Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
necu dzaba da ban fasujem
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 26 maj 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- sarajlija89
- Kontakt:
Eh, od 2008....ma dobro, nemojte me pogresno shvatiti, ali sva ta demokratizacija Srbije, navodna saradnja sa Haskim tribunalom i sl. je vise plod nekih drugih stvari (ultimatuma od strane EU), a nikako neke drasticne promjene politike preme regionu.
I dalje zvanicni Beograd ima dvostruke arsine i dalo bi se o tome diskutovat....
Da se razumijemo, ovdje ne podrazumijevam pojedince i sl., kojih hvala Bogu ima normalnih i razumnih
I dalje zvanicni Beograd ima dvostruke arsine i dalo bi se o tome diskutovat....
Da se razumijemo, ovdje ne podrazumijevam pojedince i sl., kojih hvala Bogu ima normalnih i razumnih
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa nije valjda samo ratko ubijao
a ostali su vjerovatno vodjeni bili parolama...on mene kamenom,ja njega kruhom...ne lazimo se.....
sa svih strana ima jos puno mrznje,i krivci su posvuda...ratko je jedan od krivaca samo
sto se tice ovih kvazi srba i politickih eksperata,o njima i njihovoj kompetenciji da pisu "hvalospjeve" na racun tadica, nemam puno za reci osim da vjerujem da niko od njih ni ne zivi niti zaradjuje hljeb u srbiji...pa je njima ovo neka izdaja...
ovo je politika,srbija ga ne bi izrucila da nema direktnu korist....dakle,zrtvuj jednog da bi ostali profitirali...
ako je ratkovo izrucenje cijena da ce se nesto u srbiji promijeniti na bolje,i da ce ovaj lanc mrznje koji vlada balkanom bar malo oslabiti....neka izruce sve mladice ovog svijeta
tadic je legitiman predstavnik srbije,i u interesu mu je pomoci svim srbima....
jednostavna racunica,barem iz nekog mojeg lajickog ugla
sa svih strana ima jos puno mrznje,i krivci su posvuda...ratko je jedan od krivaca samo
sto se tice ovih kvazi srba i politickih eksperata,o njima i njihovoj kompetenciji da pisu "hvalospjeve" na racun tadica, nemam puno za reci osim da vjerujem da niko od njih ni ne zivi niti zaradjuje hljeb u srbiji...pa je njima ovo neka izdaja...
ovo je politika,srbija ga ne bi izrucila da nema direktnu korist....dakle,zrtvuj jednog da bi ostali profitirali...
ako je ratkovo izrucenje cijena da ce se nesto u srbiji promijeniti na bolje,i da ce ovaj lanc mrznje koji vlada balkanom bar malo oslabiti....neka izruce sve mladice ovog svijeta
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kaze se "laicki ugao". O laos=narod, na grckom.Makaveli je napisao/la:pa nije valjda samo ratko ubijaoa ostali su vjerovatno vodjeni bili parolama...on mene kamenom,ja njega kruhom...ne lazimo se.....
De mi reci ko su ti "kvazi Srbi" da bi te mogao razumeti.
Svi ovde koji brane Ratka Mladica treba da shvate da nisu nikakve patriote, vec da rade na stetu vlastitog naroda. Dok se taj kopernikanski obrt ne desi, Srbija ce i dalje biti zaostala drzava, a iz nje ce verovatno odlaziti svako ko bude mogao. Taj nedostatak elite koja moze da reformise drustvo i drzavu, je glavni nedostatak svih exYu drzavica, sem Slovenije.
Ma zalibo me tuki da ga uhapse 10 puta to ne moze vratiti sve nevine zrtve , je.bo ti ovo sudjenje treba ga zapaliti na lomaci , a ne gotiviti ga po tim tamo zatvorima bolji su mu od kuce .
- zvornicki klan
- Kontakt:
"
? то & $ ? ната?
% " $.....
? то & $ ? ната?
% " $.....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Samo malj u glavu,nema ovom monstrumu sudjenja..neki heroj,a krio se godinama
ako je neki heroj trebao se zrtvovati za svoj narod i predat,a ne zrtvovat druge radi sebe
crkni svinjooo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakva pravda lik je uhapsen nakon sto je bjezao 20 godina izivio svoju poznu dob sta mu sada ostaje par godina do smrti ,a smrt ce docekati u luksuzu Haga gdje haman zatvorenici imaju sve zivo ,pravda bi bila da ga se baci u kavez lavovima il tak nesto, da se dobro namuci prije nego crkne .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- samir_tm87
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Kakva pravda lik je uhapsen nakon sto je bjezao 20 godina izivio svoju poznu dob sta mu sada ostaje par godina do smrti ,a smrt ce docekati u luksuzu Haga gdje haman zatvorenici imaju sve zivo ,pravda bi bila da ga se baci u kavez lavovima il tak nesto, da se dobro namuci prije nego crkne .
ma kaki lavovi, treba njih sve u zenicu bacit
Moroncino jedna, koliko puta treba da ti se kaze da me ignoriseszvornicki klan je napisao/la:"
? то & $ ? ната?
