FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la padobranac1978 » 25 maj 2011, 12:11

ja bi volio da ne osvojite Kup iz samo dva razloga:a to su...da Mladost ne ode u Evropu i da mogu malo zajebavati buraza... :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 maj 2011, 12:12

lopta je napisao/la:i zna li se 100 % kolko nas ide *??
znat ce se u 17 sati ispred Grbavice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 maj 2011, 12:12

De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 12:12

padobranac1978 je napisao/la:ja bi volio da ne osvojite Kup iz samo dva razloga:a to su...da Mladost ne ode u Evropu i da mogu malo zajebavati buraza... :lol:
postujem taj prvi razlog, a ja bih volio da mi osvojimo taj kup, jer u suprotnom, onda bi mene svi zayebavali :D
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 maj 2011, 12:12

padobranac1978 je napisao/la:@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte... ;)
cuj bobe..ccc a i ti skrtica prava ....pocasti da valja ba .. :D :D
spominju neko navija protiv zelje ,a sinoc napisali bruku stranica o utakmici u drezdenu...pa jel vam to toliko bitnije od finala kupa..fakat sinoc nisam napisao nijedan post ..al ono vam je sinoc bilo bas bezveze...i to nijedan normalan post nego samo neko bezvezno prepucavanja i vrijedzanje..i sada evo ni krive ni duzne nas ovaj uzima usta i spominje...pa sta je s tobom covjece igrate finale Kupa a ti pricas o pitarima i njihovim zanimacijama...ccc tuga..
sto se mene tice sretno zelim da zeljo osvojiti kup i sta tu ima losee...iako bi mi bilo zao celika i zenicana jer su tako blizu...al navijam u ovom slucaju razumno ,tj za klub iz mog grada...pa makar i mladost otisla nazalos jbg...jer svakako i ako celik osvoji nesto ce se smisliti da celik ne ide u europu vec mladost..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:15

Avanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zenici

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 12:21

patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...
SAMO PONOSNO I HRABRO !!!!!!!!!!

Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!! :lol: :lol: :lol: Zivimo i mi u Sarajevu, :idea: ima Tv-e prijenos i vidjecemo koliko ce vas biti.!! :idea:

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 maj 2011, 12:23

mrzim_ulizice je napisao/la:
Avanes je napisao/la:De ti napisi da ce za vas navijati Grobari na godisnjicu stradanja Tuzlanske mladosti. Napisi slobodno i da ih dolazi koliko vec da ne lupam i da ce cijela Bosna navijati za vas, napisi hajde.
sta mene boli za grobare de ti napisi da ce za vas navijati kockasti koji su pocinili masakr u zenici

Hajde i jedan i drugi ne ser.i.te kakve veze ima ko ce za koga veceras navijati to nije uopste bitno. Celiku je u interesu da osvoji kup zbog sebe a i nama je interes da osvojimo kup jer slavimo 90 godina!!! Sta odmah spominjete rate i ko je koga ubijao stavrno ste de..li!!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:24

ami je napisao/la:
patkica je napisao/la:danas oko 16 dolazio da uzmem kartu, nestalo.... vraceno je raje bruku... da ima vise karti bilo bi nas minimalno oko 3000...

Fakat ti nick odgovara samo su ti viska ta zadnja dva slova (ic)!! :lol: :lol: :lol: Zivimo i mi u Sarajevu, :idea: ima Tv-e prijenos i vidjecemo koliko ce vas biti.!! :idea:
ami posto si iz sarajeva de mi samo reci posto manijacima nevjerujem kakvi su to u sarajevu autobusi kad u 15 komada stane 3000 ljudi :lol: :lol:

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 12:26

ami je napisao/la:

ami posto si iz sarajeva de mi samo reci posto manijacima nevjerujem kakvi su to u sarajevu autobusi kad u 15 komada stane 3000 ljudi :lol: :lol:

Moze jesi gledao film "Koto tamo Peva"!! :lol: :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:26

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:

Hajde i jedan i drugi ne ser.i.te kakve veze ima ko ce za koga veceras navijati to nije uopste bitno. Celiku je u interesu da osvoji kup zbog sebe a i nama je interes da osvojimo kup jer slavimo 90 godina!!! Sta odmah spominjete rate i ko je koga ubijao stavrno ste de..li!!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
upravu si glupo je to spominjat ja sam mu samo odgovorio

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 25 maj 2011, 12:27

ami je napisao/la:

i na derbiju ste imali svoje racunice ali ste se preracunali :lol: :lol: ,daljinski u ruke i trazite nam zamjerke VALJDA ce ih biti :lol: ,

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 maj 2011, 12:28

sad mi sjedio drug na kafi i kaze juce u pola 2 uplatio i smjestili ga u bus br.12....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 maj 2011, 12:29

ami je napisao/la:

nece biti 3000 ljudi, nego ce biti oko 2000

15 autobusa je samo ono sto ide preko organitacije kluba dok ce isto toliko biti raje koja ce ici svojim Kombijem, Autom, ili Autobusom (koji se moze iznajmiti )

Onda ima "plave " raje iz drugih gradova, ciji broj nije zanemarljiv...

Sve u svemu ...

POkazat cemo koja je navijacka grupa broj 1 u BIH

ŽELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 maj 2011, 12:30

padobranac1978 je napisao/la:sad mi sjedio drug na kafi i kaze juce u pola 2 uplatio i smjestili ga u bus br.12....
ma sigurno ce kao i mi ici najvise privatnim autima i kombijima jer je to najisplativije..sve su to ja mislim oni "busevi" tipa ljaljic u koje stane max 30 ljudi...i mi smo sada u zenicu otisli sa 3 busa i bilo nas je oko 700 ja mislim... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 maj 2011, 12:31

upravu si glupo je to spominjat ja sam mu samo odgovorio[/quote]

Ma neka pobijedi bolji jest da bi ja volio da Željo osvoji kup :D al eto ako budemo igrali ko u zadnjih nekoliko tekmi onda nam se crno-crveno pise :D :D :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2011, 12:31

Ne dolazi nas 3.000 u 15 buseva sta pretjerujete sa tim??? Uglavnom iz glavne carsije bi za Zenicu moglo za svakog robijasa koji je bio na Grbavici krenut jedno motorno vozilo :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 maj 2011, 12:33

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:upravu si glupo je to spominjat ja sam mu samo odgovorio

Ma neka pobijedi bolji jest da bi ja volio da Željo osvoji kup :D al eto ako budemo igrali ko u zadnjih nekoliko tekmi onda nam se crno-crveno pise :D :D :D[/quote]
nismo ni mi igrali nista bolje nas je drina poderala :D samo nek bude sve fer

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 maj 2011, 12:34

zeljocity je napisao/la:Ne dolazi nas 3.000 u 15 buseva sta pretjerujete sa tim??? Uglavnom iz glavne carsije bi za Zenicu moglo za svakog robijasa koji je bio na Grbavici krenut jedno motorno vozilo :lol:
hahah :D
fkt pretjeruju,ti si realan :P

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 12:35

padobranac1978 je napisao/la:sad mi sjedio drug na kafi i kaze juce u pola 2 uplatio i smjestili ga u bus br.12....
ma ja eto uplatio bio u 4, i u 11 me bus smjestili, u pon mi jaran govori da je isto i on upao u 11 bus, sto je na osvnovu ovih informacija nemoguce, eto ti kazes u pola 2, 12 bus, yebo LZN, niko ne zna koliko ce nas biti, vidjet cemo vcrs sve
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Nekadasiigrostarsno i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []