Millwall FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Tribalian
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 14:33

STEVIE je napisao/la:veceras bi golman david forde mogao dobiti svoj debi za reprezentaciju irske u prijateljskoj protiv sjeverne irske u dublinu! svaka cast fordeu
pridruzujem se cestitkama ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2011, 14:40

Tribalian je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:veceras bi golman david forde mogao dobiti svoj debi za reprezentaciju irske u prijateljskoj protiv sjeverne irske u dublinu! svaka cast fordeu
pridruzujem se cestitkama ;)
jedan od boljih golmana u championshipu, nadam se da ce ga zadrzati klub 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 14:43

I ja se nadam,a i posteno da ti kazem ocekujem bar 2-3 pojacanja kvalitetna,vidis da ovaj Birmingem ispade .Toga sam se i plasio,oni ce verovatno jurisati na prvo mesto u championshipu.Otici ce njima Zigic i jos 4-5 nekih biljih igraca,al videces da ce svi ostali ostati.Da bi mi parirali njima i WH-u moramo se ozbiljno pojacati.

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 14:45

Realno gledajući i naredne sezone teško da možete do Play-offa, tu smo Mi, Birmingham, Blackpool, Forest, Leeds, Leicester i dr. Teško da se domognete tih pozicija...
Every day I'm shovelin.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 14:46

WHUFC je napisao/la:Realno gledajući i naredne sezone teško da možete do Play-offa, tu smo Mi, Birmingham, Blackpool, Forest, Leeds, Leicester i dr. Teško da se domognete tih pozicija...
Ko zna sta ce biti sa vama posle ove katastrofe ;) Za Lester sam cuo da vraca Heskija :lol: :lol: :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2011, 14:47

Tribalian je napisao/la:I ja se nadam,a i posteno da ti kazem ocekujem bar 2-3 pojacanja kvalitetna,vidis da ovaj Birmingem ispade .Toga sam se i plasio,oni ce verovatno jurisati na prvo mesto u championshipu.Otici ce njima Zigic i jos 4-5 nekih biljih igraca,al videces da ce svi ostali ostati.Da bi mi parirali njima i WH-u moramo se ozbiljno pojacati.
slazem se. al'' eto vec se pominje da bi mozda mogao doci u millwall napadac kevin phillips, upravo iz birminghama. izgleda je sve blize klubu i lijevi bek foresta joel lynch, sasvim solidan i mlad igrac a na lijevoj strani odbrane najvise i skripi.. iskreno i realno gledajuci ljuti rivali ce imati ogromne probleme u championshipu. na rubu su bankrota i 100% ce im otici vecina igraca koji imaju PL-ugovore. birmingham ce biti neugodni, njih ce napusiti par bitni igraca(poput fostera i martinsa) al' vjerujem kao sto kazes da ce oni zadrzati vecinu tima.

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 14:50

Što se tiče Kevina Phillipsa, on je već u 38.godini života, i može nešto da uradio samo s klupe. I on bi mogao ako dođe da bude vaš joker s klupe. To što kažeš u vezi bankrota, grdno se varaš. To nije istina, i odakle ti to? Može neki izvor? Pitaj druga Hammersa i on isto kaže da nema šanse da dođe do bankrota. ;)
Every day I'm shovelin.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 14:52

WHUFC je napisao/la:Što se tiče Kevina Phillipsa, on je već u 38.godini života, i može nešto da uradio samo s klupe. I on bi mogao ako dođe da bude vaš joker s klupe. To što kažeš u vezi bankrota, grdno se varaš. To nije istina, i odakle ti to? Može neki izvor? Pitaj druga Hammersa i on isto kaže da nema šanse da dođe do bankrota. ;)
Brate da se ne lazemo vama ce otici 65% ovih igraca koji su igrali u PL??? jel se slazes?

