pola 4, nakasnije do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pola 4, nakasnije do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesi li mislio zajebavatirusina_jr je napisao/la:Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pola 4, nakasnije do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jesi li mislio zajebavatirusina_jr je napisao/la:Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pola 4, nakasnje do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
jucer sarajevo, sinoc dresden, danas celik, bravo vi
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesi li mislio zajebavati
Pa reci ti kakvih vas ima , samo da vam je da mi izgubimo, sreca pa ima raje kao sto si ti koji malo dublje gledaju stvari .
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
valjda ces i ti nekad voliti neki tim svim srcempadobranac1978 je napisao/la:@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
de ti drug napisi da ces veceras navijati za njih vidis da su se rasplakali
-
padobranac1978
- Kontakt:
- themaniaks
- Kontakt:
znat ce se u 17 sati ispred Grbavicelopta je napisao/la:i zna li se 100 % kolko nas ide *??
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
postujem taj prvi razlog, a ja bih volio da mi osvojimo taj kup, jer u suprotnom, onda bi mene svi zayebavalipadobranac1978 je napisao/la:ja bi volio da ne osvojite Kup iz samo dva razloga:a to su...da Mladost ne ode u Evropu i da mogu malo zajebavati buraza...
cuj bobe..ccc a i ti skrtica prava ....pocasti da valja ba ..padobranac1978 je napisao/la:@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte...
spominju neko navija protiv zelje ,a sinoc napisali bruku stranica o utakmici u drezdenu...pa jel vam to toliko bitnije od finala kupa..fakat sinoc nisam napisao nijedan post ..al ono vam je sinoc bilo bas bezveze...i to nijedan normalan post nego samo neko bezvezno prepucavanja i vrijedzanje..i sada evo ni krive ni duzne nas ovaj uzima usta i spominje...pa sta je s tobom covjece igrate finale Kupa a ti pricas o pitarima i njihovim zanimacijama...ccc tuga..
sto se mene tice sretno zelim da zeljo osvojiti kup i sta tu ima losee...iako bi mi bilo zao celika i zenicana jer su tako blizu...al navijam u ovom slucaju razumno ,tj za klub iz mog grada...pa makar i mladost otisla nazalos jbg...jer svakako i ako celik osvoji nesto ce se smisliti da celik ne ide u europu vec mladost..
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zeniciAvanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...
SAMO PONOSNO I HRABRO !!!!!!!!!!
Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zeniciAvanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
Hajde i jedan i drugi ne ser.i.te kakve veze ima ko ce za koga veceras navijati to nije uopste bitno. Celiku je u interesu da osvoji kup zbog sebe a i nama je interes da osvojimo kup jer slavimo 90 godina!!! Sta odmah spominjete rate i ko je koga ubijao stavrno ste de..li!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ami posto si iz sarajeva de mi samo reci posto manijacima nevjerujem kakvi su to u sarajevu autobusi kad u 15 komada stane 3000 ljudiami je napisao/la:patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...
Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!!![]()
![]()
Zivimo i mi u Sarajevu,
ima Tv-e prijenos i vidjecemo koliko ce vas biti.!!
mrzim_ulizice je napisao/la:ami posto si iz sarajeva de mi samo reci posto manijacima nevjerujem kakvi su to u sarajevu autobusi kad u 15 komada stane 3000 ljudiami je napisao/la:patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...
Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!!![]()
![]()
Zivimo i mi u Sarajevu,
ima Tv-e prijenos i vidjecemo koliko ce vas biti.!!
![]()
Moze jesi gledao film "Koto tamo Peva"!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
upravu si glupo je to spominjat ja sam mu samo odgovorioDARE_DEVIL_SA je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zeniciAvanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
Hajde i jedan i drugi ne ser.i.te kakve veze ima ko ce za koga veceras navijati to nije uopste bitno. Celiku je u interesu da osvoji kup zbog sebe a i nama je interes da osvojimo kup jer slavimo 90 godina!!! Sta odmah spominjete rate i ko je koga ubijao stavrno ste de..li!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BetonskiMozgovi, Bonton, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jarodwest, jurisicduska, KimJongEsmer, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, mavi, MrkiMedo, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rauber33, Redfire16, Riziko, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, Tihi, VibeTribeX, zastitaIdentiteta, ZaZelju, Zhustri i 505 gostiju.