Postao/la gospodin Seljakovic » 31 maj 2011, 21:54
ma znam ja to sve, Bartulovic je godinama odbijao BiH da bi sakupio 3 nastupa za Hrvatsku, al eto Papac, Hrgovic, Maletic, to su momci koji dokazuju da sva tri naroda zele igrat za BiH, a ne samo jedan, samo treba s njima popricat, a ne se prepucavat preko novina, od toga nema nista, to znamo svi .. al svatko ima svoj izbor, ja sam gore naveo kako bi postupio i kad bi igrao za klub u Srbiji i dobio drzavljanstvo prihvatio bi poziv za njihovu reprezentaciju, to jesu nacionalni interesi, al ne mozes ti iz razloga sto te netko zanemaruje zapostavit i svoj zivot i svoju karijeru, jer ta karijera je posao s kojim hranis svoju obitelj, a ne zivi se od domoljublja .. od svih igraca iz BiH koji igraju za Hrvatsku, Srbiju il mozda neku trecu zemlju ja sam uvjeren da bi njih 40-50% igralo za BiH da se s njima ozbiljno popricalo .. pa predsjednik Hrvatskog Nogometnog Saveza je iz Bugojna, Vlatko Markovic rodjeni Bosanac sjedi na celu HNS-a, a kod nas se svadjaju vamo, tjeraju savez u suspenziju, s tim gube sve .. da je savez i dalje pod suspenzijom bas mislite da nebi bilo jos odljeva mladih igraca za druge reprezentacije .. bas mislite da Eduardo da Silva vise voli Hrvatsku nego Brazil, covjek sigurno zna gdje je rodjen i tu mu je srce, al pogledajte ga, ponos je cijele Hrvatske .. kako mi u BiH nemamo nikog tko je nama pribjegao, imamo samo kamaru oninh koji su odbjegli, takva nam je i drzava, sami smo krivi sto biramo nesposobne ljude pa se poslije kajemo, al onda dodju izbori i opet izaberemo iste