% " $.....
Celokupni tvoj boravak na ovom forumu je 1 stoprocentna nacionalisticka propaganda, bez trunke zelje da se o sportu prica kao takvom. Zato ti je bolje da se kao svaki pacov sakrijes u rupu, iako znam da nemas obraza za tako sto.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iako se ne volim miješati u ova političko-religijska prepucavanja, dijelim mišljenje uvaženog forumaša @MaGiCa. Ne znam kako neko može veličati bilo kojeg optuženika za zločine protiv čovječnosti?! Ustvari, lažem. I ovako mamuran i hronično nenaspavan, znam da živim u jednom društvu koje i nije za poželjeti. Znam da pojedinci i dalje vjeruju u kojekakve bajke, da neki jedva čekaju krenuti na svog bližnjeg, te da dojučerašnjem prijatelju zabodu nož u leđa. Šta je to @MaGiCa pogrešno rekao? Nije valjda nevin čovjek optužen i uhvaćen? Iskren da budem, da su određeni ljudi na intelektualnom nivou jednog @Devila i @MaGiCa-e, ovaj forum bi bio bolji, a da ne govorim o odnosima između dvaju država (dakle, da predstavnici dvaju i(li) više naroda razmišljaju zdravo, a ne da budu vođeni pogrešnim interesima). No, dugo ćemo mi još živjeti u mraku i kriviti onog ko je drugačiji, (pogrešno) misleći da sve što je drugačije NE VALJA! E, pa drage dame i gospodo, u ovom slučaju, drugačije je ispravno (opet se pozivam na 2 forumaša koje navedoh u postu). Da, znam da sam i sada uzaludno potrošio vrijeme (bolje da sam sletio do granapa i kupio si jogurt) pokušavajući shvatiti određene osobe. Al', to je opet neka druga priča, za neko drugo vrijeme i za neko drugo mjesto.zvornicki klan je napisao/la:"
? то & $ ? ната?
% " $.....
Uživaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
mladic je zlocinac.kad svi skupa shvatimo da su na svim stranama cinjeni zlocini i da na svim stranama ima zlocinaca koji su pucali po dijeci,starcima onda ce nam svima biti bolje.naravno kad se ti zlocinci osude.
za mladica je jedino pravedno dozivotna tamnica.to je gore nego ista.
za mladica je jedino pravedno dozivotna tamnica.to je gore nego ista.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Koliko god se grozim na ove komentare koje brane dotičnog Nečovjeka, i suza mi je krenula vraćajući se ponovo na sve te snimke sa tv-a gdje su ti mladići i stariji ljudi ubijani tako hladno kao da se radi o lutkama a ne o NEVINIM ljudima
toliko mi je i krivo što ovaj forum nema svoje "JA".
Molim ovim putem administraciju da zauzme svoj stav o forumu.
Ili je izrazito sportski ili nije.
Znamo sve šta se desilo sa upisima baš na ovoj temi za 4-i maj ove godine.
Ne znam iz kojeg razloga pravite iznimke ali nije fer prema nama koji i o politici znamo normalno i zdravo da komunicramo iako je upravo to ponekad i najteže.
Pohvaljujem admina za "čistku" koju sprema prema nekim korisnicima i što je trenutno forum zatvoren za nove prijave/registracije, ali ga itekako kritikujem zbog ne zauzimanja čvrstog stava kada je u pitanju politika istog.
Pozdravljam još jednom uhapšenje ovog MONSTRUMA, ovo je samo jedan djeličak satiskacije za sve te jadne ljude koji su preživili nepreživljivo.
Molim ovim putem administraciju da zauzme svoj stav o forumu.
Ili je izrazito sportski ili nije.
Znamo sve šta se desilo sa upisima baš na ovoj temi za 4-i maj ove godine.
Ne znam iz kojeg razloga pravite iznimke ali nije fer prema nama koji i o politici znamo normalno i zdravo da komunicramo iako je upravo to ponekad i najteže.
Pohvaljujem admina za "čistku" koju sprema prema nekim korisnicima i što je trenutno forum zatvoren za nove prijave/registracije, ali ga itekako kritikujem zbog ne zauzimanja čvrstog stava kada je u pitanju politika istog.
