FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne treba hraniti trola i davati mu znacaj vec samo ignore, kad Denzimare koji je za njega gradska raja iako navijac Sarajeva, nece covjek da odgovara na njegove bolesne price i upadice.
Sacekajmo da moderacija odredi svoje.
Sacekajmo da moderacija odredi svoje.
-
zubizareta
- Kontakt:
sta kukate na moderatore jel vas ko vrijedja isto kao uvrijedjene mlade,sto niste pozivali moderatore kad ste nam unistili temu vasim glupostima sta vam je nejasno? A to ejsam li ja gradsko dijete ako hoces da ti pokazem i ne samo ja nego cijela moja familija za razliku od 90 posto oviih vasih sto pise ovdje!Baby je napisao/la:E MOJI MODERATORI ...
Fina Gradska sarajevska raja
Pozivam sve navijace Zeljeznicara da totalno ignoriraju ostale posjetioce ove teme!!!
Mene interesuje ekonomija Zelje jel ima neko malo vise informacija o tome? Moze i na privat sve jedno..
Mene interesuje ekonomija Zelje jel ima neko malo vise informacija o tome? Moze i na privat sve jedno..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- blueman-TM87
- Kontakt:
zubizareta je napisao/la:sta kukate na moderatore jel vas ko vrijedja isto kao uvrijedjene mlade,sto niste pozivali moderatore kad ste nam unistili temu vasim glupostima sta vam je nejasno? A to ejsam li ja gradsko dijete ako hoces da ti pokazem i ne samo ja nego cijela moja familija za razliku od 90 posto oviih vasih sto pise ovdje!Baby je napisao/la:E MOJI MODERATORI ...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Zubizareta jesi li ti normalan,onako realno pitanje za tebe.Alo ba... dolazis na ovu temu koja se zove fk Zeljeznicar i pises dabogda vam napunili mrezu sa 5 komada jos se i pametan pravis pa spominjes vedrana,haseta jos pises kako nasi vise na vasoj temi hahaha.Stvarno si smijesan tip da nije normalno.
-
TM87visnjik
- Kontakt:
SVI U ZENICU braco Manijaci...nek svi puknu od muke 
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ovaj naš forum k'o da je autopijaca
Moderatori doprinose tome nebrišući silne gluposti..
Moderatori doprinose tome nebrišući silne gluposti..
Željo - My first love!!!
Eh kad cu docekati da udjem na temu Zeljeznicara i da procitam nesto pametno i nesto uvezi kluba kojeg volimo. Prvo oni Lesinari pa kasnije Horde i evo sad nesto Robijasi poceli da seru. Pa dajte molim vas imate vase teme i tu pisite. Kakve ste vi plitke pameti kad udjete na temu drugog kluba i pisete daBogda izgubili, dabogda ovo dabogda ono.. Parisiti jedni, jel nemate pametnijeg posla?
I kasnije dolaze neki likovi i kazu vidi kolko stranica napisano! Uff...Najbolje bi bilo da se tema moze zakljucat i da samo Zeljovci pisu, tad ce biti i malo mira onog ako ga uopste ima...
I kasnije dolaze neki likovi i kazu vidi kolko stranica napisano! Uff...Najbolje bi bilo da se tema moze zakljucat i da samo Zeljovci pisu, tad ce biti i malo mira onog ako ga uopste ima...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Na nasoj temi je vise vasih navijaca nego nasihsajo10 je napisao/la:Parisiti jedni, jel nemate pametnijeg posla?
A C A B !
nimalo mi se ne svidjaju ove izjave osima pred finale tipa " moze biti i 2-1 , 3-2 .." , nadam se da ne naajavljuje cisti buker , naravno ne kazem da treba sad nasrnuti prema njihovom golu ali bi bilo lijepo da postignemo gol ( i to da ga lazzila zabije ) i uzmemo taj kup

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Di Stéfano
- Kontakt:
a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovo
[/quote]
Ove parole pokazuju koliko su Manijaci spremni na invaziju i kakvo vlada raspolozenje za odlazak u Zenicu :lol:nekako mi ovo djeluje nelogicno da se neko moli -poziva-reklamira ako je vec toliko interesovanje kakvog ga vi zelite prikazati
ove mi parole vise lice na neki inat, molbu, za Manijake,ali dobro vidjecemo sutra na B.P kolika je to invazija.
[/quote][/quote]
Pa ti si našao pričat, a kakva je parola visila na podvožnjaku na ulazu u Zenicu,prije prve finalne utakmice, šta ti je ba??? Zato ne dipr i bolje razmišljaj hoćel vas biti više od 1000 na jugu!
Ove parole pokazuju koliko su Manijaci spremni na invaziju i kakvo vlada raspolozenje za odlazak u Zenicu :lol:nekako mi ovo djeluje nelogicno da se neko moli -poziva-reklamira ako je vec toliko interesovanje kakvog ga vi zelite prikazati
Pa ti si našao pričat, a kakva je parola visila na podvožnjaku na ulazu u Zenicu,prije prve finalne utakmice, šta ti je ba??? Zato ne dipr i bolje razmišljaj hoćel vas biti više od 1000 na jugu!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Kaže Ibraković da očekuje od Želje klasični bunker jer mi kao ništa drugo i ne znamo igrati.Pa ljudi moji,je li moguće da tamo nema pismenog čovjeka koji zna respektovati protivnika,još uvijek aktuelnog šampiona,finalistu kupa(najvjerovatnije i osvajač).Nevjerovatno je kako sam promijenio mišljenje o Ibrakoviću,nekad sam ga smatrao gospodinom i nije mi bilo mrsko da ga vidim na klupi Želje u doba Hotića,Krunića i drugih a sada mu daleko kuća od naše bila.
Zato ih treba kazniti sutra,klasičnim bunkerom im uvaliti dva gola pa nek psi laju do mile volje.
Zato ih treba kazniti sutra,klasičnim bunkerom im uvaliti dva gola pa nek psi laju do mile volje.
- blueman-TM87
- Kontakt:
- Di Stéfano
- Kontakt:
mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali

Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
NO PYRO NO PARTY
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
sutra sa sjeverablueman-TM87 je napisao/la:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- blueman-TM87
- Kontakt:
BujrumBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- bilinopolje
- Kontakt:
hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likceDi Stéfano je napisao/la:mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali![]()
razocara me likce po ko zna koji put .....al
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.