Mislim da bi Truba uz jednog štopera tipa Vidić izrastao u klasu, ali to je ipak teško kad vam je sjena Van Buyten.don_burza je napisao/la:eto gdje su ti iksovi marcelo/evra ili na drugi vidic/piqe
al opet igramo sa igracem manje jer je tu badstuber
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Zašto Badstuber u prvoj, a za Gustava nema mjesta? I pritom se na "njegovo" mjesto stavlja igrač koji nije pod muss da se dovede?FRANK RIBERY je napisao/la:Sve što želim:
-----------------Gomez-------------
Ribery----------Muller-----------Robben
----------Vidal----------Sweini---------
XXXX-----Badstuber--XXXXX---Lahm
-----------------Neuer-----------------
Kad bi kvalitetno popunili ove dvije pozicije onda bi i ja vjerovao u osvajanje LP-a.Sad za to nam treba čudo.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma on je u godinama gdje vec treba da igra konstantno na nekom ne bas top ili vrhunskom nivou al eto negdje u ranku subotica
tip igraca kao strudla bi u generaciji 99-02 molio za ulaznicu ispred stadiona
tip igraca kao strudla bi u generaciji 99-02 molio za ulaznicu ispred stadiona
Thomas Müller - Fußballgott
Tu se moram sloziti, i reci da si totalno upravu, centar sut mu je najveca mana, isto tako kod nas Lahm koji je jedan od najboljih bekova na svijetu ima istu manu kao Dani, ali porediti Rafinhu i Alvesa po meni je vise nego smijesno.FRANK RIBERY je napisao/la:To je moje mišljenje.Daleko od toga da je Rafinha na njegovom nivou.Ne mogu se porediti, ali moje je mišljenje da Dani kao bek ima užasan centaršut.Možda nisam objektivan jer nije po mom ukusu.FC BAYERN je napisao/la:Uredu necu da ide tema u off, upravu si.
Ja cu iznjeti neko svoje misljenje o Rafinhi, dok je igrao u Bundesligi imao je solidnu sezonu, bio je jedan od boljih igraca u Schalkeu, ali uz to bio mi je najodvratni igrac, jako prgav igrac koji napravi po utakmnici nekoliko gadnih prekrsaja isto tako cini mi se da je prosle godine u Bundes ligi dobio titulu za igraca sa najvise zutih kartona, vjerovali ili ne cak je odigrao jednu utakmnicu za Brazil, doveden je u Schalke za 5miliona, prodan za 9 miliona, nakon lose predstave u Genovi cijena mu je dosta opala.
Kare ajde zatvori oci, i zamisli, Rafinhu sa Novakovicem koji zabije 17 golova sa u BL sa 32 godine ili Raula koji je najbolji strijelac u Schalkeu sa 33 godine, sta kazes? Ma kakvi ovi starci jedva trce uspio bih Rafo staviti u dzep ako nista uletiti klizeci pa sta bude, a ajde sad opet zamisli Rafinhu pored jednog Messia,Ronalda,Rooneya,Ibre i da ne nabrajam?
Ni u snu ih ne bih poželio u Bayernu.don_burza je napisao/la:eto gdje su ti iksovi marcelo/evra ili na drugi vidic/piqe
Vom Jäger zum Gejagten
ma oni vaze za neke kvalitetne stopere sto ruku na srce jesugeronimo je napisao/la:Ni u snu ih ne bih poželio u Bayernu.don_burza je napisao/la:eto gdje su ti iksovi marcelo/evra ili na drugi vidic/piqe
Boateng i Alex.FRANK RIBERY je napisao/la:Sve što želim:
Kad bi kvalitetno popunili ove dvije pozicije onda bi i ja vjerovao u osvajanje LP-a.Sad za to nam treba čudo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U formaciji 4-3-3 bi bilo idealno, ali problem Bayerna je Muller.Nedovoljno kreativan za vezni red, a nema ni karakteristike napadača.geronimo je napisao/la:Zašto Badstuber u prvoj, a za Gustava nema mjesta? I pritom se na "njegovo" mjesto stavlja igrač koji nije pod muss da se dovede?FRANK RIBERY je napisao/la:Sve što želim:
Možda Gustavo bude i stoper, ali to je teško vjerovati
-------------Gomez-----------
Ribery------------------Robben
--Gustavo-Kroos-Sweini--
Ova formacija bi po meni bila najbolja za BAyern, ali onda Muller trpi.Vidala možda mi ne želimo u ekipi, ali hoće ga Uli i tu mi ne možemo nista.Inače Gustavo se nije naigrao u zadnje vrijeme što me je dovelo u sumnju.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 29 maj 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Štogeronimo je napisao/la:Ni u snu ih ne bih poželio u Bayernu.don_burza je napisao/la:eto gdje su ti iksovi marcelo/evra ili na drugi vidic/piqe
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- suicidesquad
- Kontakt:
Ti mora da se šališ.Klare je napisao/la:Pardon:za Klaretadon_burza je napisao/la:za riberya
gore si napiso da nas napad ne zaostaje za barsinim al nam je odbrana problem
pa jesil ti vidio veceras da jedan vidic i ferdinand nemogu nista uraditi
shvatite ljudi narednih 5 godina je barcina era![]()
A to su mogli Oliću, Robbenu i RiberyuNapad je bolji od Barcinog, sredina terena jednaka, odbrana se pojačava i još će se pojačati, tako da je sljedeća sezona u potpunosti na našoj strani.
