BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Edin TM87
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Edin TM87 » 31 maj 2011, 21:24

@BOSANAC, ko se ne najezi :D Haj budi fin i postavi hajlajst ove tekme, da malo uzivam :)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2011, 21:28

Edin TM87 je napisao/la:@BOSANAC, ko se ne najezi :D Haj budi fin i postavi hajlajst ove tekme, da malo uzivam :)
[youtube][/youtube]

Evo samo za tebe, iz raznih prespektiva :mrgreen:

P.S Na 2.27, zamalo je Ibricic zabio 2. gol, ali mu je Dzeko ''ukrao loptu'' pred nosom :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 maj 2011, 21:36

Goalgetter je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:@BOSANAC, ko se ne najezi :D Haj budi fin i postavi hajlajst ove tekme, da malo uzivam :)
[youtube][/youtube]

Evo samo za tebe, iz raznih prespektiva :mrgreen:

P.S Na 2.27, zamalo je Ibricic zabio 2. gol, ali mu je Dzeko ''ukrao loptu'' pred nosom :D
Kad ovo gledas i kad si na utakmici i kad proslavljas pobjedu jednostavno zaboravis da pola tvoji sunarodnjaka ne voli ovu zemlju , zaboravis da si u krizi i da nemas para , zaboravis sve ono sto je lose i postanes sretan samo zbog ovog .

Hvaala vam momci !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2011, 21:37

@CoDe

Upravu si. Zamisli tek, da se plasiramo na EURO. Pa mislim da ne bi oka sklopio do EURA :D .

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 31 maj 2011, 21:38

Ovako ljudi znam da ste malo isfrustrirani ovim Sušićevim izjavama tipa dobar je i remi....ali vjerujte mi to je dobro čovjek zna kakav smo mi narod kad se "dignemo" u nebesa ono lako ćemo i sl.
Objektivno bolji smo od Rumuna u svaakom pogledu ali treba to dokazati.
Sastav naš koji sam pročitao na prethodnim stranicama a koji je vrlo vjeerovatan je extra za rumune a evo i zašto.
Rumuni moraju napasti jer jednostavno nemaju sta čekati x im ne paše otpadaju...e tu je naša prilika imamo Edina,Lulu,Vedu.... za kontru a i imaju kvalitet za igrati 1 na 1 protiv oslapljene rumunske odbrane čiji su stoperi objetivno klasa ispod naših napadača pogotovo Edina.
Ako budemo odgovorni u odbrani i igrači pogotovo veznjaci uz pomoć Vede ispune defanzivne zamisli Papeta sa gusto sredinom od 5 igrača rumuni imaju male sanse da ista učine, jer u igri glavom smo koliko toliko jaki Mravac,Spaha..

Da rezimiram iako očekujem pobjedu iskreno bih bio zadovoljan i remijem ali pod uslovom da nam se glavni igrači(Spaha,Rahima,Vedo i Lula) sačuvaju od kartona..toliko od mene...u petak ode u zatvor valjda će mi dečki pobjedom ulepšati prvi da u ćuzi :D pozz..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 maj 2011, 21:41

dacco je napisao/la:Ovako ljudi znam da ste malo isfrustrirani ovim Sušićevim izjavama tipa dobar je i remi....ali vjerujte mi to je dobro čovjek zna kakav smo mi narod kad se "dignemo" u nebesa ono lako ćemo i sl.
Sastav naš koji sam pročitao na prethodnim stranicama a koji je vrlo vjeerovatan je extra za rumune a evo i zašto.
Rumuni moraju napasti jer jednostavno nemaju sta čekati x im ne paše otpadaju...e tu je naša prilika imamo Edina,Lulu,Vedu.... za kontru a i imaju kvalitet za igrati 1 na 1 protiv oslapljene rumunske odbrane čiji su stoperi objetivno klasa ispod naših napadača pogotovo Edina.
Ako budemo odgovorni u odbrani i igrači pogotovo veznjaci uz pomoć Vede ispune defanzivne zamisli Papeta sa gusto sredinom od 5 igrača rumuni imaju male sanse da ista učine, jer u igri glavom smo koliko toliko jaki Mravac,Spaha..

Da rezimiram iako očekujem pobjedu iskreno bih bio zadovoljan i remijem ali pod uslovom da nam se glavni igrači(Spaha,Rahima,Vedo i Lula) sačuvaju od kartona..toliko od mene...u petak ode u zatvor valjda će mi dečki pobjedom ulepšati prvi da u ćuzi :D pozz..
Sta si to uradio crni @dacco :(
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 maj 2011, 21:46

dacco je napisao/la:Ovako ljudi znam da ste malo isfrustrirani ovim Sušićevim izjavama tipa dobar je i remi....ali vjerujte mi to je dobro čovjek zna kakav smo mi narod kad se "dignemo" u nebesa ono lako ćemo i sl.

pa sta uradi crni dacco...kome ti sta skrivi ptico stara...:D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2011, 21:48

Zvjedan Misimović stigao u Sarajevo

slika

Fudbaler Dinama iz Kijeva, te glavni playmaker naše fudbalske reprezentacije Zvjezdan Misimović nešto iza podneva napokon je stigao na pripreme našeg najboljeg državnog fudbalskog tima.

Misimović je zbog povrede nekoliko dana bio u Njemačkoj na terapiji, a sutra će se priključiti trenažnom procesu naše reprezentacije koju prije odlaska u Bukurešt očekuje još samo jedan trening.

Inače, Misimović je zajedno sa Zlatanom Muslimovićem, Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem poslijepodne proveo kod estradnog umjetnika Mahira Sulejmanovića koji je našim reprezentativcima upriličio pravo bosansko ugošćavanje u svom domu.

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 31 maj 2011, 21:48

Udario drota autom krenuo ga pretrati.... :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2011, 21:50

dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati.... :D

Koliko ces biti u zatvoru :shock:

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 31 maj 2011, 21:51

Pola godine proći će to brzo...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2011, 21:53

slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 maj 2011, 21:53

Goalgetter je napisao/la:Zvjedan Misimović stigao u Sarajevo

slika

Fudbaler Dinama iz Kijeva, te glavni playmaker naše fudbalske reprezentacije Zvjezdan Misimović nešto iza podneva napokon je stigao na pripreme našeg najboljeg državnog fudbalskog tima.

Misimović je zbog povrede nekoliko dana bio u Njemačkoj na terapiji, a sutra će se priključiti trenažnom procesu naše reprezentacije koju prije odlaska u Bukurešt očekuje još samo jedan trening.

Inače, Misimović je zajedno sa Zlatanom Muslimovićem, Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem poslijepodne proveo kod estradnog umjetnika Mahira Sulejmanovića koji je našim reprezentativcima upriličio pravo bosansko ugošćavanje u svom domu.
joj ovih novinara...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 maj 2011, 21:54

Molim odgovor sto prije:
-je li prva dva u grupi idu diretkno a treci u baraz ili prvi direktno a drugi u baraz ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2011, 21:55

Evo jos jedna potvrdjena informacija : Goian sigurno ne igra protiv BiH !

@samosarajvo

Prvi ide direktno na EP, a drugoplasirani idu u baraz.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2011, 21:55

dacco je napisao/la:

Pola godine proći će to brzo...
Ako ti je malo da ti sredimo produženje? :lol:

@Golgeteru, najbolji drugi iz svih grupa ide direktno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 21:59

Evo Piplice na TV1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 31 maj 2011, 21:59

Pola godine proći će to brzo...[/quote]

Ako ti je malo da ti sredimo produženje? :lol:

@Golgeteru, najbolji drugi iz svih grupa ide direktno.[/quote]

Hvala ti ko bratu :D i ovo gledam da smanjim na 2/3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2011, 22:01

To ce gotovo sigurno Svedska zgrabiti.Holandija prva a ovi ce imati maksimalno ostalih poena.Jer im je grupa zesca rinaka.
P.S 'Ta kaje Piplo? 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 maj 2011, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 maj 2011, 22:02

dole u bih il negdje vani?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.