FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mene recimo brine što opet niko neće mrdnut onom stvari da se mečevi naših timova (a samim tim i Želje) prenose, pri tome mislim i na domaće i na gostujuće mečeve...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dobro,vazi,postavi to i ovako...austrijanci i ekipe takvog okruzenja su sigurno za vise od 5% bolji od nas...ali to ne znaci da ih mi ne bi mogli proci,Siroki je primjer...isto tako ti je primjer Zrinjski koji je gubio i od nekog dudelanga iz luksemburga gdje je kuci primio 4 komada,ako se dobro sjecam....treba znaci zapeti protiv svakog,pa i protiv kuhara,mada sam siguran da bi njih ipak prosli...za sve ostale nismo sigurni ni u kakav prolaz,ali imamo sanse da probamo da dobijemo...sve sto hocu da kazem cijelo vrijeme je to da se nikome ne tresu gace od nas od svih onih koji su nosioci,odakle god da dolaze,a na nama je da dokazemo da grijese...to ce sve biti moguce ako se pojacamo,ako budemo sa ovim kvalitetom koji sad imamo,ja se ne nadam nicemu osim mozda motiva pa da gorimo od zelje,ali kvalitet mi je upitan za evropu...nadam se dobrom prelaznom roku,itekako se nadam i tu sam optimistaHawking je napisao/la:Možda nismo Barcelona, ali smo sigurno više od 5% bolji od timova iz Luksemburga ili Malte...boccaccio je napisao/la:@hawking
Upravo tako JE-BO TI TO...to je u stvari prava recenica jer je realna...bar u ovom trenutku...jer mi jesmo u takvoj situaciji,a vjeruj da Varazdin nema nikakvih problema sa nama,sto ne znaci da ih mi ne bi mogli dobiti...sve zavisi od toga kako cemo se mi pojacati i kakvi cemo uci u sve ovo,jer sa ovom ekipom mi mozemo odigrati dobro ali mozemo odigrati i lose,vidio si to kroz prvenstvo,sve ti se samo reklo...Varazdinu put do ovde ne bi bio 100 km plus smjestaj,ja bi da sam na njihovom mjestu itekako prizeljkivao nas...a te neke ekipe koje nisu nosioci i iz tih su zemalja su mozda za 5 % slabiji od nas,sto ni nama ne bi bio nikakav garant,morali bi dobro zapeti...ja ne kazem da smo kriminalni,ali sam realan,moramo se dobro pojacati da bi nesto i razmisljali o bilo cemu...u redu je da se ne slazemo oko protivnika,ja sam totalno Amarovog misljanja po ovom pitanju,potpuno se slazem sa njegovom izjavom.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Ipak su oni amateri, a mi polu-amateri, dovoljno ti je samo da pogledas nase treninge pa da se u to uvjeris, nikad nisam vidio da se rade neke vjezbe( npr. za eksplozivnost, koordinaciju, fizicku snagu), sve ostale ekipe su bar 20% fizicki jace i brze od nas, krajnje je vrijeme da se i kod nas uvedu neke inovacije u trening i da se posvecuje paznja fizickoj snazi, jer je to u evropi vec 10-15 godina tako, ako kvalitetom nemozemo parirati bar se fizicki dotjerati...Hawking je napisao/la:Možda nismo Barcelona, ali smo sigurno više od 5% bolji od timova iz Luksemburga ili Malte...boccaccio je napisao/la:@hawking
Upravo tako JE-BO TI TO...to je u stvari prava recenica jer je realna...bar u ovom trenutku...jer mi jesmo u takvoj situaciji,a vjeruj da Varazdin nema nikakvih problema sa nama,sto ne znaci da ih mi ne bi mogli dobiti...sve zavisi od toga kako cemo se mi pojacati i kakvi cemo uci u sve ovo,jer sa ovom ekipom mi mozemo odigrati dobro ali mozemo odigrati i lose,vidio si to kroz prvenstvo,sve ti se samo reklo...Varazdinu put do ovde ne bi bio 100 km plus smjestaj,ja bi da sam na njihovom mjestu itekako prizeljkivao nas...a te neke ekipe koje nisu nosioci i iz tih su zemalja su mozda za 5 % slabiji od nas,sto ni nama ne bi bio nikakav garant,morali bi dobro zapeti...ja ne kazem da smo kriminalni,ali sam realan,moramo se dobro pojacati da bi nesto i razmisljali o bilo cemu...u redu je da se ne slazemo oko protivnika,ja sam totalno Amarovog misljanja po ovom pitanju,potpuno se slazem sa njegovom izjavom.
Ja mislim ipak da će jedna nova TV kuća iskoristiti priliku da uhvati ostale javne emitere na spavanju... (po pitanju tij prenosa)Hawking je napisao/la:Mene recimo brine što opet niko neće mrdnut onom stvari da se mečevi naših timova (a samim tim i Želje) prenose, pri tome mislim i na domaće i na gostujuće mečeve...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
tacno Admiral.
kad se sjetim tekme proztiv Hapoela ,izlaze igrači na teren našima noge ko grisini a ovim **** pravo nabildane, treba nam neke inovacije na treningu definitivno ...
kad se sjetim tekme proztiv Hapoela ,izlaze igrači na teren našima noge ko grisini a ovim **** pravo nabildane, treba nam neke inovacije na treningu definitivno ...
Imam ideju da napravim majcu sa slikom(Samo kad joint plane našta bol i briga stane sa onim štrumfom...)e kako bi preko kojeg zapravo programa mogao sebi vizualno predočiti koja boja majce i kako da odradim to sve pa da odnesem da mi se uradi to.Zanima me preko kojeg programa da se igram dizajnera 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
photoshopHamo je napisao/la:Imam ideju da napravim majcu sa slikom(Samo kad joint plane našta bol i briga stane sa onim štrumfom...)e kako bi preko kojeg zapravo programa mogao sebi vizualno predočiti koja boja majce i kako da odradim to sve pa da odnesem da mi se uradi to.Zanima me preko kojeg programa da se igram dizajnera
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
idealno bi bilo da izvucemo neki klub koji ce drasticno promjeniti igracki kadar kao sto je lilestrom one godine
Bit svega lezi u ovom ako se dobro pojacamo imacemo i neke sanse u evropi znaci sve zavisi od prelaznog roka a svi se nadamo.boccaccio je napisao/la:nadam se dobrom prelaznom roku,itekako se nadam i tu sam optimista

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mi smo ti takvisreca je napisao/la:idealno bi bilo da izvucemo neki klub koji ce drasticno promjeniti igracki kadar kao sto je lilestrom one godine

kad vec spomenu lilestrom, nesto mi pade na pamet. ne znam koliko se sjecate tekme na kosevu, ali nasa sadasnja igra, maltene, preslikana njihovoj u toj utakmici. imali su onog meleza u spicu i svaka lopta isla njemu na vrh sesnaesterca, pa se on nesto gradi, prima, pokusava odigrat povratnu. isto mi sa lazomsreca je napisao/la:idealno bi bilo da izvucemo neki klub koji ce drasticno promjeniti igracki kadar kao sto je lilestrom one godine
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U koliko je trening večeras? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakav treningBianconeri1988 je napisao/la:U koliko je trening večeras?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Osim je rekao da će trenirati do utorka, a danas je ponedjeljak kako ja znam 

Ž '21!
Još je rano razmišljati o bilo kakvom protivniku u Evropi. Sada je najbitnije da se svi dobro odmore, a potom i analizira kompletna sezona i iz toga izvuku pouke. Tek nakon toga se trebaju napraviti smjernice, u kom pravcu djelovati, a kada se izvuče protivnik i o njemu razmišljati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ž '21!
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Je.bes Frenikija!1:40!
Je.bes Frenikija!1:40!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Evo jedna informacija za sve, oko 70 do 80 % Ivan Lendrić igrač zrinskog bi trebao preći u Želju ovoga ljeta evo sad sa i bas gledo na transfmarkt ugovor mu istice krajem ovog mjeseca a mali je mlad i dobar igrač !
http://www.transfermarkt.de/de/ivan-len ... 33822.html
http://www.transfermarkt.de/de/ivan-len ... 33822.html
Lendrić je Hajdukov, a ne igrač Zrinjskog. Na posudbi je.
neznam ja sam ovako cuo jbg al je vrlo dobar igrač !elSaik je napisao/la:Lendrić je Hajdukov, a ne igrač Zrinjskog. Na posudbi je.