Barca je dominantnija u svim segmentima fudbalske igre. Bayern ima slabiji napad od Barce. Messi je taj koji pravi razliku, a i Villa je bolji napadač od Gomeza. Pedro je isto svjetska klasa!
Ovo boldano zaslužuje veliki facepalm. Ključ Barcine igre je vezni red. Iniesta i Xavi su dva daleko najbolja veznjaka na svijetu. Da je Bayern imao jednog sličnog igrača u veznom redu koji zna držati loptu, nikad ne bi ispao od Intera. Porediti Bayernov i Barcin vezni red je smiješno.
Odbrana mora da se pojača, ako se misli nešto uraditi u LP. Kako je krenulo, nisam previše optimističan. Barcina odbrana je mnogo bolja. Pique je u ovom trenutku uz Vidića možda i najbolji štoper na svijetu. Alves je isto svjetska klasa, a tu su i Puyol i Abidal. Uz Manchester Barca ima daleko najbolji štoperski par.
Da se razumijemo, navijač sam Bayerna, ali sam realan! Barca će nastaviti svoju dominaciju i u narednim godinama jer ne postoji ekipa koja ima odgovor na njihovu igru.
Dajte ljudi sta vam je pa nije ovo igrica Manager pa da dovedete Evru,Vidica,Marcela ili Piquea masta radi svasta, zivite u fantaziji, zadovoljite se malim prgavim Rafinhom ili onim zutokljuncem iz Hoffenheima Andreas Beck, od Boatenga nema nista u to sam siguran jer ga City nece dati za sitnis ko sto je nasa uprava kontala. tako da nam uz Rafu dolazi jos neki stoper(bio bi red) do 8 miliona najvise i to je previse, i da golman da li ce biti Neuer ili neko drugi to cemo da sacekamo i vidimo, jer su oni iz Schalkea digli nos a i gazprom je umjesao prste u to, tako da moze biti svasta, jedno je sigurno a to je da je Neuer nezadovoljan trenutnom situacijom (ovo mi je on licno rekao
)
Kako znaš? Naki gefili, oda?FC BAYERN je napisao/la: od Boatenga nema nista
Ček'o ti, ne ček'o, on je naš paša moj.FC BAYERN je napisao/la: da golman da li ce biti Neuer ili neko drugi to cemo da sacekamo i vidimo
Baci peticu.FC BAYERN je napisao/la: masta radi svasta, zivite u fantaziji
Ebiga drugovi, ne mogu ja bez citiranja.
Vom Jäger zum Gejagten
nisam ni ja reko da mastam o vidicu evri ili pikeu al cojk sastavlja idealni tim i stavlja badstubera u njeg
al dobro svako ima pravo na svoje misljenje
ja moj gero to je moj osjecaj a u zadnje vrijeme me osjecaj ne vara, ali iskreno u ovom slucaju bi volio da me osjecaj prevari i mlatnemo Boatengageronimo je napisao/la:Kako znaš? Naki gefili, oda?FC BAYERN je napisao/la: od Boatenga nema nista
Ček'o ti, ne ček'o, on je naš paša moj.FC BAYERN je napisao/la: da golman da li ce biti Neuer ili neko drugi to cemo da sacekamo i vidimoBaci peticu.FC BAYERN je napisao/la: masta radi svasta, zivite u fantazijiHoćemo li se sad pomiriti?
![]()
Ebiga drugovi, ne mogu ja bez citiranja.
Nadam se da je tako.
a evo petice

i gutte nacht bio je ovo dug dan
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I ja bih volio da imamo dva stopera svijetske klase, ali to nije moguće.Gledam sa realne strane.Dovedite jednog, a ovaj mali bi mogao stasati uz njega.Ni Brena ne bih otpisao jer je njegov potencijal još nedokučen.I Pique je bio brnjo kad je došao u Barsu, ali je stasao uz Puyola.ALi mi možemo da pišemo teorije, a Uli će da sprovodi svoje.don_burza je napisao/la:nisam ni ja reko da mastam o vidicu evri ili pikeu al cojk sastavlja idealni tim i stavlja badstubera u njeg
Da, mali MU nam zadaje slatke muke, nikako se ove dosade ne možemo riješiti.FRANK RIBERY je napisao/la: U formaciji 4-3-3 bi bilo idealno, ali problem Bayerna je Muller.Nedovoljno kreativan za vezni red, a nema ni karakteristike napadača.
