alan ford 26 je napisao/la:Nama treba golman , jer Seha evidentno ode, samo se nadam za finu cifru, lijevi bek, ja bi ostavio Mirka, al dovesti jos jednog, boljeg. Dovesti jednog krilnog i playmakera, da mijenja Zebu i napadac, al bas napadac. Veznih imamo tovar, treba se nekima zahvaliti, ostaviti Pericu, Svraku i Savica, eventualno Culuma, ostali zdravo, na krilnim imamo Viscu, Stanica, Besliju, dovesti jos jednog, Colicu se zahvaliti. Al na ovim poziijama sto sam nabrojao nam bas trebaju prava pojacanja, ako mislimo bilo sta napraviti u toj Evropi, tj proci to jedno pretkolo makar,uz malo srece u zrijebu.
Evo kakva bi volio ja pojačanja
Ristevski možda nije loš bek, treba provjeriti
http://www.transfermarkt.de/en/kire-ris ... 80195.html
Mujkić kao golman, ne znam u kakvoj je formi Baotić
Vladavića za krilnog igrača, ako njega ne bi uspjeli, onda Purić. Bešlija se ubio za džokera s klupe, nažalost ne može više igrati svih 90 minuta
Napadač, evo stavio sam ovog Selimovića što spominju da će doći iz Zrinjskog. Prva moja želja i istinsko pojačanje bi bio Dialiba, ali eto, da ne sanjarim, neka bude on, a treba i na Radeta Veljovića iz Borca obratiti pažnju, možda on nije loš, a ističe mu ugovor ? A ako već nećemo dovesti pravo pojačanje na ovoj poziciji, nek igraju Baljić i Ramić.
Na Zolotića, Baljića i Ramića treba ozbiljnije računati - znači veća minutaža, a od sljedeće sezone bi trebalo ozbiljno računati na Kjosevskog, ne znam koliko sada ima godina. Šta je s malim Odovićem, kakav je on, je li negdje na posudbi ?
A ako Gerhardt slučajno ne potpiše novi ugovor kojim slučajem, onda treba vratiti Gančeva i probati dovesti Kazazića, izgleda da je pravo dobar.
Tu je još i Drakul, dugo nije igrao, možda se uigra i bljesne. Biće valjda i od njega nešto.
Najvjerovatnije idu : Šehić, Ćulum, Popović, Perak, Mešić, Radovanović, Vasilić. Zebu, Višću i Nyemu zadržati
Eto, od mene ukratko, neke moje želje i očekivanja za sljedeću sezonu.
EDIT : Izgleda da su naši otišli u Sloveniju po nekog igrača, sada ko bi to mogao biti, nadam se da je bek ili napadač