FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dzenan01 » 26 maj 2011, 00:34

Madafaka je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.
Mi idemo 100% u 2. pretkolo i 100% smo nosioci !
zeljo ide 100% u 2. pretkolo i 100% nije nosioc !
listica ide 100% u 1. pretkolo i 100% je nosioc !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 26 maj 2011, 00:34

LEŠINAR je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš :)
Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !

Haj , ćao okano moje .

Samo ću ti reći čobanu jedan da nikad nećeš doživjeti dan za koji živiš (iz potpisa). Znači vrijeme ne radi za tebe. Nestaćeš čobanu sa Koševskog brda. Imaš rok trajanja seljačiću! Ajd zdravo!

:D :D :D :D :D Nek si se ti nama iživciro, oterso i usput objasnio poput kakvog nabrijanog selefije novaka, kako smo svi ustvari prolazni.
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 26 maj 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 maj 2011, 00:35

Hawking je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.
U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...
Nema veze u koje kolo idemo dal prvo ili drugo u oba smo nosioci .

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 maj 2011, 00:35

oovdje se pojedinim stvarni treba crtati..imate net gledajte sarajevo ima negdje oko 3200 bodova zeljo oko 2800 sarajevo ima vise bodova dali ce biti nosilac to ce vidjeti kao oceli igrati u prvom ili drugom kolu pozzzz

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 maj 2011, 00:36

Hoorkie je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:slika

eto pa brojite :mrgreen:
ma jasno, slika sve govori 8-) e da mi je neko reko da cu pjevat ovog "babu" :lol: :lol: :lol:

VOLIM TE ŽELJO!!!
Pa corav vidi da na tribini ima minimalno 2 000 ljudi, a ne moras ni sebe ni druge ubjedjivati kad su i iz uprave Celika poslali 2 200 karata i zadnja informacija je bila da je sve rasprodano, a pored toga doslo je bruku raje koja nije rezervisala i kupila kartu pa su se snalazili na ulazima u stadion.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 maj 2011, 00:37

Hawking je napisao/la: U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...
Ma u ovoj prici uopste nije vazno ko u koje pretkolo ide, nego ti govorim da smo u DRUGOM PRETKOLU samo mi NOSIOCI.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:37

Silkoni je napisao/la:oovdje se pojedinim stvarni treba crtati..imate net gledajte sarajevo ima negdje oko 3200 bodova zeljo oko 2800 sarajevo ima vise bodova dali ce biti nosilac to ce vidjeti kao oceli igrati u prvom ili drugom kolu pozzzz
ALI IGRAT ĆE U DRUGOM PRETKOLU KAO I ŽELJO, ZATO ŠTO POBJEDNIK KUPA I DRUGOPLASIRANI IDU U DRUGO PRETKOLO, A AKO TO BUDE ŽELJO ONDA ĆE SARAJEVO KAO TREĆE IĆI U DRUGO RPETKOLO JER IMAMO PRAVO DA DVIJE EKIPE POŠALJEMO U DRUGO PRETKOLO!

Za nosioce je najbolje objasnio Dženan01, zapravo on je sve najbolje objasnio...

@Dejan BL Ne možemo izvući Sarajevo, žrijeb je poludirigovan u smislu da timovi iz iste zemlje ne mogu da se sastanu u kvalifikacijama.
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 maj 2011, 00:38

Možete izvući Sarajevo, ako nema zabrane da u toj fazi igraju iz istih zemalja međusobno

Dobra je tabela koju je čovjek postavio pogledaj malo koeficijente oni ti određuju da li si nosioc ili ne u 1. pretkolu bi bili noioci a u drugom NE, sljedeće godine ćete imati koeficijent za nosioca ako bi npr. osatala ova tabela ista
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 26 maj 2011, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 maj 2011, 00:38

Crni gavran je napisao/la:Cestitam Zelji na osvojenom KUP-u, dosao je u prave ruke, zelim vam da nas dostojno predstavite u Evropi. I zelim da se ogradim od primitivaca iz nasih redova, ako vam ista znaci, ja nisam psovao oba Osima, nisam uzvikivao "Ja mrzim samo Zelju i Sarajevo". Moja etika mi to jednostavno nedozvoljava. Priznajem samo ono sto se dogadjalo na terenu, a tamo je Zeljo bio daleko bolji i jos jednom vam cestitam.
Uh kako dobar post od kolege gavrana. Slažem se sa njim 100%, također nisam psovao Ivicu legendu, ali neću da se pravdam. Samo da vam čestitam što ste nas pobijedili i demonstrirali kako se igra fudbal. Manijaci bili odlični, nikad neki gostujucu navijači nisu došli u većem broju na bilino kako se ja sjećam.

Još jednom svaka čast i sretno u Europi. Treba bit čovjek pa čestitat.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 maj 2011, 00:38

necu da pisem promuko sam, vidjeli ste sve 8-)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 maj 2011, 00:39

Pirke_TM87 je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Pa pitam jer mi je nelogicno i nejasno kako je onda Borac bio u drugom pretkolu prosle godine a bio je treci na tabeli ali je imao trofej pobjednika kupa Bosne i Hercegovine? To pitam, a moguce je da koeficient odredjuje ko ce biti nositelj a ko ne...
Eh upravo to , zahvaljujuci nasim prijasnjim uspjesima u Europi mi smo sada 100% nosioci , da smo u sada pauzirali sa Europom sljedece godine ne bi bili 100% nosioci.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 maj 2011, 00:39

Madafaka je napisao/la:
Hawking je napisao/la: U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...
Ma u ovoj prici uopste nije vazno ko u koje pretkolo ide, nego ti govorim da smo u DRUGOM PRETKOLU samo mi NOSIOCI.
Ne mozes ti njima dokazat :S

Vidite ovako : 1 iz nase lige ide u 2 pretkolo LP (da smo se mi plasirali mislim da bi i nosioci bili ) , Drugi i Treci idu u drugo pretkolo EL , a cetvrti u 1 pretkolo . Sarajevo je nosioc u prvom i drugom pretkolu , a zeljo i siroki samo u prvom za to je zasluzan koeficijent klubova koji se obracunava zadnjih 5 godina ;)

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 26 maj 2011, 00:43

u zenici nas je bilo 5 tacno tica i jos 4 havera ovo ostalo je fotosop,samim tim ste jos jadniji ispali jer vas je 5 ljudi nadglasavalo skoro cijelu utakmicu :D et zadovoljni...
igra ,znaci celik ne da nije dorastao kupu nego nije ni nama ni do koljena,vidjelo se sad kolko smo ako nista ispred ovih timova sto su ispod 5. mjesta,LAZARU SVAKA CAST ZA VECERASNJU PREDSTAVU JES DA GA VAZDA KUDIM AL LAZO SVAKA CAST :)
necu da govorim za sve zenicane ,al oni vasi fol ULTRA,ROBIJASI,SCU ili kako vec se zovete ono je brate dno dna ja zbg onakvih vama ne bi dao nikad da dobijete status veci od zaseoka ;) imaju fol zastavu bosne a psuju ljude koji su je proslavili ;)

nez sta da kazem vise osim,,,,,VOLIM TE ZELJO!!!! 8-)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 maj 2011, 00:43

znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 maj 2011, 00:44

tm84 je napisao/la:znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope :D
Da samo sto mi imamo bolji polozaj u odnosu na vas ;)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:45

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Ne mozes ti njima dokazat :S

Vidite ovako : 1 iz nase lige ide u 2 pretkolo LP (da smo se mi plasirali mislim da bi i nosioci bili ) , Drugi i Treci idu u drugo pretkolo EL , a cetvrti u 1 pretkolo . Sarajevo je nosioc u prvom i drugom pretkolu , a zeljo i siroki samo u prvom za to je zasluzan koeficijent klubova koji se obracunava zadnjih 5 godina ;)
Šta ima veze što bi Sarajevo bilo nosioc u prvom kad SIGURNO IGRA DRUGO, to ja ovdje govorim po hiljaditi put, znači Željo i Sarajevo igraju drugo pretkolo i tu više ni Chuck Norris ne može ništa učiniti...

I još jednom, ne mogu se sastati Željo i Sarajevo jer postoji pravilo po kojem se timovi iz iste države ne mogu sastati u kvalifikacijama...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 maj 2011, 00:45

Samo da razjasnim neke stvari posto izgleda da mnogi nemaju blage veze o tome:

Sarajevo je nosioc u drugom kval. kolu
Nazalost mi nismo nosioci al igramo isto u drugom kval. kolu

Siroki Brijeg ide iz prvog kval. kola ka nosioc grupe!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 maj 2011, 00:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:
tm84 je napisao/la:znaci sarajevo-zeljo u drugom pretkolu za ligu evrope :D
Da samo sto mi imamo bolji polozaj u odnosu na vas ;)
mislim mozemo igrati protiv u drugom pretkolu, ne? :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 26 maj 2011, 00:47

Ovdje u Hrasnom i na Grbavici upravo sad je ludnica :o :shock: autobosu i kombiji su maloprije stigli...mi sa autima smo ranije došli...nema više snage da se prikljucim jer sam umoran da jedva ovo pišem.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 maj 2011, 00:47

Mi i maleni ne možemo igrati međusobno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.