FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
necu da pisem promuko sam, vidjeli ste sve 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Eh upravo to , zahvaljujuci nasim prijasnjim uspjesima u Europi mi smo sada 100% nosioci , da smo u sada pauzirali sa Europom sljedece godine ne bi bili 100% nosioci.Pirke_TM87 je napisao/la:Pa pitam jer mi je nelogicno i nejasno kako je onda Borac bio u drugom pretkolu prosle godine a bio je treci na tabeli ali je imao trofej pobjednika kupa Bosne i Hercegovine? To pitam, a moguce je da koeficient odredjuje ko ce biti nositelj a ko ne...Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne mozes ti njima dokazat :SMadafaka je napisao/la:Ma u ovoj prici uopste nije vazno ko u koje pretkolo ide, nego ti govorim da smo u DRUGOM PRETKOLU samo mi NOSIOCI.Hawking je napisao/la: U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...
Vidite ovako : 1 iz nase lige ide u 2 pretkolo LP (da smo se mi plasirali mislim da bi i nosioci bili ) , Drugi i Treci idu u drugo pretkolo EL , a cetvrti u 1 pretkolo . Sarajevo je nosioc u prvom i drugom pretkolu , a zeljo i siroki samo u prvom za to je zasluzan koeficijent klubova koji se obracunava zadnjih 5 godina
u zenici nas je bilo 5 tacno tica i jos 4 havera ovo ostalo je fotosop,samim tim ste jos jadniji ispali jer vas je 5 ljudi nadglasavalo skoro cijelu utakmicu
et zadovoljni...
igra ,znaci celik ne da nije dorastao kupu nego nije ni nama ni do koljena,vidjelo se sad kolko smo ako nista ispred ovih timova sto su ispod 5. mjesta,LAZARU SVAKA CAST ZA VECERASNJU PREDSTAVU JES DA GA VAZDA KUDIM AL LAZO SVAKA CAST
necu da govorim za sve zenicane ,al oni vasi fol ULTRA,ROBIJASI,SCU ili kako vec se zovete ono je brate dno dna ja zbg onakvih vama ne bi dao nikad da dobijete status veci od zaseoka
imaju fol zastavu bosne a psuju ljude koji su je proslavili
nez sta da kazem vise osim,,,,,VOLIM TE ZELJO!!!!
igra ,znaci celik ne da nije dorastao kupu nego nije ni nama ni do koljena,vidjelo se sad kolko smo ako nista ispred ovih timova sto su ispod 5. mjesta,LAZARU SVAKA CAST ZA VECERASNJU PREDSTAVU JES DA GA VAZDA KUDIM AL LAZO SVAKA CAST
necu da govorim za sve zenicane ,al oni vasi fol ULTRA,ROBIJASI,SCU ili kako vec se zovete ono je brate dno dna ja zbg onakvih vama ne bi dao nikad da dobijete status veci od zaseoka
nez sta da kazem vise osim,,,,,VOLIM TE ZELJO!!!!
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Da samo sto mi imamo bolji polozaj u odnosu na vastm84 je napisao/la:znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope
Šta ima veze što bi Sarajevo bilo nosioc u prvom kad SIGURNO IGRA DRUGO, to ja ovdje govorim po hiljaditi put, znači Željo i Sarajevo igraju drugo pretkolo i tu više ni Chuck Norris ne može ništa učiniti...Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne mozes ti njima dokazat :SMadafaka je napisao/la:Ma u ovoj prici uopste nije vazno ko u koje pretkolo ide, nego ti govorim da smo u DRUGOM PRETKOLU samo mi NOSIOCI.Hawking je napisao/la: U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...
Vidite ovako : 1 iz nase lige ide u 2 pretkolo LP (da smo se mi plasirali mislim da bi i nosioci bili ) , Drugi i Treci idu u drugo pretkolo EL , a cetvrti u 1 pretkolo . Sarajevo je nosioc u prvom i drugom pretkolu , a zeljo i siroki samo u prvom za to je zasluzan koeficijent klubova koji se obracunava zadnjih 5 godina
I još jednom, ne mogu se sastati Željo i Sarajevo jer postoji pravilo po kojem se timovi iz iste države ne mogu sastati u kvalifikacijama...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Samo da razjasnim neke stvari posto izgleda da mnogi nemaju blage veze o tome:
Sarajevo je nosioc u drugom kval. kolu
Nazalost mi nismo nosioci al igramo isto u drugom kval. kolu
Siroki Brijeg ide iz prvog kval. kola ka nosioc grupe!
Sarajevo je nosioc u drugom kval. kolu
Nazalost mi nismo nosioci al igramo isto u drugom kval. kolu
Siroki Brijeg ide iz prvog kval. kola ka nosioc grupe!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mislim mozemo igrati protiv u drugom pretkolu, ne?Samo F.K.S !! je napisao/la:Da samo sto mi imamo bolji polozaj u odnosu na vastm84 je napisao/la:znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Ovdje u Hrasnom i na Grbavici upravo sad je ludnica
autobosu i kombiji su maloprije stigli...mi sa autima smo ranije došli...nema više snage da se prikljucim jer sam umoran da jedva ovo pišem.
