FK Rudar Kakanj

Dzin
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Dzin » 31 maj 2011, 10:45

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali. :roll:
Van svake pameti.
Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igrali :) pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da :mrgreen:
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas. :D

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 31 maj 2011, 10:52

Dzin je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali. :roll:
Van svake pameti.
Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igrali :) pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da :mrgreen:
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas. :D
na stadionu smo ih bakljama ispratili sine.....;)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 maj 2011, 13:28

Dzin je napisao/la: Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas. :D
A ti si vjerovatno bio na toj utakmici :lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

_DarriO_
Kontakt:

Post Postao/la _DarriO_ » 31 maj 2011, 15:22

Dzin je napisao/la:Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas. :D
:lol: :lol: :lol:
Gusar do groba!!

_DarriO_
Kontakt:

Post Postao/la _DarriO_ » 31 maj 2011, 15:27

L' Imperator je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Rambo jest igrac,ali nikad necu zaboraviti kako je pljuvao grb Rudara dok je igrao u Gabeli za Gosk,utakmica Gosk-Rudar bolje ne pricati sta je sve radio.....ko zna zna,ko ne zna i bolje mu je.....
E daa.., najvise nas je on udarao dole :/ necemo mu to zaboraviti..
Mor'o je jbg..
Gusar do groba!!

_DarriO_
Kontakt:

Post Postao/la _DarriO_ » 31 maj 2011, 15:30

L' Imperator je napisao/la:Ako ce seniori u PL, onda mi nije zao :lol:
A mozda bas zato uprava nece omladince u PL,da sve pare preusmjere na PL :D :lol: al kazem mozda :D
Najvjerovatnije :)
Gusar do groba!!

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 31 maj 2011, 16:07

Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igrali :) pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da :mrgreen:[/quote]
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas. :D[/quote]

Ma koga je bilo vise jado jadni,cak i na stadionu smo vas gadjali kamenjem i bakljama,ja sam licno bacio baklju na vas,mozda si ti dobio po njusci pa tako pricas :mrgreen:

Niste vidili vecu bakljadu dok niste nama dosli u Kakanj,pokazali smo vam kako se navija.....Čokadija
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 maj 2011, 21:38

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igrali :) pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da :mrgreen:
Nije vam Zvijezda kriva sto niste usli,vec niste dorasli tome,niste palili nista nego ste ispratili navijce Zvijezde kamenicama kada su bili u autobusima,niste to smjeli na stadionu jer bi dobili po njusci bilo ih duplo vise od vas. :D[/quote]

Ma koga je bilo vise jado jadni,cak i na stadionu smo vas gadjali kamenjem i bakljama,ja sam licno bacio baklju na vas,mozda si ti dobio po njusci pa tako pricas :mrgreen:

Niste vidili vecu bakljadu dok niste nama dosli u Kakanj,pokazali smo vam kako se navija.....Čokadija[/quote]

Ma mi smo za njih izmislili navijanje ba!
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 00:38

Rudar ili Mladost u finalu
Ne pamtimo kada su Rudar i Mladost igrali jednu zvaničnu utakmicu.Eto,voljom žrijeba, i to će se dogoditi

U polufinalu Kupa Zeničko-dobojskog kantona, u srijedu 1.juna/lipnja sa početkom u 17,00 sati, na stadionu Rudara snage će odmjeriti jedina dva kakanjska nogometna kluba.

Bit će to, nema sumnje, zanimljiv dvoboj, ali i prilika da se gledatelji uvjere kolika je razlika između prvoligaša i drugoligaša, pogotovo oni zlobnici koji su priželjkivali ispadanje Rudara i drugoligaške okršaje s "mladostašima". Na sreću, to nisu dožiivjeli, niti će ikad doživjeti jer ne vjerujemo da će "zeleno-crni" više sebi dozvoliti takav luksuz da dođu u situaciju kao što je bio slučaj ove takmičarske godine, kakvu sigurno ne pamte ni najstariji stanovnici Kaknja.

