Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralineutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali.![]()
Van svake pameti.pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
- Free_shooteR
- Kontakt:
na stadionu smo ih bakljama ispratili sine.....Dzin je napisao/la:Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralineutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali.![]()
Van svake pameti.pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
A ti si vjerovatno bio na toj utakmiciDzin je napisao/la: Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.
#samoRudar #zauvijek
Dzin je napisao/la:Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.
Gusar do groba!!
Mor'o je jbg..L' Imperator je napisao/la:E daa.., najvise nas je on udarao dole :/ necemo mu to zaboraviti..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Rambo jest igrac,ali nikad necu zaboraviti kako je pljuvao grb Rudara dok je igrao u Gabeli za Gosk,utakmica Gosk-Rudar bolje ne pricati sta je sve radio.....ko zna zna,ko ne zna i bolje mu je.....
Gusar do groba!!
NajvjerovatnijeNight_Crew_Kakanj je napisao/la:A mozda bas zato uprava nece omladince u PL,da sve pare preusmjere na PLL' Imperator je napisao/la:Ako ce seniori u PL, onda mi nije zao![]()
al kazem mozda
Gusar do groba!!
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igrali
pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
[/quote]
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.
[/quote]
Ma koga je bilo vise jado jadni,cak i na stadionu smo vas gadjali kamenjem i bakljama,ja sam licno bacio baklju na vas,mozda si ti dobio po njusci pa tako pricas
Niste vidili vecu bakljadu dok niste nama dosli u Kakanj,pokazali smo vam kako se navija.....Čokadija
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.
Ma koga je bilo vise jado jadni,cak i na stadionu smo vas gadjali kamenjem i bakljama,ja sam licno bacio baklju na vas,mozda si ti dobio po njusci pa tako pricas
Niste vidili vecu bakljadu dok niste nama dosli u Kakanj,pokazali smo vam kako se navija.....Čokadija
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
- L' Imperator
- Kontakt:
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas.Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralipa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
Niste vidili vecu bakljadu dok niste nama dosli u Kakanj,pokazali smo vam kako se navija.....Čokadija[/quote]
Ma mi smo za njih izmislili navijanje ba!
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Rudar ili Mladost u finalu
Ne pamtimo kada su Rudar i Mladost igrali jednu zvaničnu utakmicu.Eto,voljom žrijeba, i to će se dogoditi
U polufinalu Kupa Zeničko-dobojskog kantona, u srijedu 1.juna/lipnja sa početkom u 17,00 sati, na stadionu Rudara snage će odmjeriti jedina dva kakanjska nogometna kluba.
Bit će to, nema sumnje, zanimljiv dvoboj, ali i prilika da se gledatelji uvjere kolika je razlika između prvoligaša i drugoligaša, pogotovo oni zlobnici koji su priželjkivali ispadanje Rudara i drugoligaške okršaje s "mladostašima". Na sreću, to nisu dožiivjeli, niti će ikad doživjeti jer ne vjerujemo da će "zeleno-crni" više sebi dozvoliti takav luksuz da dođu u situaciju kao što je bio slučaj ove takmičarske godine, kakvu sigurno ne pamte ni najstariji stanovnici Kaknja.
Vratimo se sutrašnjoj utakmici, koja izaziva veliko interesovanje kod ljubitelja nogometa u našem gradu. Oba trenera najavljuju otvorenu i korektnu igru u što i ne sumnjamo jer poznavajući pristup Slaviše Božičića, ali i mladog i veoma ambicioznog Mirnesa Buze, koji je od vječitog kantonalca stvorio jedan respektabilan drugoligaški tim, ovaj dvoboj trebao bi biti poslastica za kraj sezone.
Trener Rudara Slaviša Božičić najavljuje startnu postavu i pobjedu, dok trener Mladosti Mirnes Buza očekuje dobru igru,veliko zalaganje i jak otpor,ali i ulogu favorita Rudaru.
Pobjednik iz ovog dvoboja u finalu igra protiv Borca iz Jelaha. Ponavljamo, utakmica Rudar-Mladost igra se sutra u 17,00 sati.Glavni sudija je Danijel Zrnić, pomoćnici Fenomir Kevelj i Nermin Smailović, a delegat Besim Bajrambašić (svi iz Zenice).
