Saša Papac

Za_raju
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la Za_raju » 30 maj 2011, 10:56

Jedno je nekog nazvati i malo sa njim popricati onako reda radi a sasvim je drugo kad POSTAR pozvoni i da kovertu u koj je pozivnica i smjernica putovanja opecacene u NSBIH.. ;)
Tako da stojim iza izjave da nisu uopste pozvani a i Braba (ja sam vec ustao na noge kad ga spomenem) je to potvrdio,tako da ... ;)

A za Begovica me bas briga po meni bi samo jos Burica trebalo pozvati umjesto Adukica a Bega malo ostaviti za jesenje tekme ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2011, 10:57

Cartman je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Niko od nas ne zna sta se iza brda valja,Begovic dobar golman,ali me je svojim postupcima razocarao..Nadam se da ce se Papac vratit,kao sto je rekao Barbarez,odbrana bi nam bila granitna sa njim i Spahicem .
Igrali su oni zajedno i prije, pa smo primali 3 od Madjarske, 4 od Belgije, 4 od Grcke itd.
To stoji,ali sada imamo kvalitetnu repku i sigurno bi njih dvojica mogla zajedno odradit veliki dio posla u prestojecim mecevima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 maj 2011, 10:59

Za_raju je napisao/la:Jedno je nekog nazvati i malo sa njim popricati onako reda radi a sasvim je drugo kad POSTAR pozvoni i da kovertu u koj je pozivnica i smjernica putovanja opecacene u NSBIH.. ;)
Tako da stojim iza izjave da nisu uopste pozvani a i Braba (ja sam vec ustao na noge kad ga spomenem) je to potvrdio,tako da ... ;)

A za Begovica me bas briga po meni bi samo jos Burica trebalo pozvati umjesto Adukica a Bega malo ostaviti za jesenje tekme ;)
Svako ima pravo na svoje misljenje. Po tebi je Pape lagao na konferenciji za stampu kada je rekao da je pricao sa njima i da su rekli da nece da igraju. Zasto bi se slao poziv nekome ko nece da igra. Eh jes mi bitan postar? :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2011, 11:03

Edo_77 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Jedno je nekog nazvati i malo sa njim popricati onako reda radi a sasvim je drugo kad POSTAR pozvoni i da kovertu u koj je pozivnica i smjernica putovanja opecacene u NSBIH.. ;)

Svako ima pravo na svoje misljenje. Po tebi je Pape lagao na konferenciji za stampu kada je rekao da je pricao sa njima i da su rekli da nece da igraju. Zasto bi se slao poziv nekome ko nece da igra. Eh jes mi bitan postar? :lol:
I to nervozni. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 maj 2011, 11:06

Reuf_Herco je napisao/la:Iznjecu sad jedan podatak, licno sm bio prisutan u hotelu reprezentacije noc prije utakmice sa Portugalom u Zenici. Ciro dolazi u 23:30h pijan ko letva, tamo u sali sa novinarima sjedi i prica svoje dogodovstine. Igraci rade sta zele, dolaze kad hoce. Pizze se narucuju iza ponoci, kurve se zovu u hotel...i to sve noc prije utakmice sa Portugalom :o
Interesantno iskustvo iz prve ruke, s obzirom da Ciru nikad niko nije vidio da pije alkohol, i opste je poznato da covjek ne pije. Nije da mi je drag, ali ovo je cista dezinformacija.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 maj 2011, 14:06

Edo_77 je napisao/la:

Možda zato da mi sad ovdje ne razbijamo glavu o tome da li je zvao ili nije zvao, da li neko laže ili ne. Fino otkucaš poziv, protokolišeš i pošalješ sa povratnicom a ne ovako mahalski tipa: "Hej, bil' ti doš'o na okupljanje, ako ho'š ja ću ti poslat poziv, ako ne'š da džaba ne dajemo pare za poštarinu". Čisti amaterizam.

I još da dodam oko ovog poštara, prijatelju: Poštar je itekako bitan, očito da nisi imao nekih iskustava u životu, recimo u sudskim sporovima je nezaobilazna karika, tj. tamo gdje se sve mora uraditi po proceduri. A ako hoćemo da budemo profesionalci, onda treba da se ponašamo u skladu sa procedurama.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 30 maj 2011, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 maj 2011, 14:07

NoName je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:

Možda zato da mi sad ovdje ne razbijamo glavu o tome da li je zvao ili nije zvao, da li neko laže ili ne. Fino otkucaš poziv, protokolišeš i pošalješ sa povratnicom a ne ovako mahalski tipa: "Hej, bil' ti doš'o na okupljanje, ako ho'š ja ću ti poslat poziv, ako ne'š da džaba ne dajemo pare za poštarinu". Čisti amaterizam.
Plus sto jos mozes nakon takvog poziva aktivirati i sankcije ako se ne odazove ne isti ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 maj 2011, 14:21

