Erik Bakkejacky09 je napisao/la:Šteta za Leeds.![]()
Martyn, Harte, Mills, Radebe, Woodgate, Kewell, Bowyer, Bakke, Batty, Viduka, Smith.
Osobno jedna od najdražih momčadi koje sam pratio.
Meni licno bio jedan od drazih..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Erik Bakkejacky09 je napisao/la:Šteta za Leeds.![]()
Martyn, Harte, Mills, Radebe, Woodgate, Kewell, Bowyer, Bakke, Batty, Viduka, Smith.
Osobno jedna od najdražih momčadi koje sam pratio.
Slabo zasad. Ocekujem aktivnost tek sa pocetkom priprema. Iz kluba ce 99.9% otici Johnson i Killkenny, a skoro je dosao mladi Nijemac Monty Gimpel (vjerovatno ce priliku dobiti u rezervama).gloryhunter je napisao/la:oce bit transfera ima li ista
Najgore sto Norwich hoce da podigne ponudu na 5. miliona funti. E to ce Bates tesko odbiti.Monolog je napisao/la:Ja upravo sad čitam to za Snodgrassa, ako mi vjeruješ. Dobar potez uprave, moram priznati. Btw, Norwich opasno grize po igračima koji su ove sezone kucali na vrata Premiershipa (odnosno, malo im je falilo da se njihovi timovi plasiraju tamo). No, bilo kako bilo, vjerujem da će se oni sljedeće sezone vratiti u Championship.
Slažem se s tobom Norwich po meni ce bit kanta za napucavanje....ispast ce oni odmah iz premierlige....a glupo bi bilo da Leeds sad proda jednog od glavnih nam igraca....a sljedeca sezonaMonolog je napisao/la:Ja upravo sad čitam to za Snodgrassa, ako mi vjeruješ. Dobar potez uprave, moram priznati. Btw, Norwich opasno grize po igračima koji su ove sezone kucali na vrata Premiershipa (odnosno, malo im je falilo da se njihovi timovi plasiraju tamo). No, bilo kako bilo, vjerujem da će se oni sljedeće sezone vratiti u Championship.
Norwich 2 lige u 2 godine i ja mislim da ce ispasti ali najavili su pojacanja od love od TV prava.marijo_leeds je napisao/la:Slažem se s tobom Norwich po meni ce bit kanta za napucavanje....ispast ce oni odmah iz premierlige....a glupo bi bilo da Leeds sad proda jednog od glavnih nam igraca....a sljedeca sezonaMonolog je napisao/la:Ja upravo sad čitam to za Snodgrassa, ako mi vjeruješ. Dobar potez uprave, moram priznati. Btw, Norwich opasno grize po igračima koji su ove sezone kucali na vrata Premiershipa (odnosno, malo im je falilo da se njihovi timovi plasiraju tamo). No, bilo kako bilo, vjerujem da će se oni sljedeće sezone vratiti u Championship.
bit ce jako teska samo pogledajte koji ce to sve klubovi igrat u Championshipu....ko zna kako cemo sljedece sezone igrat ako cemo samo prodavat igrace mogli bi se mi borit za opstanak sljedece sezone.....
WE ARE LEEDS!!!!!!![]()
Pročito sam negdje da je Alan Smith sve bliže prelasku(povratku) u Leeds....volio bih dagloryhunter je napisao/la:navodno su alanu smithu rekli da moze traziti novi klub (izvor dailymail) ako igdje bude isao volio bi da dode u leeds jer moze puno pomoci, za NUFC prije 2godine u championshipu je bio vrlo dobar.
alan je i moj idol. Alan nece u west ham, big sam je rekao "no", USA mozda, leeds mozda, a mozda i ostanak u nufcu, agent je rekao da ce doci na predsezonu....sto se tice place 60k tjedno je previse za leeds, a on u 30oj nebi pristao na vise od 50 posto smanjenja...bar ja tako mislim......mexy_whites je napisao/la:Ovih dana se mnogo pise o tome. Mi i West Ham smo blizu dovođenja Smitha, a spominje se i opcija odlaska u SAD.
Ostavljajuci subjektivizam po strani, mislim da bi Smith bio dobro pojacanje za klub obzirom da nas napustaju Kilkenny i Johnson(oba su centralni vezni). Međutim, Alan je imao mnogo problema sa ozljedama u posljednih par godina tako da bi to bila nesigurna investicija. Ako pristane na veliko snizenje plate onda se transfer moze i opravdati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.