Ne pamtimo kada su Rudar i Mladost igrali jednu zvaničnu utakmicu.Eto,voljom žrijeba, i to će se dogoditi
U polufinalu Kupa Zeničko-dobojskog kantona, u srijedu 1.juna/lipnja sa početkom u 17,00 sati, na stadionu Rudara snage će odmjeriti jedina dva kakanjska nogometna kluba.
Bit će to, nema sumnje, zanimljiv dvoboj, ali i prilika da se gledatelji uvjere kolika je razlika između prvoligaša i drugoligaša, pogotovo oni zlobnici koji su priželjkivali ispadanje Rudara i drugoligaške okršaje s "mladostašima". Na sreću, to nisu dožiivjeli, niti će ikad doživjeti jer ne vjerujemo da će "zeleno-crni" više sebi dozvoliti takav luksuz da dođu u situaciju kao što je bio slučaj ove takmičarske godine, kakvu sigurno ne pamte ni najstariji stanovnici Kaknja.
Vratimo se sutrašnjoj utakmici, koja izaziva veliko interesovanje kod ljubitelja nogometa u našem gradu. Oba trenera najavljuju otvorenu i korektnu igru u što i ne sumnjamo jer poznavajući pristup Slaviše Božičića, ali i mladog i veoma ambicioznog Mirnesa Buze, koji je od vječitog kantonalca stvorio jedan respektabilan drugoligaški tim, ovaj dvoboj trebao bi biti poslastica za kraj sezone.
Trener Rudara Slaviša Božičić najavljuje startnu postavu i pobjedu, dok trener Mladosti Mirnes Buza očekuje dobru igru,veliko zalaganje i jak otpor,ali i ulogu favorita Rudaru.
Pobjednik iz ovog dvoboja u finalu igra protiv Borca iz Jelaha. Ponavljamo, utakmica Rudar-Mladost igra se sutra u 17,00 sati.Glavni sudija je Danijel Zrnić, pomoćnici Fenomir Kevelj i Nermin Smailović, a delegat Besim Bajrambašić (svi iz Zenice).
#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
danas u 17:00 gradski derbi...utakmica visokog rizika 
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
- L' Imperator
- Kontakt:
hahahFree_shooteR je napisao/la:danas u 17:00 gradski derbi...utakmica visokog rizika
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Necu da pricam naroduL' Imperator je napisao/la:Rudar - Mladost 1:0
Koljenovic
Rudar ipak zasluzeno......1:0
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
- neutralan__
- Kontakt:
Ma slobodno ti pricaj nece se on ljutiti.Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Necu da pricam naroduL' Imperator je napisao/la:Rudar - Mladost 1:0
Koljenovicsta si radio danas heheeee
![]()
![]()
Rudar ipak zasluzeno......1:0![]()
![]()
![]()
Moze i na pp nije problem.
Malo sale ne skodi,cestitam vam na pobjedi,eto napokon mozda jedan trofej u vlasnistvu Rudara.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
Draga je meni Mladost, al' RUDAR je Svetinja!!Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Necu da pricam naroduL' Imperator je napisao/la:Rudar - Mladost 1:0
![]()
![]()
![]()
![]()
#samoRudar #zauvijek
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
SVAKI,dobro nije SVAKI napad Mladosti jeneutralan__ je napisao/la:Ma slobodno ti pricaj nece se on ljutiti.Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Necu da pricam naroduL' Imperator je napisao/la:Rudar - Mladost 1:0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze i na pp nije problem.![]()
Malo sale ne skodi,cestitam vam na pobjedi,eto napokon mozda jedan trofej u vlasnistvu Rudara.
- neutralan__
- Kontakt:
Hahahaha
,ma jbg mora neko i za Mladost navijati.
Ipak on je tamo igrao,mora malo,ha ja.Tamo je nesto i para zaradio,ne zaboravlja se to lako.
Ipak on je tamo igrao,mora malo,ha ja.Tamo je nesto i para zaradio,ne zaboravlja se to lako.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
hehehNight_Crew_Kakanj je napisao/la:SVAKI,dobro nije SVAKI napad Mladosti jepopratio sa - Jojj hajde bolje to,jacee,bolji ste (ovo sam slago),za koga ja navijam........
![]()
![]()
![]()
![]()
al znamo mi da on Voli Rudar do baGro
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Imala je Mladost dosta navijaca danasneutralan__ je napisao/la:Hahahaha![]()
![]()
#samoRudar #zauvijek
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Zaradio sam i janeutralan__ je napisao/la:Hahahaha![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.