Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

L_blancos
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la L_blancos » 25 maj 2011, 15:19

jacky09 je napisao/la:Šteta za Leeds. :cry:

Martyn, Harte, Mills, Radebe, Woodgate, Kewell, Bowyer, Bakke, Batty, Viduka, Smith.

Osobno jedna od najdražih momčadi koje sam pratio.
:cry:
Erik Bakke
Meni licno bio jedan od drazih..

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 31 maj 2011, 00:24

oce bit transfera ima li ista :?:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 maj 2011, 00:52

gloryhunter je napisao/la:oce bit transfera ima li ista :?:
Slabo zasad. Ocekujem aktivnost tek sa pocetkom priprema. Iz kluba ce 99.9% otici Johnson i Killkenny, a skoro je dosao mladi Nijemac Monty Gimpel (vjerovatno ce priliku dobiti u rezervama).

http://www.teamtalk.com/leeds-united/69 ... for-Gimpel
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 03 jun 2011, 10:34

Leeds odbio 3.5 miliona funti od Norwicha za Roba Snodgrassa.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 01,00.html
Side before self

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2011, 18:22

Ja upravo sad čitam to za Snodgrassa, ako mi vjeruješ. Dobar potez uprave, moram priznati. Btw, Norwich opasno grize po igračima koji su ove sezone kucali na vrata Premiershipa (odnosno, malo im je falilo da se njihovi timovi plasiraju tamo). No, bilo kako bilo, vjerujem da će se oni sljedeće sezone vratiti u Championship.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 03 jun 2011, 23:47

Monolog je napisao/la:Ja upravo sad čitam to za Snodgrassa, ako mi vjeruješ. Dobar potez uprave, moram priznati. Btw, Norwich opasno grize po igračima koji su ove sezone kucali na vrata Premiershipa (odnosno, malo im je falilo da se njihovi timovi plasiraju tamo). No, bilo kako bilo, vjerujem da će se oni sljedeće sezone vratiti u Championship.
Najgore sto Norwich hoce da podigne ponudu na 5. miliona funti. E to ce Bates tesko odbiti.
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 04 jun 2011, 11:33

Monolog je napisao/la:Ja upravo sad čitam to za Snodgrassa, ako mi vjeruješ. Dobar potez uprave, moram priznati. Btw, Norwich opasno grize po igračima koji su ove sezone kucali na vrata Premiershipa (odnosno, malo im je falilo da se njihovi timovi plasiraju tamo). No, bilo kako bilo, vjerujem da će se oni sljedeće sezone vratiti u Championship.
Slažem se s tobom Norwich po meni ce bit kanta za napucavanje....ispast ce oni odmah iz premierlige....a glupo bi bilo da Leeds sad proda jednog od glavnih nam igraca....a sljedeca sezona
bit ce jako teska samo pogledajte koji ce to sve klubovi igrat u Championshipu....ko zna kako cemo sljedece sezone igrat ako cemo samo prodavat igrace mogli bi se mi borit za opstanak sljedece sezone.....

WE ARE LEEDS!!!!!! :D :D

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 05 jun 2011, 16:14

marijo_leeds je napisao/la:
Slažem se s tobom Norwich po meni ce bit kanta za napucavanje....ispast ce oni odmah iz premierlige....a glupo bi bilo da Leeds sad proda jednog od glavnih nam igraca....a sljedeca sezona
bit ce jako teska samo pogledajte koji ce to sve klubovi igrat u Championshipu....ko zna kako cemo sljedece sezone igrat ako cemo samo prodavat igrace mogli bi se mi borit za opstanak sljedece sezone.....

WE ARE LEEDS!!!!!! :D :D
Norwich 2 lige u 2 godine i ja mislim da ce ispasti ali najavili su pojacanja od love od TV prava.
A tko bi mogao ispast jos, mislim osim Norwicha,drugi kandidat je WBA, i netko od trojca Wigan, Wolves i Blackburn...

Howsona bi trebalo zastititi nekim jacim ugovorom, i ne samo njega......

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 05 jun 2011, 17:13

Ja mislim da nece Norwich ispasti. Bolja su verzija Blackpoola :D

Tesko je sad uopce cijeniti ko bi mogao u Championship, jer prelazni rok jos nije ni poceo.
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 07 jun 2011, 09:00

Ja se držim toga da ce se Norwich ubrzo vratit u Championship.....prejaka je premierliga pogledaj samo kakvu ekipu
ima Fulham,Stoke,WBA,Sunderland,Blackburn a da ne govorim o ostalima
tipa Newcastle,Aston Villa,Everton koji se bore uvijek za gornji dio tablice.....tu citam da Norwich
renovira svoju momčad vec su doveli iz Millwalla Morisona....ali opet tesko nece ju moć oni izdrzat taj presing,
tako da ce oni doživjet sudbinu Derby Countya,Burnleya i Blackpoola....jedino ako se ne izvuku ko
Hull City kad je jednom osto u ligi pukom srecom ali su ubrzo i oni otpali...hehehehe.... :D

