FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2011, 23:19

Nije baš da navala Bayerna previše zaostaje za Barsinom.Ribery,Muller,Robben,Gomez,Sweini,Kroos,Olić,Klose i eventualno Vidal su igrači koji mogu igrati sa Barsom, ali je problem odbrana koja je simptomatična.Kad bi taj segment igre popravili i doveli u red našu odbranu onda bi se nečemu i mogli nadati.Sve počinje od golmana , a mi ćemo po svemu sudeći imati najboljeg na svijetu.Jedan štoper i bek moraju bit vrhunski, a sve su prilike da od toga nema ništa.Da je uprava odlučila nekim slučajem da na beka i stopera potroše 40-50 mil eura i da za sva vremena riješe problem mnogi bi vidjlei Bayern u finalu, ali u ovim okolnostim za to će nam biti potrebna poprilična sreća.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 maj 2011, 23:19

geronimo je napisao/la:
davud87 je napisao/la:Šećko, sve ja očekujem, samo previše nekad razglabate o nekim finesama... polahko... većina je šuplja :)
Opet šuplja? :D
Druže, takav nam je stil pisanja i radi vas, par pojedinaca, mi ga nećemo (bome i ne možemo) mijenjati.
Evo recimo ja uživam u komentarima @FRANK RIBERY-a, @Amerosma, @suicidesquad, koji su jako kvalitetni i nadasve ozbiljni. Takav je njihov način pisanja (pretežno ozbiljan, gdje ćeš rijetko vidjeti koji smajli) i to daje poseban šmek u različitosti komentara.
Kakav je vaš stil? :? Da komentarišete ima li gdje šuplje :lol: ili vam smetaju beskonačna citiranja.
Vidi ovo da vam odgovorim na ona postavljena pitanja

Prvo to sto si Admin ne daje ti pravo da se prema drugim ponasas tako kao sto se ponasas !
Drugo : to sto si napiso da vam je takav stil pisanja, prvo to je stil vas nekoliko koji spamate temu i smarate ostale clanove izmedjuostalog taj "stil"pisanja nije prisutan na drugim temama.

Tako da ako je ikako moguce da malo smirite hormone, uzmete redovnu terapiju il sta vec i da malo popustite sa tim postovima gdje citiras sve zivo na ovoj i susjednim temama .

Ako imas sta pametno reći onda reci, a ako nemas onda nemoj ni govoriti, ili ako bas imas potrebu opet da nesto kazes iako to nece biti nista pametno probaj sto biti kraci.

Jbg ipak nisi Ivo Andric pa tako ni ostalim clanovima ovog foruma nije cast sto citaju tcoje postove.

Poozz drug i nemoj se ljutit ;)
Razumijes ti mene burazere moj :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2011, 23:21

Naš Rafina će biti u rangu Abidala i Evre :mrgreen: još kad dođe Bendtner da vidiš ljepote.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2011, 23:25

Saurman je napisao/la:Naš Rafina će biti u rangu Abidala i Evre :mrgreen: još kad dođe Bendtner da vidiš ljepote.
Bendtner je patka jer mi napadača imamo dovoljno.Kako će neko odigrata+i sezonu to zna samo dragi Bog.Može taj isti Rafinha da bude i najbolji bek to niko ne može da spori.Ko je mogao vjerovati da će Gotze postati ovo što je danas , a bio je obični slino prije sezone.Možda prerano kritikujemo igrača.Kako će se on snaći to je pitanje.RAdi se o dobrom igraču koji nista nije slabiji od Alvesa prema naprijed čak ima i bolji centaršut, ali kakav je pozadi o tom se da diskutovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 28 maj 2011, 23:28

FRANK RIBERY je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Naš Rafina će biti u rangu Abidala i Evre :mrgreen: još kad dođe Bendtner da vidiš ljepote.
Bendtner je patka jer mi napadača imamo dovoljno.Kako će neko odigrata+i sezonu to zna samo dragi Bog.Može taj isti Rafinha da bude i najbolji bek to niko ne može da spori.Ko je mogao vjerovati da će Gotze postati ovo što je danas , a bio je obični slino prije sezone.Možda prerano kritikujemo igrača.Kako će se on snaći to je pitanje.RAdi se o dobrom igraču koji nista nije slabiji od Alvesa prema naprijed čak ima i bolji centaršut, ali kakav je pozadi o tom se da diskutovati.
jel se zezas?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2011, 23:30

Bayern previše rizikuje i zbog tog može/možda se pokaže nama sezona može krenuti u pogrešnom pravcu jednostavno mora se ići na sigurno tj kupovati kvalitet ne kvantitet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2011, 23:37

FC BAYERN je napisao/la:
jel se zezas?
Ne zasto bi.Alves je kompletniji bek jer je bolji u defanzivi.Tu je razlika u kvaliteti, a Rafinha je pokazao koliko je opasan kad krene naprijed.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 maj 2011, 23:42

