Znači ja kao moderator nemam pravo na mišljenje.

Jadan ne bio, napisao si hrpu gluposti pokušavajući sakriti ono što je golim okom vidljivo (da, vjerujem da znaš na šta mislim). Al' kad si ti već zauzeo ono "napad je najbolja odbrana", red je da ti uzvratim (argumentovano, naravno) dok administracija ovo nije zapečatila, a svakog kome je bilo koji "izam" na pameti, odstranila sa foruma.
Direktno nema mržnje, indirektno se ista može lako pronaći. Kako, pitaš se? E, sada ću ti to objasniti. Dakle, gospodin (gledam ga kao takvog) MaGiCa je napisao ono u vezi Ratka Mladića, a ti si napao njega spominjući određene ljude. Dakle, šta to implicira? Da podržavaš Ratka Mladića koji je širio mržnju. Moliću lijepo, koga ti ovdje lažeš? Mene sigurno ne, al' znam da ako neku laž ponoviš više puta, možeš sebe ubijediti u nešto. Da možda to ne radiš? Reci:"
Nisam šovinista i nisam nacionalista". Ide li?
Ganić, Divjak i Jurišić su pušteni, zar ne? Nemoj da te moram učiti nekim stvarima, mislim da nema smisla (koliko imaš godina?). Po ovim postovima bih rek'o da si nedavno napunio 18. Jesam li blizu? Ako ti u isti koš možeš stavljati ove ljude sa Mladićem, onda tu sva priča završava. Zamisli da ja sada poredim, recimo, Divca i Bavčića. Ne ide, zar ne? Osim što obojica pripadaju ljudskom rodu, te što su po profesiji košarkaši, sigurno da ne zaslužuju biti u istoj rečenici. Valjda ti je to jasno. Da ne bi bilo zabune, te da me ne bi etiketirao k'o nacionalistu, Divac je 666666666666 puta bolji od Edina.
zvornicki klan je napisao/la:" се те ",а не $ ' са ? " ' $,јер " не $ се ? " ' $ у ",- ' ? " " ".у & " $ све $ & ?
Ili u prevodu: "Ukoliko mislite vlastitom glavom, pu*ite kitu osobama druge nacionalnosti". Dobro, može i tako, ako će ti biti lakše (vraćam se na ono o ponavljanju neistine).
zvornicki klan je napisao/la:$ % - & " $ " " ??
To je činjenica, nemam tu ja šta govoriti ili ne govoriti. Mogu ja reći da je on glup, al' to bi bila notorna laž. Dakle, gospodin @MaGiCa je jedan od inteligentnijih osoba s kojima sam bio u kontaktu preko foruma. Zadovoljan?
zvornicki klan je napisao/la:& ?,' " ја $ " " нпр $ " & $ " $ & $ " & не / " у " % $,& ' %?
Ne možeš, administracija je stopirala registrovanje na ovaj forum. Ako uspiješ to uraditi, onda ti predlažem nick Houdini.
Vidiš, ti opet koristiš ono "napad je najbolja odbrana". Mene ne možeš kupiti imenom, prezimenom, zastavom ili vjerom. Mene kupuje nešto drugo, razumiješ li. Ja prvi sam pisao (nešto je objavljivano u pojedinim pisanim medijima, no to je sada manje bitno) o nekim ljudima moje nacionalnosti. Da l' me to čini manjim Bosancem? Da l' mi to automatski uskraćuje pravo da BiH nazivam svojom domovinom? Ne, dakako.
Valjda si me razumio, ako nisi, mogu ti poslije odgovoriti privatnom porukom, sada se odoh izvaliti i gledati RG.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”