FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

masinovodja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la masinovodja » 29 maj 2011, 17:43

Buu je napisao/la:
masinovodja je napisao/la:Kad ce vise na nasim terenima biti zabranjene baklje, pa da tribine izgledaju normalno kao, nalik na onim u europi.
pa i tamo se pali, samo se ne pali na onim velikim bitnim utakmicama
Na kojoj utakmici engleske lige se upalila baklja. Daj mi snimku molim te.

Zar nije kod nas finale kupa najbitnija, ili jedna od najbitnijih u godini?

Ispastaju oni koji hoce da gledaju fudbal, a ne da slusaju pucnje i gledaju takmicenja navijaca.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 17:46

masinovodja je napisao/la:
Buu je napisao/la:
masinovodja je napisao/la:Kad ce vise na nasim terenima biti zabranjene baklje, pa da tribine izgledaju normalno kao, nalik na onim u europi.

Ispastaju oni koji hoce da gledaju fudbal, a ne da slusaju pucnje i gledaju takmicenja navijaca.
Mi nismo kao evropljani mi smo balkanci ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 17:50

masinovodja je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Englezi ne pale, ali zato se samo marisu(neki dan je bila velika marisana meni se cini Birmingham)
A evropa nije samo Engleska, tu je Njemacka, Francuska, Italija, Spanija, Austrija, Holandija...
NO PYRO NO PARTY

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 29 maj 2011, 17:52

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/ ... 34x437.jpg

??

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/ ... 34x372.jpg

???

???

nisu englezi mi bosanci da sve ide na TV, oces italijane,njemce??

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 29 maj 2011, 17:55

gradski derbi, imas baklje :)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 17:58

@masinovodja
ma samo upisuj Millwall na youtubeu, imas cak i film snimljen i sukobu navijaca Chelsea i Millwalla, nisu ni oni zlatni .. uostalom, ja podrzavam bakljade, samo da ne lete u teren i sve 5, treba malo stvorit taj navijacki ambijent, je*o kazalisnu publiku, ta engleska navijacka scena nikom nije zanimljiva, pa cak ni taj Liverpool sa svojim SLAVNIM navijacima, oni imaju jednu pjesmu i to onu koju su prije njih pjevali navijaci Celtica, ljudi na Balkanu ginu za svoje klubove :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 29 maj 2011, 18:04

Nama treba golman , jer Seha evidentno ode, samo se nadam za finu cifru, lijevi bek, ja bi ostavio Mirka, al dovesti jos jednog, boljeg. Dovesti jednog krilnog i playmakera, da mijenja Zebu i napadac, al bas napadac. Veznih imamo tovar, treba se nekima zahvaliti, ostaviti Pericu, Svraku i Savica, eventualno Culuma, ostali zdravo, na krilnim imamo Viscu, Stanica, Besliju, dovesti jos jednog, Colicu se zahvaliti. Al na ovim poziijama sto sam nabrojao nam bas trebaju prava pojacanja, ako mislimo bilo sta napraviti u toj Evropi, tj proci to jedno pretkolo makar,uz malo srece u zrijebu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2011, 19:39

alan ford 26 je napisao/la:Nama treba golman , jer Seha evidentno ode, samo se nadam za finu cifru, lijevi bek, ja bi ostavio Mirka, al dovesti jos jednog, boljeg. Dovesti jednog krilnog i playmakera, da mijenja Zebu i napadac, al bas napadac. Veznih imamo tovar, treba se nekima zahvaliti, ostaviti Pericu, Svraku i Savica, eventualno Culuma, ostali zdravo, na krilnim imamo Viscu, Stanica, Besliju, dovesti jos jednog, Colicu se zahvaliti. Al na ovim poziijama sto sam nabrojao nam bas trebaju prava pojacanja, ako mislimo bilo sta napraviti u toj Evropi, tj proci to jedno pretkolo makar,uz malo srece u zrijebu.
Evo kakva bi volio ja pojačanja

slika

Ristevski možda nije loš bek, treba provjeriti
http://www.transfermarkt.de/en/kire-ris ... 80195.html

Mujkić kao golman, ne znam u kakvoj je formi Baotić
Vladavića za krilnog igrača, ako njega ne bi uspjeli, onda Purić. Bešlija se ubio za džokera s klupe, nažalost ne može više igrati svih 90 minuta

Napadač, evo stavio sam ovog Selimovića što spominju da će doći iz Zrinjskog. Prva moja želja i istinsko pojačanje bi bio Dialiba, ali eto, da ne sanjarim, neka bude on, a treba i na Radeta Veljovića iz Borca obratiti pažnju, možda on nije loš, a ističe mu ugovor ? A ako već nećemo dovesti pravo pojačanje na ovoj poziciji, nek igraju Baljić i Ramić.

Na Zolotića, Baljića i Ramića treba ozbiljnije računati - znači veća minutaža, a od sljedeće sezone bi trebalo ozbiljno računati na Kjosevskog, ne znam koliko sada ima godina. Šta je s malim Odovićem, kakav je on, je li negdje na posudbi ?

