FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2011, 23:14

LEŠINAR je napisao/la:
juveboy je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi
Tatu Dodika vam Zeljo nikad nece predstavljati, Zeljeznicar ce predstavljati drzavu BiH, narod koji ovu drzavu dozivljava svojom i teritoriju koja se nalazi pod okriljem najdraze mi Bosne i Hercegovine !

Tako i treba! Svaka čast.Znači i RS. Nego kada ste prva dva osvojili i super kup, šta je to, zar ste i to imali. Definitivno ste najtrofejniji na Sarajevskom kantonu! Računa se od 2001. Mi smo tada bili prvaci RS a vi FBiH pa smo igrali dvomeč za Evropu. Ako je ovo tvoja računica onda mi imamo pet kupova dvije titule prvaka i mitropa kup. Da nračunam ove dve kada smo ispali vašom zaslugom. Ali nećemo o tome! Uživaj!

Vase niko ziv ne priznaje pa prema tome prestani da nam spamas temu sa bezze stvarima!!! Da bi mogli igrati u Evropi morali ste se pridruziti nama i to ste uradili prema tome od pocetka rata pa do danas samo se nase titule racunaju a vase do ujedinjena lige NE i opet NE!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 25 maj 2011, 23:18

samo da cestitam kao sto sam i obecao, sve najbolje i sretno u EL !! Nasi igraci nisu vrijedni pomena
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 25 maj 2011, 23:18

Ako neko moze bilo bi lijepo da sakupi sve ispade Ibrakovica protekli mjesec dana i da ih postavi ovdje, evo od mene ide jedan za pocetak...

"Dobili smo licencu, a sad idemo po pehar. Sve je sada do nas, svi smo uvjereni u konačnu pobjedu- Evropski fudbal od naredne sezone igrat će se u Zenici", rekao je za naš portal trener Čelika, Abdulah Ibraković.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:20

Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 maj 2011, 23:21

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa hoce igrat ce se, ipak je Celik u BiH, a BiH se nalazi u Evropi :lol: :lol:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 23:22

Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
kad skontas nije lose ni trece, krene se od onoga ofirnog pretkola u EL, izvuce se neki san marino, dobije rutinski, uigra se ekipa, nalozi raja, ha ja :mrgreen: al' ponovo ko ce pitare istrpiti :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 maj 2011, 23:23

sandokan_TM87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi
:roll: :lol: na kojim si ti drogama
ma ko o cemu lesinari o entitetima a brate da si im cuo kometara kad su dali go na grbavici
"100 godina cekamo" "sad je sve vraceno"- aludirajuci na ispracaj u drugu ligu prije par godina na grbavici
mada i pored toga mora im se priznati odredjeni stepen organizovanosti i kulture iako se svim silama neki trude da se prikazu u drugacijem svjetlu, lesinari mozete vi i bolje i pametnije siguran sam samo se izdignite i dozivite katarzu
Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 23:26

Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 23:26

AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
a nindza sto je udario stanica nogom? :evil:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:29

Ja zalim ove navijace @borca koj ne shvataju da ne postoji samostalna drzava "rs" - i da taj isti klub nikada nece predstavljati istu. (moguce samo u masti)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 23:30

Pa iskreno, nisam ni vidio taj detalj, i što se mene tiče nek se time bave organi saveza, još jednom čestitke...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 maj 2011, 23:30

Čestitke na tituli! Uništili ste nas, respect!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 25 maj 2011, 23:30

zlaya_tm87 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
a nindza sto je udario stanica nogom? :evil:
Nije ono Zenicanin,ono je preruseni pitar,vidis da im je i Celik bratski klub :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 maj 2011, 23:32

Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!

drug vi predstavljate entite samo u svojim glavama... jbg na vasu zalost pise BiH i vi ste njeni predstavnici... i ako mislis tako papucarski bockat zaobidji temu...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 25 maj 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 25 maj 2011, 23:32

u PLAVOM BUSU se pjesma oriiii! Uskoro u SA

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 maj 2011, 23:33

Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 25 maj 2011, 23:34

svaka cast bgm

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:35

elSaik je napisao/la:Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
Treba poslati dopis UEFA-i da klub Borac ne zeli da predstavlja drzavu BiH iz (vjerskih, politickih, nacjonalnih, ...itd.) razloga, pa da se reguje.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 maj 2011, 23:36

Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast :D

Pa onako nije ni u Banjaluci bila ismijana

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 maj 2011, 23:36

Elegant je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
Treba poslati dopis UEFA-i da klub Borac ne zeli da predstavlja drzavu BiH iz (vjerskih, politickih, nacjonalnih, ...itd.) razloga, pa da se reguje.
Ima ko hoće.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, JohannWolfgang, ristagrad i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []