Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Madridism
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Madridism » 31 maj 2011, 20:39

LBJ MVP je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Da da Drenthe je usrao cijelu sezonu, a ne pitas se kako su igrali tvoji ostali ljubimci tokom ostatka sezone. Jer cisto sumnjam da je tim Real Madrida imao samo jednu izglednu sansu koju je promasio.

Prosipas se covjece, odi ubij se ili ga popusi Ronaldu i kompaniji
Ti ne pratiš Reala niti fudbal uopšte,ako nisi kad vidio Ronalda da ne zabije gol 1 na 1 sa golmanom samo što je Drenthe to učinio u najvažnijoj tekmi sezone.Opet mogu zaključit da i ne pratiš fudbal,ako ne znaš da je zadnjih 7 prvaka (in)direktno odlučio El Clasico
P.S.Moji ljubimci Marcelo,Higuain i Iker su nam sigurno najbolji igrači u zadnje 3-4 sezone ;)
Mijesas neke stvari, cijela sezona nije odlucujuca samo u El Clasicu nego u svim utakmicama. Sasvim je normalno da odlucuje El Clasico indirektno i direktno, kao i sve ostale utakmice u sezoni.

Gledao sam ja Ronalda da je izasao protiv Barcelone prosle sezone sam na golmana i promasio je, i pogodi sta, izgubili smo 1:0 od njih. A ti sad pricaj sta hoces ;)

A da ti jos jedan podatak dam. Kad je Drenthe promasio tu sansu protiv Barcelone, mi jesmo izgubili od njih 2:0, a da smo pobijedili kako znas da bi to utjecalo na ishod sezone? Kazes da je zajebao cijelu sezonu, a kako to da ne znas da smo imali jednu 10-ak bodova manje od njih na kraju te sezone?

Ja ne pratim nogomet, cak ne znam ni ko igra u Realu, ali barem znam sta pricam ;)

A tvoj ljubimac Marcelo je izuzev ove sezone bio predmet ismijavanja protivnickih krila ;) Pa i ove sezone, ali ima malog napretka jer je cijeli tim napravio napredak pa nas nisu u tolikom postotku napadali

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 31 maj 2011, 21:03

El bi đi@ Pusti ga, samo se zayebaje :D Jes' da ima malo pogrub i poglup smisao za humor, ali eto, prvikni se na naseg druga Brnju :D

U-23 pozvani za Argentinu, koji istup ne mogu da vjerujem:
slika
Garay - Benfica :lol: Ali eto, portugalski list Record pise da cemo im dat Garaya za Coentraa pa im mozda ovo i ide u prilog :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 31 maj 2011, 21:06

Ne zajebavam se sa ovim mulcem. Pa vidis li sta lik pise. I Ronaldo je prosle sezone kad smo imali tri boda manje promasio 100% sansu protiv Barcelone, a on prica o jednom Drentheu koji je promasio jednu 100% sansu kad smo imali 10 bodova manje i kad smo izgubili 2:0.

Koji debil!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 31 maj 2011, 21:11

Madridism je napisao/la:Ne zajebavam se sa ovim mulcem. Pa vidis li sta lik pise. I Ronaldo je prosle sezone kad smo imali tri boda manje promasio 100% sansu protiv Barcelone, a on prica o jednom Drentheu koji je promasio jednu 100% sansu kad smo imali 10 bodova manje i kad smo izgubili 2:0.

Koji debil!
Alo bolan, cobane, biraj rijeci malo :D

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Obojica su trebali pogodit, al' Drentheova je situacija kud ikamo laksa, pogotovo sto je bio neometan i nije bio u uglu u kojem je bio Ronaldo (ne, ne pravdam Ronaldov promasaj). Takodjer, da se razumijemo i meni je Drenthe drag, al' neam razloga da napadas decka yebiga.

[youtube][/youtube]
Mislim da je ipak prerano dosao u Real, a i zasluzio je ipak vise sanse da mu se daje, pero bueno...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 maj 2011, 21:17

Ma razumijem se ja sa brnjom :mrgreen: Ali za ovo što je za Marcela napisao no comment :shock: :oops:
Zašto bi Garaya dali za Coentraoa :? Prije svega nama više treba igrač na Garayovoj poziciji,a i solidno je odigrao ono što je igrao meni puno bolje od Albiola i mislim da može još napredovat pogotovo pod Mourinhom :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 31 maj 2011, 23:46

a realno ,kako ce se covjek pokazat kad je stvarno dobijao malo minuta
ukoliko nema jednog od glavnih stopera-pepe i carvalho-,onda ulijeće ramos na stopera,a ako nema i drugog onda ulijeće albiol s ramosom,tako da je garay prakticki igro samo kad su bili odsutni i pepe i carvalho i ramos
Sretno zmajevi!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 01 jun 2011, 00:42

Pa jest Marcelo bio predmet ismijavanja u svim sezonama osvim ove sto je iza nas odnedavno. On je bio sramota Reala, kako ga je samo NAvas unistavao, pa i svi ostali brzi krilni napadaci.

Marcelom se poigravao ko je stigao, on je bio nesto kao Ramos protiv Ronaldinhha u brazilcevim najboljim godinama, s tim da je Marcelo takav bio protiv svakog, a kakav je bio Ramos protiv Ronaldinha znamo i ja i ti, i on, i ona, znaci sramotio se!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jun 2011, 01:05

Madridism je napisao/la:Pa jest Marcelo bio predmet ismijavanja u svim sezonama osvim ove sto je iza nas odnedavno. On je bio sramota Reala, kako ga je samo NAvas unistavao, pa i svi ostali brzi krilni napadaci.

Marcelom se poigravao ko je stigao, on je bio nesto kao Ramos protiv Ronaldinhha u brazilcevim najboljim godinama, s tim da je Marcelo takav bio protiv svakog, a kakav je bio Ramos protiv Ronaldinha znamo i ja i ti, i on, i ona, znaci sramotio se!
Kad ćemo ti i ja poigrati malo nogometa? Pa da ti taj nick preimenuješ u Sergio Ramos, a ja ću u Ronaldinho. :-*

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 jun 2011, 01:26

Madridism je napisao/la:Pa jest Marcelo bio predmet ismijavanja u svim sezonama osvim ove sto je iza nas odnedavno. On je bio sramota Reala, kako ga je samo NAvas unistavao, pa i svi ostali brzi krilni napadaci.

Čitava naša odbrana je bila predmet ismijavanja u prethodnim sezonama.Btw koliko se ja sjećam prošle kod Pellegrinija je igrao čak više u sredini
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 01 jun 2011, 12:02

anonymousHD je napisao/la:

Kad ćemo ti i ja poigrati malo nogometa? Pa da ti taj nick preimenuješ u Sergio Ramos, a ja ću u Ronaldinho. :-*
:(

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jun 2011, 12:23

Ima li išta novo? Ko će doći a ko će otići?
Evo Higuain ode u Juventus, hvala Bogu ionako nam ne treba. ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 jun 2011, 12:26

anonymousHD je napisao/la:Ima li išta novo? Ko će doći a ko će otići?
Evo Higuain ode u Juventus, hvala Bogu ionako nam ne treba. ;)
Fak ju tu.. Nemoj da mi ko Pipitu dira..

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 01 jun 2011, 12:29

LBJ MVP je napisao/la: Čitava naša odbrana je bila predmet ismijavanja u prethodnim sezonama.Btw koliko se ja sjećam prošle kod Pellegrinija je igrao čak više u sredini
Sve utakmice u Ligi prvaka Marcelo je odigrao na poziciji lijevog beka
Samo je u kupu u dvije utakmice protiv Alcorcona igrao u sredini i to je ulazio pred kraj utakmice sa klupe
Vecinu utakmica u Primeri je odigrao na poziciji beka, mozda protiv Almerie da je igrao krilo ili Sportinga, nisam siguran kad su nam ptice one uletile na teren (gostovanje), i onda kad je ulazio sa klupe

80% utakmica minimalno je odigrao u odbrani, mozda cak i vise u Primeri, samo sto je on ofanzivni bek kao i Dani Alves pa je konstantno na protivnickoj polovici kad napadamo, a skoro uvijek napadamo i to te vjerovatno buni ;)

@Anon - Nama ne trebaju padavicari poput Ronalda koji je zeljan rekorda. A u prilog tome ide i cinjenica da je u zadnjih nekoliko utakmica svaka lopta isla na njega, vecina napadaca je dodavalo samo njemu, Adebayor u tri ili cetiri navrata imao sansu za sut ili bolje dodavanje trazi Ronalda. I njemu nije stalo do Pichichija. Smijesno!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jun 2011, 12:30

L_blancos je napisao/la:Fak ju tu.. Nemoj da mi ko Pipitu dira..

:lol: :lol:
Znao sam da vam je svima bolna tačka Pipita, zato sam i napisao ovo hvala Bogu. :D

EDIT: @Brnjo, onda je najbolje da Ronalda prodamo, možemo zaraditi puno para, a napredka neće biti nigde. Upravu je Ronaldo kad je rekao: " Da mene nije bilo Real Madrid bi zaostajao za Barcelonom 20 bodova! "
Apsolutno se slažem s njim!
:lol: :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 01 jun 2011, 12:40

Ne bih rekao da je to Ronaldo rekao sto si ti upravo sad rekao.

Mada, prodavanje Ronalda bi bila najidealnija solucija. Novac bismo ulozili za dovodjenje najboljeg napadaca svih vremena koji trenutno igra za Schalke, a pritom nije rijec o Raulu, ali bismo na nekih 100 miliona vjerovatno morali namiriti jos 50 jer on toliko vrijedi.

A napretka bi bilo, barem se igraci ne bi morali fokusirati na samo jednog suigraca.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jun 2011, 12:42

Juve ne moze kupit ni desnu nogu od Pipite a kamo li Pipitu. Citam sad na AS-u, sprema se cistka i otici ce sest igraca. Sto se mene tice ja bi da odu Gago, Kaka (samo ako dodje Coentrao), Canales, Lav, Adebayor i jos neko... vjerovatno ce tako i biti, samo bit ce mi zao ako Lassa prodaju, covjek je zasluzio ostati, ali eto.
[youtube][/youtube]
:lol:

njoBr, ne dipr :D Bolje da nisi nista napisao nego sto si napisao u ta zadnja 2,3 posta. Mogo si vala otvorit word pa tamo nesto skrabat, bolje bi ti bilo :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 jun 2011, 12:46

Prodat Ronalda-zamjena Aguero,Lassa,Lava,Gaga,Abedajora,Canales-posudba..
Kaka pod svaku cijenu ostaje.. On ce biti glavni sljedece sezone i nece biti Ego-jeb.a Ronalda..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jun 2011, 12:48

Pa znam da nije rekao, ali sviđa mi se ovo što su izmislili novinari. Ono realno gledajući zaostajali bi i 30 bodova za njima. Kad se setim utakmice protiv Villarreala, da njega nije bilo popušili bi na Bernabeu. ;)

A ti tvoji navodno dobri napadači su strašni, ne mogu pobediti Zaragozu na domaćem terenu. Odlični smo bez Cristiana, što jest jest.

Huntelaar :roll: Mora da se šališ, pa bolje da dovedeš Lazara iz Želje(zapravo nije više u Želji). Kakvu lik ima staminu, auuu.. Pogledaj prvi gol protiv Čelika, kako je tri igrača Čelika sam zagradio, ma lik isto od brda odvaljen. :D
Fokusirali se na njega zadnja tri kola i opet nisu to bili ofirni golovi, već se čovek izbori za priliku.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jun 2011, 12:49

L_blancos je napisao/la:Prodat Ronalda-zamjena Aguero,Lassa,Lava,Gaga,Abedajora,Canales-posudba..
Kaka pod svaku cijenu ostaje.. On ce biti glavni sljedece sezone i nece biti Ego-jeb.a Ronalda..
Sanse da Ronaldo ode jednake su onima da nas Barca za 5. godina stigne u trofejima Lige prvaka :lol: Mislim da je smijesno i zalosno pomisliti uopce na prodaju najboljeg igraca svijeta, ali eto.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 jun 2011, 12:53

Portillo je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Prodat Ronalda-zamjena Aguero,Lassa,Lava,Gaga,Abedajora,Canales-posudba..
Sanse da Ronaldo ode jednake su onima da nas Barca za 5. godina stigne u trofejima Lige prvaka :lol: Mislim da je smijesno i zalosno pomisliti uopce na prodaju najboljeg igraca svijeta, ali eto.
Ma smece sto dalje od Madrida,treba ga onda zaposlit na nekom trgu da se slika sa rajom,u neki satorcic ga smjestit pa da ljudima naplacuje ulaz i slikanje,da bar jos malo zaradimo na njemu..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.