Mijesas neke stvari, cijela sezona nije odlucujuca samo u El Clasicu nego u svim utakmicama. Sasvim je normalno da odlucuje El Clasico indirektno i direktno, kao i sve ostale utakmice u sezoni.LBJ MVP je napisao/la:Ti ne pratiš Reala niti fudbal uopšte,ako nisi kad vidio Ronalda da ne zabije gol 1 na 1 sa golmanom samo što je Drenthe to učinio u najvažnijoj tekmi sezone.Opet mogu zaključit da i ne pratiš fudbal,ako ne znaš da je zadnjih 7 prvaka (in)direktno odlučio El ClasicoMadridism je napisao/la:Da da Drenthe je usrao cijelu sezonu, a ne pitas se kako su igrali tvoji ostali ljubimci tokom ostatka sezone. Jer cisto sumnjam da je tim Real Madrida imao samo jednu izglednu sansu koju je promasio.
Prosipas se covjece, odi ubij se ili ga popusi Ronaldu i kompaniji
P.S.Moji ljubimci Marcelo,Higuain i Iker su nam sigurno najbolji igrači u zadnje 3-4 sezone
Gledao sam ja Ronalda da je izasao protiv Barcelone prosle sezone sam na golmana i promasio je, i pogodi sta, izgubili smo 1:0 od njih. A ti sad pricaj sta hoces
A da ti jos jedan podatak dam. Kad je Drenthe promasio tu sansu protiv Barcelone, mi jesmo izgubili od njih 2:0, a da smo pobijedili kako znas da bi to utjecalo na ishod sezone? Kazes da je zajebao cijelu sezonu, a kako to da ne znas da smo imali jednu 10-ak bodova manje od njih na kraju te sezone?
Ja ne pratim nogomet, cak ne znam ni ko igra u Realu, ali barem znam sta pricam
A tvoj ljubimac Marcelo je izuzev ove sezone bio predmet ismijavanja protivnickih krila