drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
... i lijep...nidi je napisao/la:drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Najvise igra na poziciji poluspica, a sto je interesantno jako visok igrac sto nas ne moze iznenaditi jer je vec ocigledno da Osim voli da ima gorostase u ekipi i preferira skok igru u kojoj smo i vise nego dominantni u ovoj nasoj Premier ligi, jer smo dali pregrst glovo upravo na centarsut ili iz prekidanidi je napisao/la:drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
... i lijep...[/quote]nidi je napisao/la:drakula je ibraković trenirao garant je školovan igračGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
i pametan.
Za zivot cijeli!
dzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
jest al kod vas je moze sammo sanjati
dzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK HEHEESchwarz je napisao/la:A da te vidi babo19TM87 je napisao/la:
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra stari,dobra ali skupa brate pa je svi rijetko jedemodzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Paša kol'ko ono bi rezultat juče ? 
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Čega se pametan stidi, tim se budala ponosi.ALLSTAR je napisao/la:
Osim toga:

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kolko je Suko navijo za Celik
Ko gubi ima pravo da se ljuti 
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
zasluzili su ovom partijom da svi koji mozemo odemo u prijedor i ispratimo zavrsetak sezone 
kup je nas jos u prijedoru da pobijedimo i drugi smo

Ma u Prijedoru rasterećeno, uzeli smo Kup i kako god idemo u drugo pretkolo. Mada bi lijepo bilo sezonu zatvorit pobjedom.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
9
Prvih 10 godina je najteze...poslije se naviknes i bude lakse!
Prvih 10 godina je najteze...poslije se naviknes i bude lakse!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
robijasi zenica
- Kontakt:
svaka cast ubili ste nas
Mirko Radovanović najvjerovatnije ovog ljeta odlazi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Bice svakako interesantna igracka krizaljka za narednu sezonu.Sigurno je da ce biti odlazaka nekih igraca,prije svega onih na koje se ne racuna,a vjerovatno i poneki igrac na kojem bi mogli nesto zaraditi.Da li ce to biti Visca,Sehic,Zeba,peti deseti u ovom trenutku nije toliko vazno,vec je malo prerano.Treba odigrati jos jedno kolo,pokusati pobjediti i zadrzati drugo mjesto.Sezona apsolutno zadovoljavajuca,Amar Osim pokazao da je gospodin u svakom smislu jer valjalo je izdrzati onakve reakcije Celikove uprave i atak na njegovu licnost,a da je reagovao na visokom nivou,bez ijedne lose rijeci,cime je bukvalno jos vise podigao nivo i kluba i svoj,za razliku od osramocene uprave Celika.Ponosan sam na svakog igraca,sto su bili dostojanstveni,sto su pokazali zube i sto su se izdigli iznad situacije i lose igre protiv Borca.Ponosan sam na manijake koji su u velikom broju bodrili ekipu,dali su draz nasem fudbalu,zasluzili su postovanje sirom drzave.ellaxaz je napisao/la:Mirko Radovanović najvjerovatnije ovog ljeta odlazi.
Na kraju sezone,osvojili smo jedan pehar,usli u evropu i mozemo biti zadovoljni.Bice odlazaka sigurno iz ekipe,odlasci su neminovni,no bitnije je da uprava posegne za nekoliko dobrih pojacanja da bi podigli nivo igre i bili jos konkurentniji u svim takmicenjima dogodine.Dejan Drakul je navodno prvi igrac koji dolazi,ne znam o njemu,prvo sam pomislio da je to onaj Slobodin odbrambeni,ali nije to taj igrac,mada se isto zovu.Valjda ce biti dobar.Drago mi je i nadam se da ce nasi na vrijeme imati kadar za sljedece pripreme,a ne da se na pripremama prikljucuju neki igraci cime se mnogo gubi.Sljedeca godina mora biti stabilna i uspjesna,mora se zaraditi dodatna lova,stabilizacija kluba je apsolutni prioritet,a kroz rezultate su vidni pomaci u tome.Ponovo je doslo vrijeme da svaki igrac u BiH zeli da igra u nasem klubu.Nama je ostalo samo da mudro biramo dobre igrace,da jos mudrije izvucemo nekog talenta iz nase skole.Ide ovo sve kako treba i nadam se uskoro pravom Zelji,ofanzivnom ,onakvom kakav je bio u Zenici.To mora biti nasa konstanta i ja vjerujem da cemo uspjeti vec dogodine u tome.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Savić nezadovoljan u Želji rado bi išao, nije zadovoljan Osimovim tretmanom i forsiranjem Ćuluma zbog prodaje i menadžera.
Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, Hansestadt, mnon46 i 55 gostiju.