Zasto bi mu slao poziv ako mu je rekao da nece igrati? Da bi zacepio usta vama koji ne vjerujete nista selektoru. Ja mu vjerujem da je Papc rekao da ce jos pricekati. Vi nemorate, Pape nema nikakvog razloga da laze o ovome, niti je takav tip.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 maj 2011, 14:24

Edo_77 je napisao/la:Zasto bi mu slao poziv ako mu je rekao da nece igrati? Da bi zacepio usta vama koji ne vjerujete nista selektoru. Ja mu vjerujem da je Papc rekao da ce jos pricekati. Vi nemorate, Pape nema nikakvog razloga da laze o ovome, niti je takav tip.
Ne provaljuj se bezveze, očito je da pojma nemaš o čemu pričaš. Poziv se ne šalje da se nekome začepe usta nego što propisi tako nalažu a bilo ko, pa tako i selektor, mora da poštuje propise. Dakle, on nije pozvao ni Papca ni Begovića jer im nije poslao pozive, propisi kažu da je to jedini način da se neko pozove.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 30 maj 2011, 14:41

Dobro bezimeni po nekoj mojoj logici prije nego sto posaljes pozivnicu nekom novom igracu trebalo bi da ga prvo nazoves i popricas sa njim,a ne da covjeku samo bane pozivnica na vratima

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 maj 2011, 14:52

delija je napisao/la:Dobro bezimeni po nekoj mojoj logici prije nego sto posaljes pozivnicu nekom novom igracu trebalo bi da ga prvo nazoves i popricas sa njim,a ne da covjeku samo bane pozivnica na vratima
Znam ja o čemu ti govoriš, i to je sve uredno, samo i ja malo sad zaprđujem s ovim, obzirom da se počela voditi diskusija u tom pravcu da je Papac ponovo odbio poziv a poziva nije ni dobio. Naravno da trebaju razgovarati Sušić i Papac ali i sam Sušić treba da ovakve stvari iznosi malo taktičnije, ukoliko misli da sutra može pozvati Papca, Begovića ili šta ti ja znam koga. Davno sam rekao, PR mu nije jača strana, zna vala lupati bezveze.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 maj 2011, 14:58

NoName je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Zasto bi mu slao poziv ako mu je rekao da nece igrati? Da bi zacepio usta vama koji ne vjerujete nista selektoru. Ja mu vjerujem da je Papc rekao da ce jos pricekati. Vi nemorate, Pape nema nikakvog razloga da laze o ovome, niti je takav tip.
Ne provaljuj se bezveze, očito je da pojma nemaš o čemu pričaš. Poziv se ne šalje da se nekome začepe usta nego što propisi tako nalažu a bilo ko, pa tako i selektor, mora da poštuje propise. Dakle, on nije pozvao ni Papca ni Begovića jer im nije poslao pozive, propisi kažu da je to jedini način da se neko pozove.
Cemu uvrede i nekultura. Lijepo diskutujemo. Postuj moje misljenje il se nejavljaj na moje odgovore. Ja vjerujem papetu sto je rekao na konferenciji za stampu, ti ne vjerujes i to je ok.Ja nevidim razlog zasto bi slao poziv nekome ko mu je rekao da sa za sada nece odazivati dok se situacija ne sredi. Dakle nema niakkvog razloga da se salje poziv, bice poziv kad papac kaze da je spreman.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 30 maj 2011, 15:02

NoName je napisao/la:
Znam ja o čemu ti govoriš, i to je sve uredno, samo i ja malo sad zaprđujem s ovim, obzirom da se počela voditi diskusija u tom pravcu da je Papac ponovo odbio poziv a poziva nije ni dobio. Naravno da trebaju razgovarati Sušić i Papac ali i sam Sušić treba da ovakve stvari iznosi malo taktičnije, ukoliko misli da sutra može pozvati Papca, Begovića ili šta ti ja znam koga. Davno sam rekao, PR mu nije jača strana, zna vala lupati bezveze.
Pa dobro meni je sa Papcem sve normalno ispalo.Nazvao ga i ovaj ce ko biva jos da razmisli..Normalno da ce ljudi svasta da pomisle jer Papac se prvo zali da ga niko nije zvao, a kad ga je nazvao, eto pusti me da razmsilim.A jos Susic mi i ne izgleda kao osoba koja moze rijecima da obrlati nekog..