Možda Gustavo bude i stoper, ali to je teško vjerovati
-------------Gomez-----------
Ribery------------------Robben
--Gustavo-Kroos-Sweini--
Ova formacija bi po meni bila najbolja za BAyern, ali onda Muller trpi.Vidala možda mi ne želimo u ekipi, ali hoće ga Uli i tu mi ne možemo nista.Inače Gustavo se nije naigrao u zadnje vrijeme što me je dovelo u sumnju.
Ako bi kojim slučajem u ovom prelaznom roku i doveli Vidala, taj bi se mogao gurnuti u kombinaciju sa Bastijem ili pokušati sa njim kao dodatnim osiguračem, iza tandema Guga - Švajni.
Kakogod, Mulija strada, a to ne valja.
Jedino u slučaju da se Gomez razboli (
Vom Jäger zum Gejagten
Ljudi su odgledali finale, i našli da ubacuju kojekakve Pikiće i drugo. Neću da se raspravljam sa neljudima tipa forumaša FC Bayern. Taj isti se ovdje nekoliko puta pokazao kao još prgaviji od Rafinhe
, a našao nešto Brazilcu govoriti.
Muller ne smije na klupu i zbog toga se dosta puta ispaštalo. Da nam je Fergusona, majstora rotacije
, ali eto ni Heynckes nije loš po tom pitanju.
Samo ne neko kao Gaal, to mu je bila velika mana.
@Saurmane, ti bi Alexa, traktora sa prikolicom. Buyten je zaista bolji.
Boateng dolazi i kraj priče, samo naivni drugačije misle.
Isto kao i Neuer, i ne za 25 mil, kao što bi neki voljeli, pa da s merakom ospu paljbu po Uliju, dosta nam je takvih.
Muller ne smije na klupu i zbog toga se dosta puta ispaštalo. Da nam je Fergusona, majstora rotacije
@Saurmane, ti bi Alexa, traktora sa prikolicom. Buyten je zaista bolji.
Boateng dolazi i kraj priče, samo naivni drugačije misle.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Jel' se zayebavas il' fakat tako mislis?geronimo je napisao/la:Ni u snu ih ne bih poželio u Bayernu.don_burza je napisao/la:eto gdje su ti iksovi marcelo/evra ili na drugi vidic/piqe
Obojica zvjerke. Evra mozda ne toliko dobar kao par prethodnih sezona, ali i dalje jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Pique je po meni trenutno najkulturniji stoper na svijetu. Taj uzme loptu a da protivnik toga nije ni svjestan.
Al' dosta o tudjim igracima...
Htjeli mi to ili ne, moramo se zadovoljiti Rafinhom i pozeljeti mu da opravda poziv da nastupa u najljepsem dresu. Bosingwa je bio moj prvi izbor, al' kad bi se mene slusalo bili bi prejaki i fudbal bi prestao biti zanimljiv.
Coentrao odlucio da propadne, pa nek mu je sa srecom.
Samo me cudi zasto se ne pokusa vratiti Lucia. Jest on govorio da je sretan u Interu, ali je i bezbroj puta ponovio da mu je Bayern u srcu. Otisao je i Gaal, tako da ni te prepreke vise nema.
Vidim krenuli ste s pisanjem tih formacija, pa evo da i ja dam svoje vidjenje najbolje moguce defanzivne linije:
--------------------------------------Neuer-----------------------------------
-----Bosingwa-----------Lucio-------------Boateng--------------Lahm----
Ne preskupo, a dosta dobro.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma necemo mi vise nikad napraviti Šampionski Bayern jer ova uprava to nemoze jednostavno . Mnogo para se ulaze u taj stadion mislim na vracanje duga prihodi nisu nesto a danas je glavna stvar veliki novac tako da ako sta od skole nase bude , bit ce ako ne zadovoljite se prosjecnom ekipom 1/4 finala
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U nedostatku ideje za naslovnu stranu španski "AS" iskopao je informaciju o navodnom interesovanju za Kuna Aguera.Mislim da se radi o klasičnoj izmišljotinji, ali to ostavljam vama na sud.Aguero je prije 4-5 godina trebao doći u BAyern, ali se tad Uli otezao sa svojim cjenkanjem.Danas to nije relano jer uprava nije dala nikakav signal da bi mogla dovesti igrača kao što je Aguero ili Hazard.Neuer je ta zvijezda koju svaki prelazni rok dovedemo kad smo primorani da se pojačamo (Ribery i Robben).
http://www.as.com/futbol/articulo/bayer ... ftb_33/Tes
http://www.as.com/futbol/articulo/bayer ... ftb_33/Tes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.