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 14:53

Slažem se u vezi toga, ali ne zaboravi kako imamo jak omladinski pogon i od novaca koje zaradimo od prodaje možemo dovest' par igrača iz Championshipa.. ;)
Every day I'm shovelin.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2011, 14:55

procitaj sta pisu ozbiljne engleske novine poput telegrapha o ekonomskom stanju tvog kluba ;) dobit ce klub oko £40 mio. od PL-a al' to ce tek biti isplaceno naredne 4 sezone. a do augusta klub mora vratit bankama skoro £35 mio. duga! onda pogledaj sta govori onaj zidov sto je vlasnik kluba, david gold za situaciju. kako god okrenes trenutno stanje u millwall je mnogo bolje nego kod "komsija", ne samo sportski vec i ekonomski. zna berylson kako treba poslovati!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 14:57

WHUFC je napisao/la:Slažem se u vezi toga, ali ne zaboravi kako imamo jak omladinski pogon i od novaca koje zaradimo od prodaje možemo dovest' par igrača iz Championshipa.. ;)
Dobro to da.Vi ste uvek imali jak omladinski pogon,ali vam 90% tih igraca nazalost zavrsi po drugim klubovima tipa MU,Chelsea,Liverpool.....
Videcemo kakva je strategija vase uprave po tom pitanju.

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 14:58

Pa samo od prodaje Parkera možemo zaraditi 10/15 miliona £, zatim prodajom Upsona i Greena još 7/8 miliona £. Još od prodaja godišnjih ulaznica i raznih drugih stvari polako ćemo vratiti dug. Što se tiče sportskog stanja, to ćemo vidjeti u Championshipu !
Every day I'm shovelin.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2011, 15:23

WHUFC je napisao/la:Pa samo od prodaje Parkera možemo zaraditi 10/15 miliona £, zatim prodajom Upsona i Greena još 7/8 miliona £. Još od prodaja godišnjih ulaznica i raznih drugih stvari polako ćemo vratiti dug. Što se tiče sportskog stanja, to ćemo vidjeti u Championshipu !
tu se slazem. al' citajuci sta pisu vasi navijaci po forumima nebih bas rekao da su optimisticni pred sezonu u championshipu.. dok na jugu londona optimizam raste sve vise ;)

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 15:43

Realno gledajući za narednu sezonu po meni je glavni favorit za ulazak Birmingham koji će zasigurno zadržat' nekolicinu standardnih prvotimaca. Nakon toga, ako Hammersi uspiju zadržati nekolicinu igrača i oni bi mogli biti tu. Čitam da će Hitzlsperger ostat', a kako kaže drug Hammers da je pročitao da će ostati i Demba Ba kojemu će se povečati plaća. Naravno jedva čekam te derbije i nadam se da ćemo pobijediti i na terenu i na tribinama. :)

Što se tiče West Hama, ovo me podsjeća na Newcastle, tačnije na ekspresan povratak, ali vidjet' ćemo...
Every day I'm shovelin.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 15:44

Stevie my men vidi sta sam nasao bro :mrgreen: http://www.youtube.com/user/TopBoysTV#p/u :mrgreen: mozda si i gledao a mozda jok :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2011, 15:50

Tribalian je napisao/la:Stevie my men vidi sta sam nasao bro :mrgreen: http://www.youtube.com/user/TopBoysTV#p/u :mrgreen: mozda si i gledao a mozda jok :mrgreen:
vidio sam ovo prije brate. ima i onaj klip od one famozne utakmice protiv lutona, luton dao millwallu za taj mec 6.000 karata a doslo ih preko 10.000, ostalo je za historiju.. :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 15:52

STEVIE je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Stevie my men vidi sta sam nasao bro :mrgreen: http://www.youtube.com/user/TopBoysTV#p/u :mrgreen: mozda si i gledao a mozda jok :mrgreen:
vidio sam ovo prije brate. ima i onaj klip od one famozne utakmice protiv lutona, luton dao millwallu za taj mec 6.000 karata a doslo ih preko 10.000, ostalo je za historiju.. :D
8-)

Bacio si kolegu forumasa WHU na razmisljanje ,sad ce covek da okrece bankovne racune ceo dan tamo :mrgreen: salim se malo :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2011, 15:53

:D :)

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 15:55

Što jest jest, imate odlične navijače, ali ne bolje od naših. :mrgreen:
Every day I'm shovelin.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 16:00

WHUFC je napisao/la:Što jest jest, imate odlične navijače, ali ne bolje od naših. :mrgreen:
To je vec filozofsko pitanje,da ne ulazimo u raspravu,ostacemo do prekosutra ujutro na forumu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 8 gostiju.