Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

MaGiCa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la MaGiCa » 26 maj 2011, 16:19

zvornicki klan je napisao/la:"

? то & $ ? ната?

% " $.....
Moroncino jedna, koliko puta treba da ti se kaze da me ignorises :?: Odyebi u troskocima i ti i svi nacosi ovde :!:

Celokupni tvoj boravak na ovom forumu je 1 stoprocentna nacionalisticka propaganda, bez trunke zelje da se o sportu prica kao takvom. Zato ti je bolje da se kao svaki pacov sakrijes u rupu, iako znam da nemas obraza za tako sto.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 maj 2011, 16:20

? то & $ ? ната?

% " $.....
Iako se ne volim miješati u ova političko-religijska prepucavanja, dijelim mišljenje uvaženog forumaša @MaGiCa. Ne znam kako neko može veličati bilo kojeg optuženika za zločine protiv čovječnosti?! Ustvari, lažem. I ovako mamuran i hronično nenaspavan, znam da živim u jednom društvu koje i nije za poželjeti. Znam da pojedinci i dalje vjeruju u kojekakve bajke, da neki jedva čekaju krenuti na svog bližnjeg, te da dojučerašnjem prijatelju zabodu nož u leđa. Šta je to @MaGiCa pogrešno rekao? Nije valjda nevin čovjek optužen i uhvaćen? Iskren da budem, da su određeni ljudi na intelektualnom nivou jednog @Devila i @MaGiCa-e, ovaj forum bi bio bolji, a da ne govorim o odnosima između dvaju država (dakle, da predstavnici dvaju i(li) više naroda razmišljaju zdravo, a ne da budu vođeni pogrešnim interesima). No, dugo ćemo mi još živjeti u mraku i kriviti onog ko je drugačiji, (pogrešno) misleći da sve što je drugačije NE VALJA! E, pa drage dame i gospodo, u ovom slučaju, drugačije je ispravno (opet se pozivam na 2 forumaša koje navedoh u postu). Da, znam da sam i sada uzaludno potrošio vrijeme (bolje da sam sletio do granapa i kupio si jogurt) pokušavajući shvatiti određene osobe. Al', to je opet neka druga priča, za neko drugo vrijeme i za neko drugo mjesto.

Uživaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 maj 2011, 16:21

Da nije Bin Laden ubijen, nebi ni Ratko Mladic bio uhapsen ;) Sve je to politika ;)
A C A B !

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 26 maj 2011, 16:23

mladic je zlocinac.kad svi skupa shvatimo da su na svim stranama cinjeni zlocini i da na svim stranama ima zlocinaca koji su pucali po dijeci,starcima onda ce nam svima biti bolje.naravno kad se ti zlocinci osude.
za mladica je jedino pravedno dozivotna tamnica.to je gore nego ista.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 16:28

Koliko god se grozim na ove komentare koje brane dotičnog Nečovjeka, i suza mi je krenula vraćajući se ponovo na sve te snimke sa tv-a gdje su ti mladići i stariji ljudi ubijani tako hladno kao da se radi o lutkama a ne o NEVINIM ljudima :o :cry: toliko mi je i krivo što ovaj forum nema svoje "JA".

Molim ovim putem administraciju da zauzme svoj stav o forumu.
Ili je izrazito sportski ili nije.
Znamo sve šta se desilo sa upisima baš na ovoj temi za 4-i maj ove godine.

Ne znam iz kojeg razloga pravite iznimke ali nije fer prema nama koji i o politici znamo normalno i zdravo da komunicramo iako je upravo to ponekad i najteže.

Pohvaljujem admina za "čistku" koju sprema prema nekim korisnicima i što je trenutno forum zatvoren za nove prijave/registracije, ali ga itekako kritikujem zbog ne zauzimanja čvrstog stava kada je u pitanju politika istog.

Pozdravljam još jednom uhapšenje ovog MONSTRUMA, ovo je samo jedan djeličak satiskacije za sve te jadne ljude koji su preživili nepreživljivo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 26 maj 2011, 16:32

Monolog je napisao/la:

? то & $ ? ната?

% " $.....
Iako se ne volim miješati u ova političko-religijska prepucavanja, dijelim mišljenje uvaženog forumaša @MaGiCa. Ne znam kako neko može veličati bilo kojeg optuženika za zločine protiv čovječnosti?! Ustvari, lažem. I ovako mamuran i hronično nenaspavan, znam da živim u jednom društvu koje i nije za poželjeti. Znam da pojedinci i dalje vjeruju u kojekakve bajke, da neki jedva čekaju krenuti na svog bližnjeg, te da dojučerašnjem prijatelju zabodu nož u leđa. Šta je to @MaGiCa pogrešno rekao? Nije valjda nevin čovjek optužen i uhvaćen? Iskren da budem, da su određeni ljudi na intelektualnom nivou jednog @Devila i @MaGiCa-e, ovaj forum bi bio bolji, a da ne govorim o odnosima između dvaju država (dakle, da predstavnici dvaju i(li) više naroda razmišljaju zdravo, a ne da budu vođeni pogrešnim interesima). No, dugo ćemo mi još živjeti u mraku i kriviti onog ko je drugačiji, (pogrešno) misleći da sve što je drugačije NE VALJA! E, pa drage dame i gospodo, u ovom slučaju, drugačije je ispravno (opet se pozivam na 2 forumaša koje navedoh u postu). Da, znam da sam i sada uzaludno potrošio vrijeme (bolje da sam sletio do granapa i kupio si jogurt) pokušavajući shvatiti određene osobe. Al', to je opet neka druga priča, za neko drugo vrijeme i za neko drugo mjesto.

Uživaj.
" ? се $ " $ ? је то важно " " " ".$ " ? се " $ ? " & $ " " " на " страну," ' он " & ",а & $ ' пост " $ ' " ' ' $ $. " 400 " & постова су " $.
$ & - $ ',& " ? $ се то не $,јер & & ' ? $ $ $,",$,?," " " $,? су " у рату " $?
Наравно $ је " ',? & " % ? " ' се основно,$ ? ? ' $ су " " $ " ? $ ? посуђе?
" се те ",а не $ ' са ? " ' $,јер " не $ се ? " ' $ у ",- ' ? " " ".у & " $ све $ & ?.
' " ' $ сте ' ?,? $ у $ " " ' " " ? "," ' $ $ $,$ " - $ " $ " $ " га $ ' $ &?
$ % - & " $ " " ?? Све " $ је " на $ " " то ? $,јер ? ? је $ $ $ а о ' " % $ не " - " поста " ",- " све % $ $ & " ' $ /,све је $ / $.
& ?,' " ја $ " " нпр $ " & $ " $ & $ " & не / " у " % $,& ' %?
" & ? (& & ?,' $ " & ?,стога не ? " & $ & % % не &)$ % % " $ & $ " $ % ?? Је ? то " $ се " ? у " са $ ?? & је & " " ' $ % $ су ова $ $ " $ ? " $ $ & $?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 16:34

Srami se bola, objema rukama se pokrij po licu... :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 26 maj 2011, 16:42

naravno da ni alija,ganic i co nisu cvijece sadili i njih bi trebalo procesuirati,ali eto alija se spasio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 maj 2011, 16:47

Znači ja kao moderator nemam pravo na mišljenje. :lol: Jadan ne bio, napisao si hrpu gluposti pokušavajući sakriti ono što je golim okom vidljivo (da, vjerujem da znaš na šta mislim). Al' kad si ti već zauzeo ono "napad je najbolja odbrana", red je da ti uzvratim (argumentovano, naravno) dok administracija ovo nije zapečatila, a svakog kome je bilo koji "izam" na pameti, odstranila sa foruma.

Direktno nema mržnje, indirektno se ista može lako pronaći. Kako, pitaš se? E, sada ću ti to objasniti. Dakle, gospodin (gledam ga kao takvog) MaGiCa je napisao ono u vezi Ratka Mladića, a ti si napao njega spominjući određene ljude. Dakle, šta to implicira? Da podržavaš Ratka Mladića koji je širio mržnju. Moliću lijepo, koga ti ovdje lažeš? Mene sigurno ne, al' znam da ako neku laž ponoviš više puta, možeš sebe ubijediti u nešto. Da možda to ne radiš? Reci:"Nisam šovinista i nisam nacionalista". Ide li?

