ja bih više volio nekog slabog (samo da li ima takvih za nas?), pa da prođemo jedno kolo. na taj način zarada od uefe se udvostručuje i svakako dobija neki atraktivniji protivnik od tog prvog, a samim prolaskom u naredni krug raste interes i logicna je bolja posjeta, tako da raste i zarada od karata. bolje 2 kola sa zaradom od uefe, prava tv prenosa, dva domacinstva (nek je po 10.000 to je onih 20.000 gledalaca koje pominjes), a sto je, mozda, i najvaznije raste koeficijent, kako lige, tako i klupski.FCS-FCS je napisao/la:drage komsije..sta je po vama bolje i sta bi vi vise volili ..??
Izvuci Fulham-a...sto znaci prodati 20 000 karata na AFH , Tv prava...cirka zarada ukupno sa uefinom lovom za plasiranje (90 000 eura) oko 700 000 KM. U ovom slucaju samo je Fulham atraktivan a ne i Dinamo Bukusreht od kojeg bi isto tako ispali a ni blizu love ne bi zaradili ko protiv engleza !!
...i naravno u tom 1 predkolu ,oprostiti se od daljeg takmicenja sa 5-6 golova u kanafi
Ili dobiti slabog i neatraktivnog protivnika (znaci prepoloviti onu cifru zarade) ali ga glat proci i nastaviti pa mozda i do 3 predkola...
da cujemo..fakat nije provokacija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Eto sad si ti pametanHawking je napisao/la:Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć drugo pretkolo... bezveze
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Varaždin ne priželjkuje nas jer je nositelj i ima puno više slabijih timova od nas za priželjkivati, a mi priželjkujemo njih jer nismo nositelji, a oni su među najlošijim nositeljima, to ne moraš biti pretjerano pametan da skontaš, da je obrnuta situacija, oni bi priželjkivali nas, a mi njih ne. Ni ja isto tako nisam rekao da ćemo mi sigurno proći bilo koga, ali ako se pribojavamo timova s kojim su nam realno šanse pola-pola, i radi neke kvazišpice priželjkujemo Fulham od kojeg ćemo sigurno ispast, onda ti ja otvoreno mogu reći JE-BO TE TO!boccaccio je napisao/la:Eto sad si ti pametanHawking je napisao/la:Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć drugo pretkolo... bezvezeeto tebi se ne tresu gace od tih protivnika,a njima se tresu od nas
...svi su eto zabrinuti kad bi nas izvukli...koja smo mi liga po redu,hajde budi malo realan,kakvu to mi vrijednost imamo...ja nisam rekao da cemo izgubiti od tih protivnika,i ja ih prizeljkujem jer je logicno da protiv njih mozemo da igramo,ali necu da kazem da ih sigurno prolazimo...isto kako mi prizeljkujemo neki varazdin,tako jaro i oni prizeljkuju nas,budi siguran u to...ti mislis ako je protivnik iz estonije npr,da cemo ga sigurno proci...odakle ti taj optimizam...jel to zato sto smo prije deset godina dosli da igramo trece pretkolo lige sampiona mozda?