WE ARE LEEDS!!!!!!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 07 jun 2011, 17:32

navodno su alanu smithu rekli da moze traziti novi klub (izvor dailymail) ako igdje bude isao volio bi da dode u leeds jer moze puno pomoci, za NUFC prije 2godine u championshipu je bio vrlo dobar. :cry:

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 11 jun 2011, 12:01

gloryhunter je napisao/la:navodno su alanu smithu rekli da moze traziti novi klub (izvor dailymail) ako igdje bude isao volio bi da dode u leeds jer moze puno pomoci, za NUFC prije 2godine u championshipu je bio vrlo dobar. :cry:
Pročito sam negdje da je Alan Smith sve bliže prelasku(povratku) u Leeds....volio bih da
dođe to mi je bio jedan od najdrazih igraca dok je igrao u Leedsu.MOT!

WE ARE LEEDS!!!! :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jun 2011, 12:06

To je @Mexy-jev omiljeni igrač. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 jun 2011, 15:19

Ovih dana se mnogo pise o tome. Mi i West Ham smo blizu dovođenja Smitha, a spominje se i opcija odlaska u SAD.

Ostavljajuci subjektivizam po strani, mislim da bi Smith bio dobro pojacanje za klub obzirom da nas napustaju Kilkenny i Johnson(oba su centralni vezni). Međutim, Alan je imao mnogo problema sa ozljedama u posljednih par godina tako da bi to bila nesigurna investicija. Ako pristane na veliko snizenje plate onda se transfer moze i opravdati.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 11 jun 2011, 18:44

mexy_whites je napisao/la:Ovih dana se mnogo pise o tome. Mi i West Ham smo blizu dovođenja Smitha, a spominje se i opcija odlaska u SAD.

Ostavljajuci subjektivizam po strani, mislim da bi Smith bio dobro pojacanje za klub obzirom da nas napustaju Kilkenny i Johnson(oba su centralni vezni). Međutim, Alan je imao mnogo problema sa ozljedama u posljednih par godina tako da bi to bila nesigurna investicija. Ako pristane na veliko snizenje plate onda se transfer moze i opravdati.
alan je i moj idol. Alan nece u west ham, big sam je rekao "no", USA mozda, leeds mozda, a mozda i ostanak u nufcu, agent je rekao da ce doci na predsezonu....sto se tice place 60k tjedno je previse za leeds, a on u 30oj nebi pristao na vise od 50 posto smanjenja...bar ja tako mislim......

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 12 jun 2011, 02:13

Bates je stipsa teška tak da mu ne bi ponudio ni 20k sedmično :D

Rizik je njega dovesti zbog injury recorda u posljednjih par sezona. Ako ostane u Newcastleu i bude zdrav cijelu sezonu, mislim da će grijati klupu.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 14 jun 2011, 14:44

Leeds United have confirmed that rising talent Elliott Kebbie will not be staying with the club next season.

The youngster has spent eight years with the club's academy and was offered a place on their scholarship scheme.

Kebbie is now expected to join European champions Barcelona having relocated to Spain with his mother earlier this summer.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 85,00.html

**** mu familiju i mater, dao ce propast :D :D
Side before self

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 14 jun 2011, 16:16

koji cigan trenira osam godina i ode đaba najveci talenat dobijes nakanadu za treniranje i kazu barca igra dobar nogomet ma nista sve najgore u nastavku karijere i da roditeljima ispunis sve zelje dabogda ti vrhunac bila treca liga

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 14 jun 2011, 16:23

joj cigana nemogu da vjerujem ma vratice se leeds dace bog molice oni da igraju za drugi tim kad si kokuz nemas para nemas nista i kazu ulazi u mlade ulazi u ******* prvo ferguson pa barsa i bune se kad siti trosi pare a oni kradu đabe

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 14 jun 2011, 17:19

Dobicemo neku kompenzaciju, al' malo je sve to. Razocaravaju me nogometni propisi u Engleskoj i svijetu sto se tice mladih igraca. Ne bi trebalo dozvoliti nekome ko je prosao sve mlađe kategorije da ode iz kluba prije 21. godine zivota.

Time bi se mnogo doprinijelo ujednacavanju manjih i vecih klubova. Tako Arsenal, Scum i ostali ne bi mogli uzimati igrace iz Wycombea, Tranmerea i ostalih gotovo besplatno. Mi smo u zadnjih nekoliko godina tako izgubili Garbutta(kapiten Engleske do 17g.), A.Lennona koji je otisao besplatno u Tottenham, D. Rosea - isti slučaj itd... Zato jugoslovenska liga i jeste bila među najjacima u Evropi obzirom da igraci nisu mogli napustiti ligu prije 28. godine zivota.
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, soxx i 3 gosta.