Ganić, Divjak i Jurišić su pušteni, zar ne? Nemoj da te moram učiti nekim stvarima, mislim da nema smisla (koliko imaš godina?). Po ovim postovima bih rek'o da si nedavno napunio 18. Jesam li blizu? Ako ti u isti koš možeš stavljati ove ljude sa Mladićem, onda tu sva priča završava. Zamisli da ja sada poredim, recimo, Divca i Bavčića. Ne ide, zar ne? Osim što obojica pripadaju ljudskom rodu, te što su po profesiji košarkaši, sigurno da ne zaslužuju biti u istoj rečenici. Valjda ti je to jasno. Da ne bi bilo zabune, te da me ne bi etiketirao k'o nacionalistu, Divac je 666666666666 puta bolji od Edina.
zvornicki klan je napisao/la:" се те ",а не $ ' са ? " ' $,јер " не $ се ? " ' $ у ",- ' ? " " ".у & " $ све $ & ?
Ili u prevodu: "Ukoliko mislite vlastitom glavom, pu*ite kitu osobama druge nacionalnosti". Dobro, može i tako, ako će ti biti lakše (vraćam se na ono o ponavljanju neistine).
zvornicki klan je napisao/la:$ % - & " $ " " ??
To je činjenica, nemam tu ja šta govoriti ili ne govoriti. Mogu ja reći da je on glup, al' to bi bila notorna laž. Dakle, gospodin @MaGiCa je jedan od inteligentnijih osoba s kojima sam bio u kontaktu preko foruma. Zadovoljan?
zvornicki klan je napisao/la:& ?,' " ја $ " " нпр $ " & $ " $ & $ " & не / " у " % $,& ' %?
Ne možeš, administracija je stopirala registrovanje na ovaj forum. Ako uspiješ to uraditi, onda ti predlažem nick Houdini. :mrgreen:

Vidiš, ti opet koristiš ono "napad je najbolja odbrana". Mene ne možeš kupiti imenom, prezimenom, zastavom ili vjerom. Mene kupuje nešto drugo, razumiješ li. Ja prvi sam pisao (nešto je objavljivano u pojedinim pisanim medijima, no to je sada manje bitno) o nekim ljudima moje nacionalnosti. Da l' me to čini manjim Bosancem? Da l' mi to automatski uskraćuje pravo da BiH nazivam svojom domovinom? Ne, dakako.

Valjda si me razumio, ako nisi, mogu ti poslije odgovoriti privatnom porukom, sada se odoh izvaliti i gledati RG.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 26 maj 2011, 16:50

Па $ ето & " ? $ ? "," у ?," " са $,? ' $ се ' ? $ " " " $ оно $ важно је % " срат по $ $,а све ? је ?.& ? " $ ? $!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 maj 2011, 16:52

Dosta te je i bilo.

Doviđenja.
Who dares, wins !

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 26 maj 2011, 16:55

:lol: ova tema se može preimenovati u politika :lol: :lol: već 2-3 stranice se samo piše o politici,eto svi znamo da je Mladić uhapšen bolje da sačuvamo mišljenja za sebe nego ovako na kraju završi svađom :D iii,šta ima kod vas? :mrgreen: :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 maj 2011, 16:57

Vidi stvarno administracija onemogucila nove registracije na forum hahaha drama :mrgreen: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 16:59

Ja mislim da ga je Hadzic prijavio,kako bi bio pobjednik Survivera,nije mala nagrada,10 miliona eura :lol:

Evo citam,od posljedica mozdanog udara jednu ruku ne moze pomjerati,Bozija kazna ga stize ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 17:13

Ovaj sa FTV-a razvlači nekog radikala ko budalu, Bakirova škola, direktno i drsko...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 maj 2011, 17:16

drH je napisao/la:Vidi stvarno administracija onemogucila nove registracije na forum hahaha drama :mrgreen: :mrgreen:
Odlicno !
A C A B !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 jun 2011, 15:47

Haj sad se ispucajte :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 jun 2011, 15:50

Eto vam ĆAT :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jun 2011, 15:59

političke teme na Chatu dovešće do ponovnog zaključavanja topica.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 jun 2011, 16:00

Dosla struja, reaguj ko munja. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.