...hajde malo realnosti...svi se eto boje predstavnika BiH
...a mi se smijemo estoncima i slicnim ekipama,eto mi smo klasa...mi mozemo pobijediti te ekipe,ali mozemo hladno da izgubimo...tek kada mi budemo u nasoj ligi konstanta onda mozemo raspravljati tako kako ti mislis i ja cu se sloziti,a ja sada mogu da molim Boga da imamo svoj dan i da odigramo kao protiv celika u kupu i da se molim Bogu da ne odigramo kao protiv slobode na grbavici...jer mozemo i ovako i onako...zakljucak: ne znaci da ne mozemo pobijediti ove sto si naveo,ali ne znaci ni to da ih mozemo pobijediti...Amar je fino rekao i ja se slazem totalno sa njim,Fulham jer znamo sta to znaci i eventualno Varazdin jer se snjima mozemo nadigravati tj.mozemo pokusati da ih dobijemo,a ne unaprijed se radovati !!! Shvati samo ovo,mi smo za evropu u rangu svih tih ekipa koje si nabrojao,to sto nisi cuo nikada za njih,pa nemoj biti siguran da su oni culi za nas i da nam se ne raduju...prolaz moguc,ali nije siguran...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 30 maj 2011, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
iskreno, moje misljenje je da nas prizeljkuju i maltezani, kiprani, andorci... mozda ne zbog sigurnosti u svoj prolazak, nego sto znaju da se ne bi obrukaliboccaccio je napisao/la:Eto sad si ti pametanHawking je napisao/la:Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć drugo pretkolo... bezvezeeto tebi se ne tresu gace od tih protivnika,a njima se tresu od nas
...svi su eto zabrinuti kad bi nas izvukli...koja smo mi liga po redu,hajde budi malo realan,kakvu to mi vrijednost imamo...ja nisam rekao da cemo izgubiti od tih protivnika,i ja ih prizeljkujem jer je logicno da protiv njih mozemo da igramo,ali necu da kazem da ih sigurno prolazimo...isto kako mi prizeljkujemo neki varazdin,tako jaro i oni prizeljkuju nas,budi siguran u to...ti mislis ako je protivnik iz estonije npr,da cemo ga sigurno proci...odakle ti taj optimizam...jel to zato sto smo prije deset godina dosli da igramo trece pretkolo lige sampiona mozda?
...hajde malo realnosti...svi se eto boje predstavnika BiH
...a mi se smijemo estoncima i slicnim ekipama,eto mi smo klasa...mi mozemo pobijediti te ekipe,ali mozemo hladno da izgubimo...tek kada mi budemo u nasoj ligi konstanta onda mozemo raspravljati tako kako ti mislis i ja cu se sloziti,a ja sada mogu da molim Boga da imamo svoj dan i da odigramo kao protiv celika u kupu i da se molim Bogu da ne odigramo kao protiv slobode na grbavici...jer mozemo i ovako i onako...zakljucak: ne znaci da ne mozemo pobijediti ove sto si naveo,ali ne znaci ni to da ih mozemo pobijediti...Amar je fino rekao i ja se slazem totalno sa njim,Fulham jer znamo sta to znaci i eventualno Varazdin jer se snjima mozemo nadigravati tj.mozemo pokusati da ih dobijemo,a ne unaprijed se radovati !!! Shvati samo ovo,mi smo za evropu u rangu svih tih ekipa koje si nabrojao,to sto nisi cuo nikada za njih,pa nemoj biti siguran da su oni culi za nas i da nam se ne raduju...prolaz moguc,ali nije siguran...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Šehić, Stanić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Savić, Ćulum, M. Bešlija, Zeba, Višća, Popović.Vlak je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Nisu nikad igrali, pa zbog toga nemaju svoj koeficijent i onda uzimaju koeficijent Hrvatske lige, koji je usput dovoljan da budu nositelji!Vlak je napisao/la:Kako je Split nosilac, kad su to oni u Evropi igrali?!?
![]()
E svasta. Inace ova Evropa Liga nema nikakvog smisla.
Sto se tice nas, nisam optimist, ko god da nam dodje. Jednostavno, teret Hapoela se ne skida tako lako, ai ove smo sezone, po meni, duplo losiji od prethodne. Jedino se s ovim klubovima iz okruzenja moglo igrati, mada nesto ne bih volio ni Vojvodinu.
Ovo je ekipa koja je igrala protiv hapoela , tako da igracki nismo duplo losiji cak smo bolji za Markovica i Nyemu ,a nadam se i Stanceskog
@hawking
Upravo tako JE-BO TI TO...to je u stvari prava recenica jer je realna...bar u ovom trenutku...jer mi jesmo u takvoj situaciji,a vjeruj da Varazdin nema nikakvih problema sa nama,sto ne znaci da ih mi ne bi mogli dobiti...sve zavisi od toga kako cemo se mi pojacati i kakvi cemo uci u sve ovo,jer sa ovom ekipom mi mozemo odigrati dobro ali mozemo odigrati i lose,vidio si to kroz prvenstvo,sve ti se samo reklo...Varazdinu put do ovde ne bi bio 100 km plus smjestaj,ja bi da sam na njihovom mjestu itekako prizeljkivao nas...a te neke ekipe koje nisu nosioci i iz tih su zemalja su mozda za 5 % slabiji od nas,sto ni nama ne bi bio nikakav garant,morali bi dobro zapeti...ja ne kazem da smo kriminalni,ali sam realan,moramo se dobro pojacati da bi nesto i razmisljali o bilo cemu...u redu je da se ne slazemo oko protivnika,ja sam totalno Amarovog misljanja po ovom pitanju,potpuno se slazem sa njegovom izjavom.
Upravo tako JE-BO TI TO...to je u stvari prava recenica jer je realna...bar u ovom trenutku...jer mi jesmo u takvoj situaciji,a vjeruj da Varazdin nema nikakvih problema sa nama,sto ne znaci da ih mi ne bi mogli dobiti...sve zavisi od toga kako cemo se mi pojacati i kakvi cemo uci u sve ovo,jer sa ovom ekipom mi mozemo odigrati dobro ali mozemo odigrati i lose,vidio si to kroz prvenstvo,sve ti se samo reklo...Varazdinu put do ovde ne bi bio 100 km plus smjestaj,ja bi da sam na njihovom mjestu itekako prizeljkivao nas...a te neke ekipe koje nisu nosioci i iz tih su zemalja su mozda za 5 % slabiji od nas,sto ni nama ne bi bio nikakav garant,morali bi dobro zapeti...ja ne kazem da smo kriminalni,ali sam realan,moramo se dobro pojacati da bi nesto i razmisljali o bilo cemu...u redu je da se ne slazemo oko protivnika,ja sam totalno Amarovog misljanja po ovom pitanju,potpuno se slazem sa njegovom izjavom.
Mislim da je ljude malo zbunio ovaj tekst na sportsport.ba gdje je navedeno samo 5-6 mogućih protivnika, ljudi nisu upoznati da je moguće dobiti i predstavnike Estonije, Finske, Kazahstana, itd. Zato odjednom ovoliki pesimisti.
A, naravno da je bolje u drugom pretkolu dobiti što slabijeg protivnika, valjda je cilj da nekog prođemo, a treba i koeficijent dizati pa nećemo vječno igrati protiv nosilaca u drugim pretkolima.
A, naravno da je bolje u drugom pretkolu dobiti što slabijeg protivnika, valjda je cilj da nekog prođemo, a treba i koeficijent dizati pa nećemo vječno igrati protiv nosilaca u drugim pretkolima.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
slažem se tobom u svemu,treba gledati i drugu stranu,ali jedna stvar bi bila najpozitivnija kad bi dobili varaždin,a to je invazija Manijaka i okupacija varaždina od strane istih.boccaccio je napisao/la:@hawking
ali nema para,sve se rastalilo....
Tarantino je napisao/la:slažem se tobom u svemu,treba gledati i drugu stranu,ali jedna stvar bi bila najpozitivnija kad bi dobili varaždin,a to je invazija Manijaka i okupacija varaždina od strane istih.boccaccio je napisao/la:@hawking
Apsolutno,ja sam za to da dobijemo Varazdin
Možda nismo Barcelona, ali smo sigurno više od 5% bolji od timova iz Luksemburga ili Malte... slažemo se oko pojačavanja tima, pa ja ovo sve i pričam jer sam siguran da ćemo biti jači za te mečeve nego ove sezone...boccaccio je napisao/la:@hawking
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
old school
- Kontakt:
mislim da i mi moramo imati jednom srece sto se tice izvlacenja,red bi bio,nadam se ovaj put izvlacimo lakseg protivnika
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Mene recimo brine što opet niko neće mrdnut onom stvari da se mečevi naših timova (a samim tim i Želje) prenose, pri tome mislim i na domaće i na gostujuće mečeve...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dobro,vazi,postavi to i ovako...austrijanci i ekipe takvog okruzenja su sigurno za vise od 5% bolji od nas...ali to ne znaci da ih mi ne bi mogli proci,Siroki je primjer...isto tako ti je primjer Zrinjski koji je gubio i od nekog dudelanga iz luksemburga gdje je kuci primio 4 komada,ako se dobro sjecam....treba znaci zapeti protiv svakog,pa i protiv kuhara,mada sam siguran da bi njih ipak prosli...za sve ostale nismo sigurni ni u kakav prolaz,ali imamo sanse da probamo da dobijemo...sve sto hocu da kazem cijelo vrijeme je to da se nikome ne tresu gace od nas od svih onih koji su nosioci,odakle god da dolaze,a na nama je da dokazemo da grijese...to ce sve biti moguce ako se pojacamo,ako budemo sa ovim kvalitetom koji sad imamo,ja se ne nadam nicemu osim mozda motiva pa da gorimo od zelje,ali kvalitet mi je upitan za evropu...nadam se dobrom prelaznom roku,itekako se nadam i tu sam optimistaHawking je napisao/la:Možda nismo Barcelona, ali smo sigurno više od 5% bolji od timova iz Luksemburga ili Malte...boccaccio je napisao/la:@hawking
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ipak su oni amateri, a mi polu-amateri, dovoljno ti je samo da pogledas nase treninge pa da se u to uvjeris, nikad nisam vidio da se rade neke vjezbe( npr. za eksplozivnost, koordinaciju, fizicku snagu), sve ostale ekipe su bar 20% fizicki jace i brze od nas, krajnje je vrijeme da se i kod nas uvedu neke inovacije u trening i da se posvecuje paznja fizickoj snazi, jer je to u evropi vec 10-15 godina tako, ako kvalitetom nemozemo parirati bar se fizicki dotjerati...Hawking je napisao/la:Možda nismo Barcelona, ali smo sigurno više od 5% bolji od timova iz Luksemburga ili Malte...boccaccio je napisao/la:@hawking
Ja mislim ipak da će jedna nova TV kuća iskoristiti priliku da uhvati ostale javne emitere na spavanju... (po pitanju tij prenosa)Hawking je napisao/la:Mene recimo brine što opet niko neće mrdnut onom stvari da se mečevi naših timova (a samim tim i Želje) prenose, pri tome mislim i na domaće i na gostujuće mečeve...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
tacno Admiral.
kad se sjetim tekme proztiv Hapoela ,izlaze igrači na teren našima noge ko grisini a ovim **** pravo nabildane, treba nam neke inovacije na treningu definitivno ...
kad se sjetim tekme proztiv Hapoela ,izlaze igrači na teren našima noge ko grisini a ovim **** pravo nabildane, treba nam neke inovacije na treningu definitivno ...
Imam ideju da napravim majcu sa slikom(Samo kad joint plane našta bol i briga stane sa onim štrumfom...)e kako bi preko kojeg zapravo programa mogao sebi vizualno predočiti koja boja majce i kako da odradim to sve pa da odnesem da mi se uradi to.Zanima me preko kojeg programa da se igram dizajnera 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
photoshopHamo je napisao/la:Imam ideju da napravim majcu sa slikom(Samo kad joint plane našta bol i briga stane sa onim štrumfom...)e kako bi preko kojeg zapravo programa mogao sebi vizualno predočiti koja boja majce i kako da odradim to sve pa da odnesem da mi se uradi to.Zanima me preko kojeg programa da se igram dizajnera
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
idealno bi bilo da izvucemo neki klub koji ce drasticno promjeniti igracki kadar kao sto je lilestrom one godine
Bit svega lezi u ovom ako se dobro pojacamo imacemo i neke sanse u evropi znaci sve zavisi od prelaznog roka a svi se nadamo.boccaccio je napisao/la:nadam se dobrom prelaznom roku,itekako se nadam i tu sam optimista
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 39 gostiju.