24 maj 2011, 14:38

muamer10 je napisao/la:
mozes godina mi je toliko da sam stariji nego 90 posto na ovoj temi,al kad sam vidio od derbija na Grbavici kakvi ste da vam navijaci mole da nam nedajete vise mjesta,da pricate i provocirate 24 sata o virslama shvatio sam da ste samo dno i da zelite svima zlo tako da... cuj ovog braco manijaci jel te stid pasa moj,jesu li to oni isti sto su nam brata sa tribine poslali u bolnicu i to na krvnicki nacin pretprosli derbi?
iskreno da ti kazem ne mogu da vjerujem da imas npr 25-30 godina. Da imas ne bi razmisljao o virslama, nekakvim tucama pojedinaca itd. Slika navijaca zelje je da borac isprate aplauzom ove godine, prosle godine u finalu kupa. Sta sad zato sto 4-5 navijaca sarajeva prebiju dijete sa zeljinim salom ja trebam da smaram hiljade navijaca sarajeva da su debili?

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 24 maj 2011, 14:39

Lik je samo Normalna gradska raja...... ;)

a ti.... ti si jad 8-) jad napaceni, ZELJO ti djetinjstvo unistio, njemu nije sigurno......... ;)
:)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 24 maj 2011, 14:40

Pa sve je pocelo sa vasim likovima skandiranjem svi u napad mrtav je Hase,pljuvanjem Vedrana itd. al necu sad o tome znamo odlicno kakvi ste,a sto niste tako kritikovali kad su vasi smarali 24 sata na temi nasoj o virslama,i svasta pisali tad vam je bilo ok,da ste licemjeri to znamo odavno!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 maj 2011, 14:41

ami je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
:lol: :lol: Vecu glupost nisam procitao, pa Finale kupa drzave, normalno da se mora reklamirati, koji si ti ...., i ovo reklamiranje pokazuje samo koliko je navijacka skupina Manijaci ispred Robijasa. . . Ljudi misle o svim stvarima, svaka im cast na ovome, fkt su broj 1 u drzavi. . . respect !

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 24 maj 2011, 14:41

Avanes je napisao/la:Pa se ljudi pitaju gdje su ljudi ozbiljniji, normalniji, pametniji itd. koji su pisali ne samo na ovoj temi.

Ako ulazis u raspravu sa idiotom, prvo ce te spustiti na svoj nivo, a onda uzeti na iskustvo.

Lagano dovidjenja i prijatno sa ovog foruma, na kojem moderatori rade sve osim onoga sto bi trebali da rade.

nekad davno Videoton, prekjuce Široki, juce Borac, danas Celik, sutra ko zna ko...
potpis ;)
:)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.