Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
[youtube][/youtube]Edin TM87 je napisao/la:@BOSANAC, ko se ne najeziHaj budi fin i postavi hajlajst ove tekme, da malo uzivam
Kad ovo gledas i kad si na utakmici i kad proslavljas pobjedu jednostavno zaboravis da pola tvoji sunarodnjaka ne voli ovu zemlju , zaboravis da si u krizi i da nemas para , zaboravis sve ono sto je lose i postanes sretan samo zbog ovog .Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Edin TM87 je napisao/la:@BOSANAC, ko se ne najeziHaj budi fin i postavi hajlajst ove tekme, da malo uzivam
Evo samo za tebe, iz raznih prespektiva
P.S Na 2.27, zamalo je Ibricic zabio 2. gol, ali mu je Dzeko ''ukrao loptu'' pred nosom
Sta si to uradio crni @daccodacco je napisao/la:Ovako ljudi znam da ste malo isfrustrirani ovim Sušićevim izjavama tipa dobar je i remi....ali vjerujte mi to je dobro čovjek zna kakav smo mi narod kad se "dignemo" u nebesa ono lako ćemo i sl.
Objektivno bolji smo od Rumuna u svaakom pogledu ali treba to dokazati.
Sastav naš koji sam pročitao na prethodnim stranicama a koji je vrlo vjeerovatan je extra za rumune a evo i zašto.
Rumuni moraju napasti jer jednostavno nemaju sta čekati x im ne paše otpadaju...e tu je naša prilika imamo Edina,Lulu,Vedu.... za kontru a i imaju kvalitet za igrati 1 na 1 protiv oslapljene rumunske odbrane čiji su stoperi objetivno klasa ispod naših napadača pogotovo Edina.
Ako budemo odgovorni u odbrani i igrači pogotovo veznjaci uz pomoć Vede ispune defanzivne zamisli Papeta sa gusto sredinom od 5 igrača rumuni imaju male sanse da ista učine, jer u igri glavom smo koliko toliko jaki Mravac,Spaha..
Da rezimiram iako očekujem pobjedu iskreno bih bio zadovoljan i remijem ali pod uslovom da nam se glavni igrači(Spaha,Rahima,Vedo i Lula) sačuvaju od kartona..toliko od mene...u petak ode u zatvor valjda će mi dečki pobjedom ulepšati prvi da u ćuzipozz..
pa sta uradi crni dacco...kome ti sta skrivi ptico stara...dacco je napisao/la:Ovako ljudi znam da ste malo isfrustrirani ovim Sušićevim izjavama tipa dobar je i remi....ali vjerujte mi to je dobro čovjek zna kakav smo mi narod kad se "dignemo" u nebesa ono lako ćemo i sl.
Objektivno bolji smo od Rumuna u svaakom pogledu ali treba to dokazati.
Sastav naš koji sam pročitao na prethodnim stranicama a koji je vrlo vjeerovatan je extra za rumune a evo i zašto.
Rumuni moraju napasti jer jednostavno nemaju sta čekati x im ne paše otpadaju...e tu je naša prilika imamo Edina,Lulu,Vedu.... za kontru a i imaju kvalitet za igrati 1 na 1 protiv oslapljene rumunske odbrane čiji su stoperi objetivno klasa ispod naših napadača pogotovo Edina.
Ako budemo odgovorni u odbrani i igrači pogotovo veznjaci uz pomoć Vede ispune defanzivne zamisli Papeta sa gusto sredinom od 5 igrača rumuni imaju male sanse da ista učine, jer u igri glavom smo koliko toliko jaki Mravac,Spaha..
Da rezimiram iako očekujem pobjedu iskreno bih bio zadovoljan i remijem ali pod uslovom da nam se glavni igrači(Spaha,Rahima,Vedo i Lula) sačuvaju od kartona..toliko od mene...u petak ode u zatvor valjda će mi dečki pobjedom ulepšati prvi da u ćuzipozz..
dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....
Goalgetter je napisao/la:dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....
Koliko ces biti u zatvoru
joj ovih novinara...Goalgetter je napisao/la:Zvjedan Misimović stigao u Sarajevo
Fudbaler Dinama iz Kijeva, te glavni playmaker naše fudbalske reprezentacije Zvjezdan Misimović nešto iza podneva napokon je stigao na pripreme našeg najboljeg državnog fudbalskog tima.
Misimović je zbog povrede nekoliko dana bio u Njemačkoj na terapiji, a sutra će se priključiti trenažnom procesu naše reprezentacije koju prije odlaska u Bukurešt očekuje još samo jedan trening.
Inače, Misimović je zajedno sa Zlatanom Muslimovićem, Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem poslijepodne proveo kod estradnog umjetnika Mahira Sulejmanovića koji je našim reprezentativcima upriličio pravo bosansko ugošćavanje u svom domu.
Ako ti je malo da ti sredimo produženje?dacco je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....
Koliko ces biti u zatvoru
Pola godine proći će to brzo...
dole u bih il negdje vani?dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.