Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zeljocity
-
Kontakt:
LEŠINAR je napisao/la:juveboy je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi
Tatu Dodika vam Zeljo nikad nece predstavljati, Zeljeznicar ce predstavljati drzavu BiH, narod koji ovu drzavu dozivljava svojom i
teritoriju koja se nalazi pod okriljem najdraze mi Bosne i Hercegovine !
Tako i treba! Svaka čast.Znači i RS. Nego kada ste prva dva osvojili i super kup, šta je to, zar ste i to imali. Definitivno ste najtrofejniji na Sarajevskom kantonu! Računa se od 2001. Mi smo tada bili prvaci RS a vi FBiH pa smo igrali dvomeč za Evropu. Ako je ovo tvoja računica onda mi imamo pet kupova dvije titule prvaka i mitropa kup. Da nračunam ove dve kada smo ispali vašom zaslugom. Ali nećemo o tome! Uživaj!
Vase niko ziv ne priznaje pa prema tome prestani da nam spamas temu sa bezze stvarima!!! Da bi mogli igrati u Evropi morali ste se pridruziti nama i to ste uradili prema tome od pocetka rata pa do danas samo se nase titule racunaju a vase do ujedinjena lige NE i opet NE!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
aguero88_
-
Kontakt:
samo da cestitam kao sto sam i obecao, sve najbolje i sretno u EL !! Nasi igraci nisu vrijedni pomena
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
edin26
-
Kontakt:
Ako neko moze bilo bi lijepo da sakupi sve ispade Ibrakovica protekli mjesec dana i da ih postavi ovdje, evo od mene ide jedan za pocetak...
"Dobili smo licencu, a sad idemo po pehar. Sve je sada do nas, svi smo uvjereni u konačnu pobjedu- Evropski fudbal od naredne sezone igrat će se u Zenici", rekao je za naš portal trener Čelika, Abdulah Ibraković.
-
Elegant
-
Kontakt:
Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
juveboy
-
Kontakt:
-
zlaya_tm87
-
Kontakt:
Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 23:22
Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto.

kad skontas nije lose ni trece, krene se od onoga ofirnog pretkola u EL, izvuce se neki san marino, dobije rutinski, uigra se ekipa, nalozi raja, ha ja

al' ponovo ko ce pitare istrpiti

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
LEŠINAR
-
Kontakt:
sandokan_TM87 je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi

na kojim si ti drogama
ma ko o cemu lesinari o entitetima a brate da si im cuo kometara kad su dali go na grbavici
"100 godina cekamo" "sad je sve vraceno"- aludirajuci na ispracaj u drugu ligu prije par godina na grbavici
mada i pored toga mora im se priznati odredjeni stepen organizovanosti i kulture iako se svim silama neki trude da se prikazu u drugacijem svjetlu, lesinari mozete vi i bolje i pametnije siguran sam samo se izdignite i dozivite katarzu
Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
-
AlemC85
-
Kontakt:
Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
-
zlaya_tm87
-
Kontakt:
Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 23:26
AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
a nindza sto je udario stanica nogom?

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
Elegant
-
Kontakt:
Ja zalim ove navijace @borca koj ne shvataju da ne postoji samostalna drzava "rs" - i da taj isti klub nikada nece predstavljati istu. (moguce samo u masti)
-
AlemC85
-
Kontakt:
Pa iskreno, nisam ni vidio taj detalj, i što se mene tiče nek se time bave organi saveza, još jednom čestitke...
-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 25 maj 2011, 23:30
Čestitke na tituli! Uništili ste nas, respect!
-
chichak
-
Kontakt:
zlaya_tm87 je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
a nindza sto je udario stanica nogom?

Nije ono Zenicanin,ono je preruseni pitar,vidis da im je i Celik bratski klub

...nisu mogli da te ugase!!!
-
nick
-
Kontakt:
Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!
drug vi predstavljate entite samo u svojim glavama... jbg na vasu zalost pise BiH i vi ste njeni predstavnici... i ako mislis tako papucarski bockat zaobidji temu...
Zadnja izmjena:
nick, dana/u 25 maj 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
djale
-
Kontakt:
u PLAVOM BUSU se pjesma oriiii! Uskoro u SA
-
elSaik
-
Kontakt:
Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
-
Elegant
-
Kontakt:
elSaik je napisao/la:Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
Treba poslati dopis UEFA-i da klub Borac ne zeli da predstavlja drzavu BiH iz (vjerskih, politickih, nacjonalnih, ...itd.) razloga, pa da se reguje.
-
Dejan, BL
-
Kontakt:
Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast
Pa onako nije ni u Banjaluci bila ismijana
-
elSaik
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:elSaik je napisao/la:Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
Treba poslati dopis UEFA-i da klub Borac ne zeli da predstavlja drzavu BiH iz (vjerskih, politickih, nacjonalnih, ...itd.) razloga, pa da se reguje.
Ima ko hoće.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []