Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- plavac u srcu
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
enrique za mene nije prava klasa za nas
najbolje bi bilo da dovedemo na toj poziciji Bastosa ili Cissokha

Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!
- the scouser
- Kontakt:
Ne diram ja tvoje teme,nemoj ti mojeMegamon je napisao/la:E ovako pod broj jedan,prije noc-dvije @Jimmy je pravio dar-mar po temi Arsenala
pod broj dva provokacijom cu odgovoriti provokacijom.Ti moj tim zoves virslom i sta ocekujes ?
Znaci na temu liverpoola mogu doci samo kad imam da kazem nesto pozitivno ?![]()

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
zasto pise na Liverpool FC Bosnia da je Coentrao potpisao za liverpool za 25 mil ???
FLANAGAN PONOSAN ZBOG NAGRADE
John Flanagan izjavio je kako je jako ponosan zbog proglašenja najboljim igračem Liverpoolovih rezervi 2010-2011.
Desni bek pobijedio je konkurenciju Susa, Robinsona, Wisdoma, Pacheca da bi osvojio titulu, kojom su ga počastili fanovi na web-anketi.
Flanagan je pokupio 41 posto glasova da bi završio ispred Susa (30%) i Pacheca (8%).
Govoreći za Liverpoolfc.tv, Flanagan je rekao: "Prije svega bih se htio zahvaliti navijačima budući da je posebno da su glasali baš za mene, pogotovo stoga jer sam lokalni dečko."
"Ovo mi je bila fantastična sezona i navijači su mi uvijek briljantni."
"Htio bih se zahvaliti i Franku McParlandu, Borrellu, Seguri u Akademiji i našem bivšem rezervnom treneru McMahonu. Svi su mi mnogo pomogli."
Nakon što je bio odgajan u Akademiji u Kirkbyu, Flanagan je dobio priliku u prvom timu od strane Kennya Dalglisha protiv Manchester Citya 11. travnja na Anfieldu.
U onome što su mnogi vidjeli kao najbolji debi još od Roba Jonesa na Old Traffordu 1991., Flanagan je odigrao svoj dio a Redsi su dobili 3:0.
Bio je siguran i samopouzdan, baš kao i njegov preformans, te je postao neizostavan član ekipe do kraja 2010-2011. sezone.
Također je zavrijedio 'Zlatnu Sambu' zajedno s Lucasom, koju je dobio od organizacije 'Red All Over the Land' nakon posljednje domaće utakmice sezone protiv Tottenhama.
Flanagan je trenutno sa reprezentacijom Engleske i priprema se za kvalifikacije za Europsko U19 prvenstvo.
Desnom beku se u sastavu priključuju suigrači s Anfielda Thomas Ince, Jack Robinson, Conor Coady, Andre Wisdom i Michael Ngoo.
Dodao je: "Na početku sezone bio sam oduševljen igranjem za rezerve, a onda sam otišao u prvu momčad što je jednostavno fantastično."
"Kenny je bio sjajan i zbilja mi je dao mnogo povjerenja. Bilo je zadovoljstvo i privilegija da zaigram za njega i ovu momčad i nastavit ću se truditi u budućnosti."
"Htio bih se zahvaliti i Jamieu Carragheru, koji mi je bio velika potpora. Uvijek priča s vama tijekom utakmice i to me strašno inspirira."
John Flanagan izjavio je kako je jako ponosan zbog proglašenja najboljim igračem Liverpoolovih rezervi 2010-2011.
Desni bek pobijedio je konkurenciju Susa, Robinsona, Wisdoma, Pacheca da bi osvojio titulu, kojom su ga počastili fanovi na web-anketi.
Flanagan je pokupio 41 posto glasova da bi završio ispred Susa (30%) i Pacheca (8%).
Govoreći za Liverpoolfc.tv, Flanagan je rekao: "Prije svega bih se htio zahvaliti navijačima budući da je posebno da su glasali baš za mene, pogotovo stoga jer sam lokalni dečko."
"Ovo mi je bila fantastična sezona i navijači su mi uvijek briljantni."
"Htio bih se zahvaliti i Franku McParlandu, Borrellu, Seguri u Akademiji i našem bivšem rezervnom treneru McMahonu. Svi su mi mnogo pomogli."
Nakon što je bio odgajan u Akademiji u Kirkbyu, Flanagan je dobio priliku u prvom timu od strane Kennya Dalglisha protiv Manchester Citya 11. travnja na Anfieldu.
U onome što su mnogi vidjeli kao najbolji debi još od Roba Jonesa na Old Traffordu 1991., Flanagan je odigrao svoj dio a Redsi su dobili 3:0.
Bio je siguran i samopouzdan, baš kao i njegov preformans, te je postao neizostavan član ekipe do kraja 2010-2011. sezone.
Također je zavrijedio 'Zlatnu Sambu' zajedno s Lucasom, koju je dobio od organizacije 'Red All Over the Land' nakon posljednje domaće utakmice sezone protiv Tottenhama.
Flanagan je trenutno sa reprezentacijom Engleske i priprema se za kvalifikacije za Europsko U19 prvenstvo.
Desnom beku se u sastavu priključuju suigrači s Anfielda Thomas Ince, Jack Robinson, Conor Coady, Andre Wisdom i Michael Ngoo.
Dodao je: "Na početku sezone bio sam oduševljen igranjem za rezerve, a onda sam otišao u prvu momčad što je jednostavno fantastično."
"Kenny je bio sjajan i zbilja mi je dao mnogo povjerenja. Bilo je zadovoljstvo i privilegija da zaigram za njega i ovu momčad i nastavit ću se truditi u budućnosti."
"Htio bih se zahvaliti i Jamieu Carragheru, koji mi je bio velika potpora. Uvijek priča s vama tijekom utakmice i to me strašno inspirira."