Pozdravljam još jednom uhapšenje ovog MONSTRUMA, ovo je samo jedan djeličak satiskacije za sve te jadne ljude koji su preživili nepreživljivo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ? се $ " $ ? је то важно " " " ".$ " ? се " $ ? " & $ " " " на " страну," ' он " & ",а & $ ' пост " $ ' " ' ' $ $. " 400 " & постова су " $.Monolog je napisao/la:Iako se ne volim miješati u ova političko-religijska prepucavanja, dijelim mišljenje uvaženog forumaša @MaGiCa. Ne znam kako neko može veličati bilo kojeg optuženika za zločine protiv čovječnosti?! Ustvari, lažem. I ovako mamuran i hronično nenaspavan, znam da živim u jednom društvu koje i nije za poželjeti. Znam da pojedinci i dalje vjeruju u kojekakve bajke, da neki jedva čekaju krenuti na svog bližnjeg, te da dojučerašnjem prijatelju zabodu nož u leđa. Šta je to @MaGiCa pogrešno rekao? Nije valjda nevin čovjek optužen i uhvaćen? Iskren da budem, da su određeni ljudi na intelektualnom nivou jednog @Devila i @MaGiCa-e, ovaj forum bi bio bolji, a da ne govorim o odnosima između dvaju država (dakle, da predstavnici dvaju i(li) više naroda razmišljaju zdravo, a ne da budu vođeni pogrešnim interesima). No, dugo ćemo mi još živjeti u mraku i kriviti onog ko je drugačiji, (pogrešno) misleći da sve što je drugačije NE VALJA! E, pa drage dame i gospodo, u ovom slučaju, drugačije je ispravno (opet se pozivam na 2 forumaša koje navedoh u postu). Da, znam da sam i sada uzaludno potrošio vrijeme (bolje da sam sletio do granapa i kupio si jogurt) pokušavajući shvatiti određene osobe. Al', to je opet neka druga priča, za neko drugo vrijeme i za neko drugo mjesto.zvornicki klan je napisao/la:"
? то & $ ? ната?
% " $.....
Uživaj.
$ & - $ ',& " ? $ се то не $,јер & & ' ? $ $ $,",$,?," " " $,? су " у рату " $?
Наравно $ је " ',? & " % ? " ' се основно,$ ? ? ' $ су " " $ " ? $ ? посуђе?
" се те ",а не $ ' са ? " ' $,јер " не $ се ? " ' $ у ",- ' ? " " ".у & " $ све $ & ?.
' " ' $ сте ' ?,? $ у $ " " ' " " ? "," ' $ $ $,$ " - $ " $ " $ " га $ ' $ &?
$ % - & " $ " " ?? Све " $ је " на $ " " то ? $,јер ? ? је $ $ $ а о ' " % $ не " - " поста " ",- " све % $ $ & " ' $ /,све је $ / $.
& ?,' " ја $ " " нпр $ " & $ " $ & $ " & не / " у " % $,& ' %?
" & ? (& & ?,' $ " & ?,стога не ? " & $ & % % не &)$ % % " $ & $ " $ % ?? Је ? то " $ се " ? у " са $ ?? & је & " " ' $ % $ су ова $ $ " $ ? " $ $ & $?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Srami se bola, objema rukama se pokrij po licu... 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
naravno da ni alija,ganic i co nisu cvijece sadili i njih bi trebalo procesuirati,ali eto alija se spasio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači ja kao moderator nemam pravo na mišljenje.
Jadan ne bio, napisao si hrpu gluposti pokušavajući sakriti ono što je golim okom vidljivo (da, vjerujem da znaš na šta mislim). Al' kad si ti već zauzeo ono "napad je najbolja odbrana", red je da ti uzvratim (argumentovano, naravno) dok administracija ovo nije zapečatila, a svakog kome je bilo koji "izam" na pameti, odstranila sa foruma.
Direktno nema mržnje, indirektno se ista može lako pronaći. Kako, pitaš se? E, sada ću ti to objasniti. Dakle, gospodin (gledam ga kao takvog) MaGiCa je napisao ono u vezi Ratka Mladića, a ti si napao njega spominjući određene ljude. Dakle, šta to implicira? Da podržavaš Ratka Mladića koji je širio mržnju. Moliću lijepo, koga ti ovdje lažeš? Mene sigurno ne, al' znam da ako neku laž ponoviš više puta, možeš sebe ubijediti u nešto. Da možda to ne radiš? Reci:"Nisam šovinista i nisam nacionalista". Ide li?
