FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 29 maj 2011, 16:36

AmanijakzO je napisao/la:Rudar 3:2 Željezničar (Gol za 2:1,Džafić):
[youtube][/youtube]
i kad mi kaze skaricama dao go...ccc
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 maj 2011, 16:57

Buu je napisao/la:Gledam sastav Barse sinoc, 90 % igraca im je proslo kroz omladinsku skolu. Treba sav novac od Džekinog transfera ulozit u bolje uvjete za mlade, ako ih vec Zujo nije u farmavita ulozio. Kad tad sve ce nam se to vratit
Jest, samo što mi nismo Barcelona da zadržimo vrhunskog igrača ni do juniorske selekcije, a najbolji primjer za to je Hodžić...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2011, 17:02

Hawking je napisao/la:
Buu je napisao/la:Gledam sastav Barse sinoc, 90 % igraca im je proslo kroz omladinsku skolu. Treba sav novac od Džekinog transfera ulozit u bolje uvjete za mlade, ako ih vec Zujo nije u farmavita ulozio. Kad tad sve ce nam se to vratit
Jest, samo što mi nismo Barcelona da zadržimo vrhunskog igrača ni do juniorske selekcije, a najbolji primjer za to je Hodžić...
Treba ulagati, bar se dobije koji procenat od kasnijih transfera. Realno govoreći, ni Barsa ne može zadržati sve svoje mlade igrače, niti Ajax, a kamoli mi. Situacija kod nas može biti puno bolja, ali ne može biti savršena . Omladinski pogon + skauting = WIN , bar u našoj situaciji. Skautinga nemamo, a dovoljno je da bude rasprostranjen na području naše države, pa se lagano širiti na Ex-yu, slati skaute na tekme. Dosta je skup skauting, trebamo financijski ojačati, jer što će nam skauting, trošimo pare, dovedemo super igrača i ode za godinu. Naravno, kada bi financijski ojačali, potpisivali bi jače ugovore i dobijali veću lovu od prodaje. Mada, treba postepeno ići.

Baš me zanima kakva će biti ekipa sljedeće sezone, otiće dosta igrača, nadam se da će ostati Nyema, Višća i Zeba, a Šehić ako dobije dobru ponudu, neka ide, što ga bezveze zadržavati da bude nezadovoljan. Hvala mu za sve, izrastao je u golmansku klasu i on je još jedan dokaz da moramo u naš pogon ulagati.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 17:02

Hawking je napisao/la:
zato i kazem da se sav novac i ulozi, ako vec nije za nesto drugo namjenjen
NO PYRO NO PARTY

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 maj 2011, 17:07

Omar500 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Treba ulagati, bar se dobije koji procenat od kasnijih transfera. Realno govoreći, ni Barsa ne može zadržati sve svoje mlade igrače, niti Ajax, a kamoli mi. Situacija kod nas može biti puno bolja, ali ne može biti savršena . Omladinski pogon + skauting = WIN , bar u našoj situaciji. Skautinga nemamo, a dovoljno je da bude rasprostranjen na području naše države, pa se lagano širiti na Ex-yu, slati skaute na tekme. Dosta je skup skauting, trebamo financijski ojačati, jer što će nam skauting, trošimo pare, dovedemo super igrača i ode za godinu. Naravno, kada bi financijski ojačali, potpisivali bi jače ugovore i dobijali veću lovu od prodaje. Mada, treba postepeno ići.

Baš me zanima kakva će biti ekipa sljedeće sezone, otiće dosta igrača, nadam se da će ostati Nyema, Višća i Zeba, a Šehić ako dobije dobru ponudu, neka ide, što ga bezveze zadržavati da bude nezadovoljan. Hvala mu za sve, izrastao je u golmansku klasu i on je još jedan dokaz da moramo u naš pogon ulagati.
Ne kažem ja da ne trebamo ulagati, trebamo i moramo, samo što sigurno nećemo dočekati da kod nas ti igrači igraju cijelu karijeru kao što to rade Barcelonini... da bismo zadržavali kvalitetne igrače prije svega moramo da postanemo finansijski stabilan klub, da nam liga ojača, a tada će dolaziti i sponzori i pare i pravi igrači... moramo stalno igrati Evropu i za početak se dići barem na nivo prvog Amarovog mandata, i moramo biti strpljivi, prije svega ovi iz uprave koji prije svega moraju poraditi na marketingu i strpljivo i pametno ulagati prije nego što dočekaju rezultat...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 maj 2011, 17:25

luckyh je napisao/la: je li vam pocelo plavo proljece konacno ? i vase 2 mjesto haha
Mi plavo proljeće proslavili u srijedu u Zenici na sebi svojstven način, pjesmom i zabavom, a ne kao neki veličanjem ratnog zločinca i heroja koji živi u jadu i bijedi :lol: Heroj, živi u jadu i bijedi, gdje to ima :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 29 maj 2011, 17:25

Kad ce vise na nasim terenima biti zabranjene baklje, pa da tribine izgledaju normalno kao, nalik na onim u europi.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 17:29

masinovodja je napisao/la:Kad ce vise na nasim terenima biti zabranjene baklje, pa da tribine izgledaju normalno kao, nalik na onim u europi.
pa i tamo se pali, samo se ne pali na onim velikim bitnim utakmicama
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 29 maj 2011, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 maj 2011, 17:30

masinovodja je napisao/la:Kad ce vise na nasim terenima biti zabranjene baklje, pa da tribine izgledaju normalno kao, nalik na onim u europi.
Kada nam država bude nalik onima u Europi,znaci vjerovatno nikada ;)

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 29 maj 2011, 17:43

Buu je napisao/la:
Na kojoj utakmici engleske lige se upalila baklja. Daj mi snimku molim te.

Zar nije kod nas finale kupa najbitnija, ili jedna od najbitnijih u godini?

Ispastaju oni koji hoce da gledaju fudbal, a ne da slusaju pucnje i gledaju takmicenja navijaca.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 17:46

masinovodja je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Ispastaju oni koji hoce da gledaju fudbal, a ne da slusaju pucnje i gledaju takmicenja navijaca.
Mi nismo kao evropljani mi smo balkanci ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 17:50

masinovodja je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Englezi ne pale, ali zato se samo marisu(neki dan je bila velika marisana meni se cini Birmingham)
A evropa nije samo Engleska, tu je Njemacka, Francuska, Italija, Spanija, Austrija, Holandija...
NO PYRO NO PARTY

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 29 maj 2011, 17:52

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/ ... 34x437.jpg

??

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/ ... 34x372.jpg

???

???

nisu englezi mi bosanci da sve ide na TV, oces italijane,njemce??

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 29 maj 2011, 17:55

gradski derbi, imas baklje :)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 17:58

@masinovodja
ma samo upisuj Millwall na youtubeu, imas cak i film snimljen i sukobu navijaca Chelsea i Millwalla, nisu ni oni zlatni .. uostalom, ja podrzavam bakljade, samo da ne lete u teren i sve 5, treba malo stvorit taj navijacki ambijent, je*o kazalisnu publiku, ta engleska navijacka scena nikom nije zanimljiva, pa cak ni taj Liverpool sa svojim SLAVNIM navijacima, oni imaju jednu pjesmu i to onu koju su prije njih pjevali navijaci Celtica, ljudi na Balkanu ginu za svoje klubove :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 29 maj 2011, 18:04

Nama treba golman , jer Seha evidentno ode, samo se nadam za finu cifru, lijevi bek, ja bi ostavio Mirka, al dovesti jos jednog, boljeg. Dovesti jednog krilnog i playmakera, da mijenja Zebu i napadac, al bas napadac. Veznih imamo tovar, treba se nekima zahvaliti, ostaviti Pericu, Svraku i Savica, eventualno Culuma, ostali zdravo, na krilnim imamo Viscu, Stanica, Besliju, dovesti jos jednog, Colicu se zahvaliti. Al na ovim poziijama sto sam nabrojao nam bas trebaju prava pojacanja, ako mislimo bilo sta napraviti u toj Evropi, tj proci to jedno pretkolo makar,uz malo srece u zrijebu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2011, 19:39

alan ford 26 je napisao/la:Nama treba golman , jer Seha evidentno ode, samo se nadam za finu cifru, lijevi bek, ja bi ostavio Mirka, al dovesti jos jednog, boljeg. Dovesti jednog krilnog i playmakera, da mijenja Zebu i napadac, al bas napadac. Veznih imamo tovar, treba se nekima zahvaliti, ostaviti Pericu, Svraku i Savica, eventualno Culuma, ostali zdravo, na krilnim imamo Viscu, Stanica, Besliju, dovesti jos jednog, Colicu se zahvaliti. Al na ovim poziijama sto sam nabrojao nam bas trebaju prava pojacanja, ako mislimo bilo sta napraviti u toj Evropi, tj proci to jedno pretkolo makar,uz malo srece u zrijebu.
Evo kakva bi volio ja pojačanja

slika

Ristevski možda nije loš bek, treba provjeriti
http://www.transfermarkt.de/en/kire-ris ... 80195.html

Mujkić kao golman, ne znam u kakvoj je formi Baotić
Vladavića za krilnog igrača, ako njega ne bi uspjeli, onda Purić. Bešlija se ubio za džokera s klupe, nažalost ne može više igrati svih 90 minuta

Napadač, evo stavio sam ovog Selimovića što spominju da će doći iz Zrinjskog. Prva moja želja i istinsko pojačanje bi bio Dialiba, ali eto, da ne sanjarim, neka bude on, a treba i na Radeta Veljovića iz Borca obratiti pažnju, možda on nije loš, a ističe mu ugovor ? A ako već nećemo dovesti pravo pojačanje na ovoj poziciji, nek igraju Baljić i Ramić.

Na Zolotića, Baljića i Ramića treba ozbiljnije računati - znači veća minutaža, a od sljedeće sezone bi trebalo ozbiljno računati na Kjosevskog, ne znam koliko sada ima godina. Šta je s malim Odovićem, kakav je on, je li negdje na posudbi ?

A ako Gerhardt slučajno ne potpiše novi ugovor kojim slučajem, onda treba vratiti Gančeva i probati dovesti Kazazića, izgleda da je pravo dobar.

Tu je još i Drakul, dugo nije igrao, možda se uigra i bljesne. Biće valjda i od njega nešto.

Najvjerovatnije idu : Šehić, Ćulum, Popović, Perak, Mešić, Radovanović, Vasilić. Zebu, Višću i Nyemu zadržati

Eto, od mene ukratko, neke moje želje i očekivanja za sljedeću sezonu.

EDIT : Izgleda da su naši otišli u Sloveniju po nekog igrača, sada ko bi to mogao biti, nadam se da je bek ili napadač :lol:

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 29 maj 2011, 19:55

nemam nista protiv baklji , cak sto vise podrzavam to ukoliko nisu na terenu , mi na nas teren ne bacamo mozda se nekad divljak nadje pa baci al ima i napisano na ogradi " ne bacaj baklje " tako da ne vidim nista lose u tome :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 19:57

Omar500 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:...

EDIT : Izgleda da su naši otišli u Sloveniju po nekog igrača, sada ko bi to mogao biti, nadam se da je bek ili napadač :lol:

Odakle vadite te informacije ? :?
NO PYRO NO PARTY

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 maj 2011, 20:02

Izmisle. :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 32 gosta.