Meni ono sa Begovicem preglupo izgledalo.Cuj lik povrijedjen pa ga ne zove.Kakve to veze ima sto je povrijedjen prije 2 sedmice kad ce se oporaviti do tekme.Hasagic je povrijedjen zadnjih skoro godinu dana..Tu mi izgleda da neko nekog muti..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 maj 2011, 15:07

Edo_77 je napisao/la:Cemu uvrede i nekultura. Lijepo diskutujemo. Postuj moje misljenje il se nejavljaj na moje odgovore. Ja vjerujem papetu sto je rekao na konferenciji za stampu, ti ne vjerujes i to je ok.Ja nevidim razlog zasto bi slao poziv nekome ko mu je rekao da sa za sada nece odazivati dok se situacija ne sredi. Dakle nema niakkvog razloga da se salje poziv, bice poziv kad papac kaze da je spreman.
Nema uvreda niti nekulture, samo sam rekao da lupaš i da pojma nemaš o čemu govoriš, to nisu uvrede valjda. Ti možeš vjerovati Papetu, to ti niko zabraniti ne može, samo isto tako niko ne može da zamjeri Papcu što se nije odazvao jer se nije imao čemu odazvati. A to šta su njih dvojica pričali telefonom i da li su uopšte pričali, to ni ti ni ja ne možemo znati.

Da ne ulazimo u diskusiju o glupostima, situacija je takva kakva jeste, treba da se svi zajedno posvetimo psihološkim pripremama za petak. ;)

@delija, u pravu si, samo što i za Papca nismo sigurni, ali eto, 99% je vjerovatnoće da je Sušić iskren. Ali, ono što je problem, to je Sušićeva nesposobnost za kvalitetnu komunikaciju. On je trebao da malo pokrije Begovića i da, ako treba, ode u Englesku i s njim porazgovara o svemu a ne da jedva čeka da iznese prljav veš napolje. Isto tako je totalno poremetio odnose sa dojučerašnja 2 standardna reprezentativca (Jahić i Nadarević), čovjeku koji je ginuo svake minute koju je provodio na terenu (Muratović) se apsolutno nije javio i slične gluposti. Ali eto, mi smo navikli na krkanski način života i rada i neka nam.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 maj 2011, 15:19

NoName je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Cemu uvrede i nekultura. Lijepo diskutujemo. Postuj moje misljenje il se nejavljaj na moje odgovore. Ja vjerujem papetu sto je rekao na konferenciji za stampu, ti ne vjerujes i to je ok.Ja nevidim razlog zasto bi slao poziv nekome ko mu je rekao da sa za sada nece odazivati dok se situacija ne sredi. Dakle nema niakkvog razloga da se salje poziv, bice poziv kad papac kaze da je spreman.
Nema uvreda niti nekulture, samo sam rekao da lupaš i da pojma nemaš o čemu govoriš, to nisu uvrede valjda. Ti možeš vjerovati Papetu, to ti niko zabraniti ne može, samo isto tako niko ne može da zamjeri Papcu što se nije odazvao jer se nije imao čemu odazvati. A to šta su njih dvojica pričali telefonom i da li su uopšte pričali, to ni ti ni ja ne možemo znati.
.
Ja nisam rekao da zamjeram Papcu sto se nije odazvao. ja sam samo rekao da nije bilo potrebe ga zvati kad je Susicu rekao da se ovaj put nece odazvati. to je sve. kad bude spreman dobice poziv.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 maj 2011, 15:31

Znam da je ovo ovec isfurana fraza ali sad sam zaista da ubijedjen da osim 5-6 usera na ovom forumu ostali nemaju vise od 14-15 godina...
Fino vam je "bezimeni" objasnio ono sto sam ja gore naveo ali zbog nedostaka zivotnog iskustva to ne mozete shvatiti...
Jedno je kad vam sa suda dodje papira da se moras javiti u 10h u xx prostoriju a drugo je kad vas komsija drot nazove i kaze eto trebao bi tad i tad na sud...;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 30 maj 2011, 15:57

Za_raju je napisao/la:Znam da je ovo ovec isfurana fraza ali sad sam zaista da ubijedjen da osim 5-6 usera na ovom forumu ostali nemaju vise od 14-15 godina...
Fino vam je "bezimeni" objasnio ono sto sam ja gore naveo ali zbog nedostaka zivotnog iskustva to ne mozete shvatiti...
Jedno je kad vam sa suda dodje papira da se moras javiti u 10h u xx prostoriju a drugo je kad vas komsija drot nazove i kaze eto trebao bi tad i tad na sud...;)
To za sud je ok i stoji ali igranje za reprezentaciju nije obaveza kao javljanje na sud niti ce sudska policija doci po tebe ako se neodazoves.
Ako je pricao s njima a jeste nema razloga da laze(mogu ga i Begovic i Papac demantovat) i ako nisu spremni ako su rekli(Papac ceka da odu lopovi,Begovic povrijedjen)nema potrebe da da im salje poziv.
Da im je poslao poziv i oni odbili onda bi vi rekli zato im je slao kad su pricali i kazali da nemogu igrati,on to namjerno da ih sjebe.....
Sad kad nije poslao opet nevalja,zasto nije poslao nek nece...blabla.
U svakom slucaju Safet ispada negativac kod nekih.
Sto se tice Begovica,prilikom njegovog prvog kiksa(Slovacka) iako je bila lafina(bolestan) bio sam na njegovoj strani....nakon Mexica sam promjenio misljenje.On se jednostavno ne ponasa kao reprezentativac i mislim da se nece odazvati Susicu vise(pronalazi raznorazne izgovore).
To sto on misli i sto mi mislimo da je bolji od Hasagica(mi mislimo da je to razlog) i nezeli biti na klupi nije odnos pravog reprezentativca i drzavnog dresa.
Pjanic je bio jedno vrijeme na klupi,Muslimovic je,Stilic jos nikad nije dobio sansu,Pandza,Ibricic je na klupi ali svi oni dolaze(Ibro ima jedan ispad),niko nije rekao necu doci ako necu igrati i glumio povrede!!!!!!!
Da ne nabrajam da je jedan Ronaldinho sjedo na klupi Brazila ili jedan Owen,Beckham na Engleskoj klupi....
RIP SALE VILENJAK

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 maj 2011, 16:12

Ko god podrzava nasu repku, podrzava ideju da nam najbolji igraci igraju..u ovom slucaju postoje likovi kojima je Mravac bolji od Papca, i Hasagic od Begovica, e sad..je li se radi o nemogucnosti procjene ko je bolji, ili nesto drugo..ko zna.

Nema se Susic sta kao ucviljena mlada postavljat, majstore posalji pozive najboljim igracima, ako se odazove-odazove, ako ne-ne, i to je to..nema on sta razglabati o tome po medijima, i prezentirati svoju nesposobnost da natjera igraca da gine za sveti dres.

Barbarez ima sta da kaze, cim je rekao da ne zeli komentirati nepozivanje Papca, dovoljno je rekao, nije ni njemu jasno!
Izgleda da Susica u zivotu niko ne slusa, da ga svi smatraju mazlumom, pa preko ova 2 primjera pokazuje da se i on nesto pita..je.bi ga, u ovoj drzavi i takvi likovi mogu imati uticaja na nesto jako, jako bitno za drzavu.

Da je kojim slucajem Barbarez, Bajevic..ili neko treci trener nacionalnog tima, svi igraci bi jedva cekali da dodju na okupljanje, ukljucujuci i ova dva igraca, i ko zna koliko jos Hrvata, i Srba koji danas ne zele igrati bi bili tu..da se razumijemo, dok nam je ovaj beskicmenjak tu, imacemo situaciju da nam ne igraju najbolji.

Zamislimo samo da Bilic ne pozove Lovrena-recimo, a da postavi nekog anonimusa, pa objesili bi ga i mediji, i javnost, kod nas je druga prica.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 30 maj 2011, 16:39

Za_raju je napisao/la:Znam da je ovo ovec isfurana fraza ali sad sam zaista da ubijedjen da osim 5-6 usera na ovom forumu ostali nemaju vise od 14-15 godina...
Evo ja sam garant medju 3 najstarija, ako ne najstariji na ovom forumu, ali ti moram reci da tvoju teoriju ne kontam.
ili tvoje ili moje zivotno iskustvo je pogresno.

Ja bih volio vidjeti tebe ili bilo koga drugoga sta bi uradili sa igracem koji godinama ne igra za reprezentaciju. Iskreno, ja bih ga nazvao da pitam je li spreman da igra, da se ne brukamo dzaba ni on ni ja sa pozivanjem. To je selektor i uradio.

Velez - mostar spominje Lovrena, pa to nije ni priblizno slicna situacija kao sa Papcem. Papac ne igra za Reprezentaciju vec nekoliko godina i ja mislim da sada treba biti taktican, a Susic po mom misljenju radi jedinu ispravnu stvar.

Mada, Papac nece igrati ponovo,nazalost jer je Iljo vrlo blizu Saveza. Ako Papac ostane pri svome, Susic tu ne moze nista uraditi.

Iljo je kljuc za Papca i Papac ceka da vidi sta ce se tu desiti. To je jedina istina zasto Sasa nije htio da dodje.
FKS❤️1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2011, 23:37

RKO je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ljudi moji ni Sasa a niti Begovic nisu uopste pozvani za ove meceve,tako da onu pricu o povredi i te stvari moze pajdo recitovati pticama ;)
A da sam upravu evo i Barba je to potvrdio ovom izjavom....
Ja eto selektor laze....kao da se Begovic i Papac ne mogu javiti i demantovati.
Kratko i jasno.I odmah tri serijala x-filesa gotovi.
Ovako natezanje ko' gladni srati.
''reko'o ovaj,reko' onaj potvrdio izjavu a tip kaze ne zna o cemu se radi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.