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Ocito u cilju da se zayebavaju sa nama.FCL7 je napisao/la:zasto pise na Liverpool FC Bosnia da je Coentrao potpisao za liverpool za 25 mil ???

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
nema razloga da se vrijeđa fk sarajevo... a skoro smo svi mi u njihovim godinama bili "navijaci"
You are someone else I am still right here
KasneJimmy from the hood je napisao/la:Ocito u cilju da se zayebavaju sa nama.FCL7 je napisao/la:zasto pise na Liverpool FC Bosnia da je Coentrao potpisao za liverpool za 25 mil ???

- reds_forever
- Kontakt:
Kop that! Mascherano dedicates Barca's Euro triumph to Liverpool supporters:
I know the Liverpool supporters were a little bit sad with me after my exit, this is for them as well,' Mascherano said.
A bas sam mu se sinoc nagovorila svega
I know the Liverpool supporters were a little bit sad with me after my exit, this is for them as well,' Mascherano said.
A bas sam mu se sinoc nagovorila svega

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Reports Kenny has upped LFC offer to sign Sevilla Winger Diego Perotti
Perotti strasan

Perotti strasan

Mata je meni licno bezveze igrac , treba zaganjati nekog kvalitetnog i ko je par sezona u dobroj formi , a ne k'o ovaj navedeni dvije utakmice dobar deset ga nema nigdje .
- Red Assassin
- Kontakt:
Dobar je Perotti u rangu je sa A. Youngom ili Matom, iza njih za nijansu slabiji su alternative Elia ili N Zogbia ili Gervinho ali daleko ispred njih svih i moja najveca zelja kojoj se potajno nadam i molim boga je Eden H.
Samo da se ocu jedno jutro probudit i da procitam da je potpisao da sljedece sezone objasni neke stvari.. Za njega nije malo dati ni 35-40 miliona al makar znas sta imas narednih 5-6 godina..
Nije sad da zalim sto smo dali onako nabrzaka za Carrolla tolike milione ali pitam se sta bi bilo da smo ostavili za sad te pare.. Njega bi sada mogli dovesti za 15-20 mil i ostalo bi nam para za jos pojacanja..
Samo da se ocu jedno jutro probudit i da procitam da je potpisao da sljedece sezone objasni neke stvari.. Za njega nije malo dati ni 35-40 miliona al makar znas sta imas narednih 5-6 godina..
Nije sad da zalim sto smo dali onako nabrzaka za Carrolla tolike milione ali pitam se sta bi bilo da smo ostavili za sad te pare.. Njega bi sada mogli dovesti za 15-20 mil i ostalo bi nam para za jos pojacanja..
-
- Kontakt:
Ma Kerol ce da razbija odbrane, samo da se oporavi od ove gadne povrede. 

moj vam je savjet samo da ignorisete ove spamere i stavite ih ignore. boze moj djeca su to moraju se nekako zabaviti... 

-
- Kontakt:
Your wish is my command.fera je napisao/la:moj vam je savjet samo da ignorisete ove spamere i stavite ih ignore. boze moj djeca su to moraju se nekako zabaviti...

-
- Kontakt:
Sretan rodjendan Stevenu Gerrardu, legendi kluba sa Anfieldu. ( Da budem iskren, mrzim sto mu je rodjendan
)[youtube][/youtube]

Zao mi je sto cemo morat ostati bez naseg Kapitena za 3-4 god,sa druge strane se ponosim kada znam koja je velicina nosila ovaj sveti dres!
Za 15-tak godina ocekujem da ce nam biti trener

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
drug za 3-4 godine cemo imati novog stevie-a u vidu connora coady-a pa mozda cak i ovog shelveya. a meni je zelja da vidim carraghera i gerrarda kada zavrse karijeru u nasem strucnom stabu.LFC4ever je napisao/la:Zao mi je sto cemo morat ostati bez naseg Kapitena za 3-4 god,sa druge strane se ponosim kada znam koja je velicina nosila ovaj sveti dres!
- reds_forever
- Kontakt:
Carra ce 90% biti trener Liverpoola za par godina, on se vec odavno priprema za tu funkciju 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Sretan rođendan Stiviju.
Kad će se znati koje utakmice se igraju u sezoni 2011/12 u EPL i kad počinje ako neko zna tačan datum, hvala.
Kad će se znati koje utakmice se igraju u sezoni 2011/12 u EPL i kad počinje ako neko zna tačan datum, hvala.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Prosle godine smo 15 Augusta otvorili sezonu utakmicom protiv Arsenala.Han!$;Lfc je napisao/la:Sretan rođendan Stiviju.
A raspored se zna, ja mislim, sredinom ljetnog prelaznog roka. Bar sam tako orijentisan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.