Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nisam odma citao komentare,hvala .[/quote]damirfile je napisao/la:pise ti ispod dole, u komentarima na yt
Ako su onda su stoka nevidjena
Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pordrav
Cestitke nam na osvojenom trofeju.. Hvala AMARU i citavom strucnom stabu,a naravno i igracima na zalaganju i pruzenoj igri! Jbga nekako mi je bas drag ovaj trofej, i moro sam nesto napisat
Cestitke nam na osvojenom trofeju.. Hvala AMARU i citavom strucnom stabu,a naravno i igracima na zalaganju i pruzenoj igri! Jbga nekako mi je bas drag ovaj trofej, i moro sam nesto napisat
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
šefe mogu li ja u sarajevo,možeš ali ponesi lanč paketa iz slovačkedzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Da mi je znat čime se vi hranite, možda bubama ? Ismijavate hrenovke, ribu ...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Iskreno nisam mogao da vjerujem kad su mi javili da je 3-0 za ŽELJU u tom trenutku sam se brcko u splitu.
Nego sta reci ponosan sam na ŽELJU, Amara, Lazara i ostale da ih ne izdvajam ....MANIJACI kako sam cuo ODLICNI! 
Sad se okrtenut utakmici u Prijedoru, i pokušat pobjedit da ne bi komšije spašavale sezonu tako što će završit ispred nas!
Danas odrađen lakši trening, vidno prisutna dobra atmosfera među igračima, što me raduje pred velike izazove u Evropi.Treba pokušat pojačat konkurenciju na bekovima i u napadu nekim ozbiljnim igračima, a ne polovnjacima kao što ih imamo na sredini. Sve u svemu uspješna sezona, jedan trofej je stigao, a da je bilo kontinuiteta koji je neophodan za osvajanje lige, mogal je doći i dupla kruna. Ipak nema veze, sve je ovo odlično samo nek smo u vrhu, a pored toga nisam baš siguran da bi bila skinuta suspenzija da nisu zadovoljene sve tri strane. Ovim ne aludiram ni na sta, nego mi se čini da je jedino ovaj scenario vodio do novog statuta. Čeliku smo pokazali da se ratnom atmosferom među igračima i navijačima, a pogotovo upravi ne može doći do uspjeha, već isključivo kvalitetom. Nakon jučerašnje utakmice, mi se čine neshvateljivi podbačaji protiv Slobode, Širokog i Borca. Ipak to sve pokazuje da mi nemamo ekipu koja može stvorit valjan pritisak i protivniku stvorit dovoljno dobrih šansi da bi pobjedili. Zbog toga, opet napominjem treba malo renovirat ekipu da u Evropi ne bi igrali epizodnu ulogu, jer je svima jasno da Amar iz ovih igrača izvlači maximum. Posjeta ove sezone ispod očekivana u više navrata, samo su derbi, finale Kupa i prijateljska s Dinamom donekle popravili prosjek, a po ovom ostalom se nikad ne bi reklo da smo najbolji u državi.
Ne bih da ovaj post ode u razmjere da ga niko ne pročita, zato ću ovdje stati sa željom da u Evropu i iduću sezonu uđemo još spremniji i da u toku ljeta odigramo još bar jednu utakmicu sa velikim protivnikom.
POZDRAV MANIJACI!
Ne bih da ovaj post ode u razmjere da ga niko ne pročita, zato ću ovdje stati sa željom da u Evropu i iduću sezonu uđemo još spremniji i da u toku ljeta odigramo još bar jednu utakmicu sa velikim protivnikom.
POZDRAV MANIJACI!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
... i lijep...nidi je napisao/la:drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Najvise igra na poziciji poluspica, a sto je interesantno jako visok igrac sto nas ne moze iznenaditi jer je vec ocigledno da Osim voli da ima gorostase u ekipi i preferira skok igru u kojoj smo i vise nego dominantni u ovoj nasoj Premier ligi, jer smo dali pregrst glovo upravo na centarsut ili iz prekidanidi je napisao/la:drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
... i lijep...[/quote]nidi je napisao/la:drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
i pametan.
Za zivot cijeli!
dzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
jest al kod vas je moze sammo sanjati
dzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK HEHEESchwarz je napisao/la:A da te vidi babo19TM87 je napisao/la:
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra stari,dobra ali skupa brate pa je svi rijetko jedemodzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Paša kol'ko ono bi rezultat juče ? 
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Čega se pametan stidi, tim se budala ponosi.ALLSTAR je napisao/la:
Osim toga:

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kolko je Suko navijo za Celik
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.