A ako Gerhardt slučajno ne potpiše novi ugovor kojim slučajem, onda treba vratiti Gančeva i probati dovesti Kazazića, izgleda da je pravo dobar.

Tu je još i Drakul, dugo nije igrao, možda se uigra i bljesne. Biće valjda i od njega nešto.

Najvjerovatnije idu : Šehić, Ćulum, Popović, Perak, Mešić, Radovanović, Vasilić. Zebu, Višću i Nyemu zadržati

Eto, od mene ukratko, neke moje želje i očekivanja za sljedeću sezonu.

EDIT : Izgleda da su naši otišli u Sloveniju po nekog igrača, sada ko bi to mogao biti, nadam se da je bek ili napadač :lol:

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 29 maj 2011, 19:55

nemam nista protiv baklji , cak sto vise podrzavam to ukoliko nisu na terenu , mi na nas teren ne bacamo mozda se nekad divljak nadje pa baci al ima i napisano na ogradi " ne bacaj baklje " tako da ne vidim nista lose u tome :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 19:57

Omar500 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:...

EDIT : Izgleda da su naši otišli u Sloveniju po nekog igrača, sada ko bi to mogao biti, nadam se da je bek ili napadač :lol:

Odakle vadite te informacije ? :?
NO PYRO NO PARTY

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 maj 2011, 20:02

Izmisle. :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2011, 20:07

Buu je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:...

Odakle vadite te informacije ? :?
S drugih foruma, sa SA-X i sličnih. Svašta se može saznati, kako bi bilo dobro nahvatati nekog napadača tamo, u rangu Ubiparipa ili još bolje, Fatosa Bećiraja. Takvog kalibra, pa da ga tuhnemo poslije za milion,dva, ali da prije toga postigne jedno 50-tak golova u Želji :mrgreen:

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 29 maj 2011, 20:08

Željezničar prvi put u Evropa ligi
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... vropa-ligi

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2011, 20:18

Uf, da hoćemo Varaždin dobiti, pa u trećem pretkolu šta bude neka bude 8-)

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 20:32

Juniori uzeli Sarajevo i prvi su a kadeti zijanili.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 maj 2011, 20:34

Evo padem mi na pamet jedan dodatak,onoj pjesmi Zeljeznicar le.Umjesto na na na na da ide
OVO JE NAS KLUB;
UZ NJEG ODRASLI SMO MI;
NJEMU PJEVAMO;
NJEGA BODRIMO;
NJEGA VOLIMO.
Pa opet Zeljeznicar le ...
Sta vi mislite ?
svoj ti pos'o !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 29 maj 2011, 20:37

Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo padem mi na pamet jedan dodatak,onoj pjesmi Zeljeznicar le.Umjesto na na na na da ide
OVO JE NAS KLUB;
UZ NJEG ODRASLI SMO MI;
NJEMU PJEVAMO;
NJEGA BODRIMO;
NJEGA VOLIMO.
Sta vi mislite ?
probaj naci neku melodiju uz to pa cemo da vidimo kako bi ti izgledalo...na prvo pjevanje prolazi :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 maj 2011, 20:49

pintol_TM87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo padem mi na pamet jedan dodatak,onoj pjesmi Zeljeznicar le.Umjesto na na na na da ide
OVO JE NAS KLUB;
UZ NJEG ODRASLI SMO MI;
NJEMU PJEVAMO;
NJEGA BODRIMO;
NJEGA VOLIMO.
Sta vi mislite ?
probaj naci neku melodiju uz to pa cemo da vidimo kako bi ti izgledalo...na prvo pjevanje prolazi :)
Pa po meni ide melodija od Zeljeznicar le,onaj bubanj,ako neko zna nek ponudi melodiju ili nastavak teksta.Jer smo i onako slabi s pjesmama.
svoj ti pos'o !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 maj 2011, 20:56

[youtube][/youtube]
Ovaj igrac je bio u opticaju za dolazak u Zeljeznicar, ali sada je ta mogucnost jos vise otvorena jer koliko znam sobodan je igrac. Kvalitetan i iskusan, a kada vidis da jednako dobro igra sa obje noge, i da je u skok igri dominantan, te dodas jos tome da ima izradjen osjecaj za go ne mozes a da ne pozelis njegov dolazak. A vidim neki spominju Vernesa Selimovica, pa ljudi moji on koliko znam nije napdac, vec krilo, tako da bi ta opcija bila moguca ukoliko visca nadje neki inostrani angazman koji bi zadovoljio i njega i klub prvenstveno u sto sumnjam da ce se desiti ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 maj 2011, 20:57

Ovo je onaj sto smo mislili na pocetku sezone da ce preci kod nas, pa nije?
Bruku golova zabio, cini se dobar igrac. Mada kako je vec sto puta receno na youtubeu je i Lazo - Drogba. :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 29 maj 2011, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, pinki i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []