Za_raju je napisao/la:Znam da je ovo ovec isfurana fraza ali sad sam zaista da ubijedjen da osim 5-6 usera na ovom forumu ostali nemaju vise od 14-15 godina...
Fino vam je "bezimeni" objasnio ono sto sam ja gore naveo ali zbog nedostaka zivotnog iskustva to ne mozete shvatiti...
Jedno je kad vam sa suda dodje papira da se moras javiti u 10h u xx prostoriju a drugo je kad vas komsija drot nazove i kaze eto trebao bi tad i tad na sud...

To za sud je ok i stoji ali igranje za reprezentaciju nije obaveza kao javljanje na sud niti ce sudska policija doci po tebe ako se neodazoves.
Ako je pricao s njima a jeste nema razloga da laze(mogu ga i Begovic i Papac demantovat) i ako nisu spremni ako su rekli(Papac ceka da odu lopovi,Begovic povrijedjen)nema potrebe da da im salje poziv.
Da im je poslao poziv i oni odbili onda bi vi rekli zato im je slao kad su pricali i kazali da nemogu igrati,on to namjerno da ih sjebe.....
Sad kad nije poslao opet nevalja,zasto nije poslao nek nece...blabla.
U svakom slucaju Safet ispada negativac kod nekih.
Sto se tice Begovica,prilikom njegovog prvog kiksa(Slovacka) iako je bila lafina(bolestan) bio sam na njegovoj strani....nakon Mexica sam promjenio misljenje.On se jednostavno ne ponasa kao reprezentativac i mislim da se nece odazvati Susicu vise(pronalazi raznorazne izgovore).
To sto on misli i sto mi mislimo da je bolji od Hasagica(mi mislimo da je to razlog) i nezeli biti na klupi nije odnos pravog reprezentativca i drzavnog dresa.
Pjanic je bio jedno vrijeme na klupi,Muslimovic je,Stilic jos nikad nije dobio sansu,Pandza,Ibricic je na klupi ali svi oni dolaze(Ibro ima jedan ispad),niko nije rekao necu doci ako necu igrati i glumio povrede!!!!!!!
Da ne nabrajam da je jedan Ronaldinho sjedo na klupi Brazila ili jedan Owen,Beckham na Engleskoj klupi....