Vratimo se sutrašnjoj utakmici, koja izaziva veliko interesovanje kod ljubitelja nogometa u našem gradu. Oba trenera najavljuju otvorenu i korektnu igru u što i ne sumnjamo jer poznavajući pristup Slaviše Božičića, ali i mladog i veoma ambicioznog Mirnesa Buze, koji je od vječitog kantonalca stvorio jedan respektabilan drugoligaški tim, ovaj dvoboj trebao bi biti poslastica za kraj sezone.

Trener Rudara Slaviša Božičić najavljuje startnu postavu i pobjedu, dok trener Mladosti Mirnes Buza očekuje dobru igru,veliko zalaganje i jak otpor,ali i ulogu favorita Rudaru.

Pobjednik iz ovog dvoboja u finalu igra protiv Borca iz Jelaha. Ponavljamo, utakmica Rudar-Mladost igra se sutra u 17,00 sati.Glavni sudija je Danijel Zrnić, pomoćnici Fenomir Kevelj i Nermin Smailović, a delegat Besim Bajrambašić (svi iz Zenice).
#samoRudar #zauvijek

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 01 jun 2011, 11:02

danas u 17:00 gradski derbi...utakmica visokog rizika :D
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 14:12

Free_shooteR je napisao/la:danas u 17:00 gradski derbi...utakmica visokog rizika :D
hahah :lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 19:22

Rudar - Mladost 1:0
Koljenovic
#samoRudar #zauvijek

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 01 jun 2011, 21:06

L' Imperator je napisao/la:Rudar - Mladost 1:0
Koljenovic
Necu da pricam narodu :D sta si radio danas heheeee :lol: :lol:

Rudar ipak zasluzeno......1:0 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 jun 2011, 21:09

Koljenovic

Ma slobodno ti pricaj nece se on ljutiti. :D
Moze i na pp nije problem. :lol:

Malo sale ne skodi,cestitam vam na pobjedi,eto napokon mozda jedan trofej u vlasnistvu Rudara. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 21:13

Koljenovic

Draga je meni Mladost, al' RUDAR je Svetinja!!
#samoRudar #zauvijek

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 01 jun 2011, 21:18

neutralan__ je napisao/la:
Koljenovic

Ma slobodno ti pricaj nece se on ljutiti. :D
Moze i na pp nije problem. :lol:

Malo sale ne skodi,cestitam vam na pobjedi,eto napokon mozda jedan trofej u vlasnistvu Rudara. :)
SVAKI,dobro nije SVAKI napad Mladosti je :P popratio sa - Jojj hajde bolje to,jacee,bolji ste (ovo sam slago),za koga ja navijam........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al znamo mi da on Voli Rudar do baGro

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 jun 2011, 21:21

Hahahaha :lol: :lol: ,ma jbg mora neko i za Mladost navijati. ;)
Ipak on je tamo igrao,mora malo,ha ja.Tamo je nesto i para zaradio,ne zaboravlja se to lako. :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 21:24

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:SVAKI,dobro nije SVAKI napad Mladosti je :P popratio sa - Jojj hajde bolje to,jacee,bolji ste (ovo sam slago),za koga ja navijam........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al znamo mi da on Voli Rudar do baGro
heheh :mrgreen: :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 21:26

neutralan__ je napisao/la:Hahahaha :lol: :lol: ,ma jbg mora neko i za Mladost navijati. ;)
Ipak on je tamo igrao,mora malo,ha ja.Tamo je nesto i para zaradio,ne zaboravlja se to lako. :D
Imala je Mladost dosta navijaca danas :) mozda ih je bilo i vise vec nas xD
#samoRudar #zauvijek

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 01 jun 2011, 21:28

neutralan__ je napisao/la:Hahahaha :lol: :lol: ,ma jbg mora neko i za Mladost navijati. ;)
Zaradio sam i ja :D ali il protiv pionira il protiv Hajduka,Marseja,protiv rodjenog brata mog da igra Rudar zna se za koga cu navijati :D Ma citava se mahala Doboj okupila da navija za Mladost,to im je vrh bio danas :D O kambodza Oparuša im je vodja :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.