@Luca je raskrinkao Admina :shock: , tako da svi znamo zašto se ne dira ova tema, a pišu se kilometarski postovi. :lol:
Rafinha ima punu podršku, šta drugo možemo. Čovjek je potpisao i treba mu dati ovacije sa tribina, a ne kao neki njegov transfer odmah dočekati pod nož. Standardan u ekipama proteklih 5 godina, cijena prava sitnica, transfer baš po željama Ulija, Kalea i Kristiana.
Opet čujem frazu "Igrač za Bundesligu, ne za ligu prvaka", nevjerovatno. :x To ne postoji :!:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 28 maj 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 28 maj 2011, 23:44

Uredu necu da ide tema u off, upravu si.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2011, 23:45

Klare je napisao/la:@Luca je raskrinkao Admina :shock: , tako da svi znamo zašto se ne dira ova tema, a pišu se kilometarski postovi. :lol:
Rafinha ima punu podršku, šta drugo možemo. Čovjek je potpisao i treba mu dati ovacije sa tribina, a ne kao neki njegov transfer odmah dočekuju pod nož. Standardan u ekipama proteklih 5 godina, cijena prava sitnica, transfer baš po željama Ulija, Kalea i Kristiana.
Opet čujem frazu "Igrač za Bundesligu, ne za ligu prvaka", nevjerovatno. :x To ne postoji :!:
Pa sobzirom kakva je Bundesliga i konkurencija u njoj to je kompliment. :D
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 maj 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2011, 23:47

FC BAYERN je napisao/la:Uredu necu da ide tema u off, upravu si.
To je moje mišljenje.Daleko od toga da je Rafinha na njegovom nivou.Ne mogu se porediti, ali moje je mišljenje da Dani kao bek ima užasan centaršut.Možda nisam objektivan jer nije po mom ukusu.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 maj 2011, 23:49

za riberija

gore si napiso da nas napad ne zaostaje za barsinim al nam je odbrana problem

pa jesil ti vidio veceras da jedan vidic i ferdinand nemogu nista uraditi

shvatite ljudi narednih 5 godina je barcina era
Thomas Müller - Fußballgott

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 maj 2011, 23:50

E sad i mi moramo da dignemo trofej brate vrijeme je , mora se .
- Pa necu da mi levat koji navija za Barcu prica sad kako smo mi i Barca isti po LP :o :o ! Hocu 5 :mrgreen:

Jes , nemogu ali da mi imamo takvu odbranu a nas vezni red je kvalitetniji od Manchesterovog to je sigurno i napad ce biti jer ako skontamo onda bi mogli parirati Barceloni bar donekle .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 maj 2011, 23:52

don_burza je napisao/la:za riberija

Pa kad se postaviš defanzivno ništa ti drugo i ne preostaje.Jedina ekipa koja je igrala ofanzivno protiv Barse uspjela ih je i pobjediti (Arsenal).Svima je jasno da su Ribery i Robben najbolji par krila na svijetu.Sweini je za Manchesterove centralne veznjake izmislio fudbal.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 maj 2011, 23:55

don_burza je napisao/la:za riberya

Pardon:za Klareta :mrgreen:
A to su mogli Oliću, Robbenu i Riberyu :?: Napad je bolji od Barcinog, sredina terena jednaka, odbrana se pojačava i još će se pojačati, tako da je sljedeća sezona u potpunosti na našoj strani. ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 maj 2011, 23:59

Ma i ja se slazem da je Bayernov vezni 7842457 puta bolji od unitedovog.

jbte onaj flecer i kerik su pogrijesili profesiju

isto se slazem da imamo najbolji par krila na svijetu

al opet nismo ni 60% barca(ma koliko ih mrzili neki)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 maj 2011, 00:01

don_burza je napisao/la:Ma i ja se slazem da je Bayernov vezni 7842457 puta bolji od unitedovog.

jbte onaj flecer i kerik su pogrijesili profesiju

isto se slazem da imamo najbolji par krila na svijetu

al opet nismo ni 60% barca(ma koliko ih mrzili neki)
NAravno da nismo na njihovom nivou.Nemamo Alvesa,Piquea,Puyola,Valdesa....Lahko je Messiju igrati gore kad mu iza leđa stoje spomenuti igrači.Ali Xavi je jezičak na vagi.Možda bi mi sa Vidalom mogli dobiti takav profil igrača jer on može jako puno napredovati.LAi zaključak je da je Barsa daleko ispred svih dok se Uli ne odluči da ih stigne.Čekam taj dan već 10 godina. :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 maj 2011, 00:03

haha valdeza?

ma od tog covjeka je mati dobre sadake dala da on brani u barci

on nebi bio ni na golu bohuma(al sam se ja okomio na bohum :D)

najzalosnije je sto se tamo u nekim statistikama vodi da taj valdez ima titulu prvaka svijeta a jedan Kahn ili VDS nema

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 maj 2011, 00:09

Sve što želim:

-----------------Gomez-------------

Ribery----------Muller-----------Robben

----------Vidal----------Sweini---------

XXXX-----Badstuber--XXXXX---Lahm

-----------------Neuer-----------------

Kad bi kvalitetno popunili ove dvije pozicije onda bi i ja vjerovao u osvajanje LP-a.Sad za to nam treba čudo.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 maj 2011, 00:11

eto gdje su ti iksovi marcelo/evra ili na drugi vidic/piqe

al opet igramo sa igracem manje jer je tu badstuber

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.