Ganić, Divjak i Jurišić su pušteni, zar ne? Nemoj da te moram učiti nekim stvarima, mislim da nema smisla (koliko imaš godina?). Po ovim postovima bih rek'o da si nedavno napunio 18. Jesam li blizu? Ako ti u isti koš možeš stavljati ove ljude sa Mladićem, onda tu sva priča završava. Zamisli da ja sada poredim, recimo, Divca i Bavčića. Ne ide, zar ne? Osim što obojica pripadaju ljudskom rodu, te što su po profesiji košarkaši, sigurno da ne zaslužuju biti u istoj rečenici. Valjda ti je to jasno. Da ne bi bilo zabune, te da me ne bi etiketirao k'o nacionalistu, Divac je 666666666666 puta bolji od Edina.
Vidiš, ti opet koristiš ono "napad je najbolja odbrana". Mene ne možeš kupiti imenom, prezimenom, zastavom ili vjerom. Mene kupuje nešto drugo, razumiješ li. Ja prvi sam pisao (nešto je objavljivano u pojedinim pisanim medijima, no to je sada manje bitno) o nekim ljudima moje nacionalnosti. Da l' me to čini manjim Bosancem? Da l' mi to automatski uskraćuje pravo da BiH nazivam svojom domovinom? Ne, dakako.
Valjda si me razumio, ako nisi, mogu ti poslije odgovoriti privatnom porukom, sada se odoh izvaliti i gledati RG.
Direktno nema mržnje, indirektno se ista može lako pronaći. Kako, pitaš se? E, sada ću ti to objasniti. Dakle, gospodin (gledam ga kao takvog) MaGiCa je napisao ono u vezi Ratka Mladića, a ti si napao njega spominjući određene ljude. Dakle, šta to implicira? Da podržavaš Ratka Mladića koji je širio mržnju. Moliću lijepo, koga ti ovdje lažeš? Mene sigurno ne, al' znam da ako neku laž ponoviš više puta, možeš sebe ubijediti u nešto. Da možda to ne radiš? Reci:"Nisam šovinista i nisam nacionalista". Ide li?
Ganić, Divjak i Jurišić su pušteni, zar ne? Nemoj da te moram učiti nekim stvarima, mislim da nema smisla (koliko imaš godina?). Po ovim postovima bih rek'o da si nedavno napunio 18. Jesam li blizu? Ako ti u isti koš možeš stavljati ove ljude sa Mladićem, onda tu sva priča završava. Zamisli da ja sada poredim, recimo, Divca i Bavčića. Ne ide, zar ne? Osim što obojica pripadaju ljudskom rodu, te što su po profesiji košarkaši, sigurno da ne zaslužuju biti u istoj rečenici. Valjda ti je to jasno. Da ne bi bilo zabune, te da me ne bi etiketirao k'o nacionalistu, Divac je 666666666666 puta bolji od Edina.
Ili u prevodu: "Ukoliko mislite vlastitom glavom, pu*ite kitu osobama druge nacionalnosti". Dobro, može i tako, ako će ti biti lakše (vraćam se na ono o ponavljanju neistine).zvornicki klan je napisao/la:" се те ",а не $ ' са ? " ' $,јер " не $ се ? " ' $ у ",- ' ? " " ".у & " $ све $ & ?
To je činjenica, nemam tu ja šta govoriti ili ne govoriti. Mogu ja reći da je on glup, al' to bi bila notorna laž. Dakle, gospodin @MaGiCa je jedan od inteligentnijih osoba s kojima sam bio u kontaktu preko foruma. Zadovoljan?zvornicki klan je napisao/la:$ % - & " $ " " ??
Ne možeš, administracija je stopirala registrovanje na ovaj forum. Ako uspiješ to uraditi, onda ti predlažem nick Houdini.zvornicki klan je napisao/la:& ?,' " ја $ " " нпр $ " & $ " $ & $ " & не / " у " % $,& ' %?
Vidiš, ti opet koristiš ono "napad je najbolja odbrana". Mene ne možeš kupiti imenom, prezimenom, zastavom ili vjerom. Mene kupuje nešto drugo, razumiješ li. Ja prvi sam pisao (nešto je objavljivano u pojedinim pisanim medijima, no to je sada manje bitno) o nekim ljudima moje nacionalnosti. Da l' me to čini manjim Bosancem? Da l' mi to automatski uskraćuje pravo da BiH nazivam svojom domovinom? Ne, dakako.
Valjda si me razumio, ako nisi, mogu ti poslije odgovoriti privatnom porukom, sada se odoh izvaliti i gledati RG.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.