Mi i maleni ne možemo igrati međusobno.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dobro necemo sada traziti dlaku u jajetu , vazno je da imamo dva kluba iz Sarajeva u Europi.Samo F.K.S !! je napisao/la:Da samo sto mi imamo bolji polozaj u odnosu na vastm84 je napisao/la:znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope
@partibrejker
Ne siri netocne informacija , znaci tamo neki shong huha osvoji kup San Marina i on nosioc u svim pretkolima.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 26 maj 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Osvajači Kup-a su nosioci u svim pretkolima!
niste dali da se kaze da ovdje ima preko 700 ljudi ahaha
ehhe ma bilo vas je odlicno ,s oobzirom na radni dan i na prenos na tv ..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To nije tačno, nosioci su određeni isključivo koeficijentom!partibrejker1921 je napisao/la:Osvajači Kup-a su nosioci u svim pretkolima!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Samo da vam se ne dogodi hapoel komsije 
partibrejker nije tacno !
Ovo je lista klubova u drugom pretkolu : Vorskla Poltava (6th) Maccabi Tel Aviv (3rd) Željezničar (CW) Vaduz (CW)
Dinamo Bucureşti (6th) Bnei Yehuda (4th) Sarajevo (2nd or 3rd) Aktobe (2nd)
Nacional (6th) Anorthosis (3rd) Sūduva Marijampolė (2nd) Levadia Tallinn (2nd)
(P-W) AEK Larnaca (4th) Tauras Tauragė (4th)Note LTU Tirana (CW)
Gaziantepspor (4th) Vålerenga (2nd) Ventspils (CW) Mika (CW)
Olympiakos Volou (P-4th) Žilina (3rd) Liepājas Metalurgs (3rd) Llanelli (CW)
Sion (4th)Note SUI Örebro (3rd) (CW) Rudar Pljevlja (CW)
Westerlo (CR) (3rd)Note SRB Sheriff Tiraspol (2nd) EB/Streymur (CW)
(4th)Note DEN (2nd) Domžale (CW) Crusaders (2nd)
Dundee United (4th) Split (3rd) Kecskemét (CW) (CW)Note LUX
(4th) Shakhtsyor Salihorsk (2nd) (CW) Sant Julià (CW)
Jablonec (3rd) Bohemians (2nd) Khazar Lankaran (CW) Floriana (CW)
Red Bull Salzburg (2nd) TPS (CW) FH (CW) Juvenes/Dogana (CW)
Austria Wien (3rd) KuPS (2nd) Metalurg Skopje (CW)
partibrejker nije tacno !
Ovo je lista klubova u drugom pretkolu : Vorskla Poltava (6th) Maccabi Tel Aviv (3rd) Željezničar (CW) Vaduz (CW)
Dinamo Bucureşti (6th) Bnei Yehuda (4th) Sarajevo (2nd or 3rd) Aktobe (2nd)
Nacional (6th) Anorthosis (3rd) Sūduva Marijampolė (2nd) Levadia Tallinn (2nd)
(P-W) AEK Larnaca (4th) Tauras Tauragė (4th)Note LTU Tirana (CW)
Gaziantepspor (4th) Vålerenga (2nd) Ventspils (CW) Mika (CW)
Olympiakos Volou (P-4th) Žilina (3rd) Liepājas Metalurgs (3rd) Llanelli (CW)
Sion (4th)Note SUI Örebro (3rd) (CW) Rudar Pljevlja (CW)
Westerlo (CR) (3rd)Note SRB Sheriff Tiraspol (2nd) EB/Streymur (CW)
(4th)Note DEN (2nd) Domžale (CW) Crusaders (2nd)
Dundee United (4th) Split (3rd) Kecskemét (CW) (CW)Note LUX
(4th) Shakhtsyor Salihorsk (2nd) (CW) Sant Julià (CW)
Jablonec (3rd) Bohemians (2nd) Khazar Lankaran (CW) Floriana (CW)
Red Bull Salzburg (2nd) TPS (CW) FH (CW) Juvenes/Dogana (CW)
Austria Wien (3rd) KuPS (2nd) Metalurg Skopje (CW)
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 26 maj 2011, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to su paušalne liste, jedino je mjerodavna lista uefinih koeficijenata u kojoj se gleda zadnjih pet sezona, a po njoj je najbolji Manchester United, a i Sarajevo bolje od Želje... nadam se ne zadugo...Silkoni je napisao/la:http://yu-sport.com/fudbal/46-vijesti-f ... a-u-evropi
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajde još jednom za ove što nas eventualno nisu čuli i što su pobjegli u mišije rupe...O utakmici detaljnije kad malo dođem sebi, samo znam da smo ih u punom smislu riječi demolirali, nakon Pitara i Robijaše smo natjerili da 20 min prije kraja napuštaju stadion...
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAAAAAR!!!
Hajdeeeee
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAAAAAR!!!
Hajdeeeee
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.