pridruzujem se cestitkamaSTEVIE je napisao/la:veceras bi golman david forde mogao dobiti svoj debi za reprezentaciju irske u prijateljskoj protiv sjeverne irske u dublinu! svaka cast fordeu
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
jedan od boljih golmana u championshipu, nadam se da ce ga zadrzati klubTribalian je napisao/la:pridruzujem se cestitkamaSTEVIE je napisao/la:veceras bi golman david forde mogao dobiti svoj debi za reprezentaciju irske u prijateljskoj protiv sjeverne irske u dublinu! svaka cast fordeu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
I ja se nadam,a i posteno da ti kazem ocekujem bar 2-3 pojacanja kvalitetna,vidis da ovaj Birmingem ispade .Toga sam se i plasio,oni ce verovatno jurisati na prvo mesto u championshipu.Otici ce njima Zigic i jos 4-5 nekih biljih igraca,al videces da ce svi ostali ostati.Da bi mi parirali njima i WH-u moramo se ozbiljno pojacati.
Realno gledajući i naredne sezone teško da možete do Play-offa, tu smo Mi, Birmingham, Blackpool, Forest, Leeds, Leicester i dr. Teško da se domognete tih pozicija...
Every day I'm shovelin.
Ko zna sta ce biti sa vama posle ove katastrofeWHUFC je napisao/la:Realno gledajući i naredne sezone teško da možete do Play-offa, tu smo Mi, Birmingham, Blackpool, Forest, Leeds, Leicester i dr. Teško da se domognete tih pozicija...
slazem se. al'' eto vec se pominje da bi mozda mogao doci u millwall napadac kevin phillips, upravo iz birminghama. izgleda je sve blize klubu i lijevi bek foresta joel lynch, sasvim solidan i mlad igrac a na lijevoj strani odbrane najvise i skripi.. iskreno i realno gledajuci ljuti rivali ce imati ogromne probleme u championshipu. na rubu su bankrota i 100% ce im otici vecina igraca koji imaju PL-ugovore. birmingham ce biti neugodni, njih ce napusiti par bitni igraca(poput fostera i martinsa) al' vjerujem kao sto kazes da ce oni zadrzati vecinu tima.Tribalian je napisao/la:I ja se nadam,a i posteno da ti kazem ocekujem bar 2-3 pojacanja kvalitetna,vidis da ovaj Birmingem ispade .Toga sam se i plasio,oni ce verovatno jurisati na prvo mesto u championshipu.Otici ce njima Zigic i jos 4-5 nekih biljih igraca,al videces da ce svi ostali ostati.Da bi mi parirali njima i WH-u moramo se ozbiljno pojacati.
Što se tiče Kevina Phillipsa, on je već u 38.godini života, i može nešto da uradio samo s klupe. I on bi mogao ako dođe da bude vaš joker s klupe. To što kažeš u vezi bankrota, grdno se varaš. To nije istina, i odakle ti to? Može neki izvor? Pitaj druga Hammersa i on isto kaže da nema šanse da dođe do bankrota. 
Every day I'm shovelin.
Brate da se ne lazemo vama ce otici 65% ovih igraca koji su igrali u PL??? jel se slazes?WHUFC je napisao/la:Što se tiče Kevina Phillipsa, on je već u 38.godini života, i može nešto da uradio samo s klupe. I on bi mogao ako dođe da bude vaš joker s klupe. To što kažeš u vezi bankrota, grdno se varaš. To nije istina, i odakle ti to? Može neki izvor? Pitaj druga Hammersa i on isto kaže da nema šanse da dođe do bankrota.
Slažem se u vezi toga, ali ne zaboravi kako imamo jak omladinski pogon i od novaca koje zaradimo od prodaje možemo dovest' par igrača iz Championshipa.. 
Every day I'm shovelin.
procitaj sta pisu ozbiljne engleske novine poput telegrapha o ekonomskom stanju tvog kluba
dobit ce klub oko £40 mio. od PL-a al' to ce tek biti isplaceno naredne 4 sezone. a do augusta klub mora vratit bankama skoro £35 mio. duga! onda pogledaj sta govori onaj zidov sto je vlasnik kluba, david gold za situaciju. kako god okrenes trenutno stanje u millwall je mnogo bolje nego kod "komsija", ne samo sportski vec i ekonomski. zna berylson kako treba poslovati!
Dobro to da.Vi ste uvek imali jak omladinski pogon,ali vam 90% tih igraca nazalost zavrsi po drugim klubovima tipa MU,Chelsea,Liverpool.....WHUFC je napisao/la:Slažem se u vezi toga, ali ne zaboravi kako imamo jak omladinski pogon i od novaca koje zaradimo od prodaje možemo dovest' par igrača iz Championshipa..
Videcemo kakva je strategija vase uprave po tom pitanju.
Pa samo od prodaje Parkera možemo zaraditi 10/15 miliona £, zatim prodajom Upsona i Greena još 7/8 miliona £. Još od prodaja godišnjih ulaznica i raznih drugih stvari polako ćemo vratiti dug. Što se tiče sportskog stanja, to ćemo vidjeti u Championshipu !
Every day I'm shovelin.
tu se slazem. al' citajuci sta pisu vasi navijaci po forumima nebih bas rekao da su optimisticni pred sezonu u championshipu.. dok na jugu londona optimizam raste sve viseWHUFC je napisao/la:Pa samo od prodaje Parkera možemo zaraditi 10/15 miliona £, zatim prodajom Upsona i Greena još 7/8 miliona £. Još od prodaja godišnjih ulaznica i raznih drugih stvari polako ćemo vratiti dug. Što se tiče sportskog stanja, to ćemo vidjeti u Championshipu !
Realno gledajući za narednu sezonu po meni je glavni favorit za ulazak Birmingham koji će zasigurno zadržat' nekolicinu standardnih prvotimaca. Nakon toga, ako Hammersi uspiju zadržati nekolicinu igrača i oni bi mogli biti tu. Čitam da će Hitzlsperger ostat', a kako kaže drug Hammers da je pročitao da će ostati i Demba Ba kojemu će se povečati plaća. Naravno jedva čekam te derbije i nadam se da ćemo pobijediti i na terenu i na tribinama.
Što se tiče West Hama, ovo me podsjeća na Newcastle, tačnije na ekspresan povratak, ali vidjet' ćemo...
Što se tiče West Hama, ovo me podsjeća na Newcastle, tačnije na ekspresan povratak, ali vidjet' ćemo...
Every day I'm shovelin.
Stevie my men vidi sta sam nasao bro
http://www.youtube.com/user/TopBoysTV#p/u
mozda si i gledao a mozda jok 
vidio sam ovo prije brate. ima i onaj klip od one famozne utakmice protiv lutona, luton dao millwallu za taj mec 6.000 karata a doslo ih preko 10.000, ostalo je za historiju..Tribalian je napisao/la:Stevie my men vidi sta sam nasao brohttp://www.youtube.com/user/TopBoysTV#p/u
STEVIE je napisao/la:vidio sam ovo prije brate. ima i onaj klip od one famozne utakmice protiv lutona, luton dao millwallu za taj mec 6.000 karata a doslo ih preko 10.000, ostalo je za historiju..Tribalian je napisao/la:Stevie my men vidi sta sam nasao brohttp://www.youtube.com/user/TopBoysTV#p/u
Bacio si kolegu forumasa WHU na razmisljanje ,sad ce covek da okrece bankovne racune ceo dan tamo
Što jest jest, imate odlične navijače, ali ne bolje od naših. 
Every day I'm shovelin.
To je vec filozofsko pitanje,da ne ulazimo u raspravu,ostacemo do prekosutra ujutro na forumuWHUFC je napisao/la:Što jest jest, imate odlične navijače, ali ne bolje od naših.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.