Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma bi klinac tamo golova ko salate,i najbolji stoperi u toj ligi ispadaju smjesni...nije mu bas najpametnije tu da ide,uostalom i on preserava hoce ovo hoce ono na kraju ce opet reprezentacija ispastat zbog njegovog glupiranja i neozbiljnostiMirza_Hordas je napisao/la:haj spaha nađi više klub![]()
što se tiče primere mislim da bi dobre igre prikazivao
miky_hz je napisao/la:Ma bi klinac tamo golova ko salate,i najbolji stoperi u toj ligi ispadaju smjesni...nije mu bas najpametnije tu da ide,uostalom i on preserava hoce ovo hoce ono na kraju ce opet reprezentacija ispastat zbog njegovog glupiranja i neozbiljnostiMirza_Hordas je napisao/la:haj spaha nađi više klub![]()
što se tiče primere mislim da bi dobre igre prikazivao
Tarik14 je napisao/la:Imas li izvor? Odakle si ovo preuzeo?omerbavarac je napisao/la:Sapunica oko potrage za novim klubom našeg kapitena Emira Spahića i dalje se nastavlja.
Prije nekoliko dana, mnogi bh i evropski mediji objavili su da će naš kapiten karijeru nastaviti u njemačkom Kolnu, ipak od toga neće biti ništa pa se u medijima pojavila informacija da je Spahić potpisao ugovor sa novim francuskim prvoligašem Montpellierom, i sam Spahić je izjavio da je blizu prelaska u Montpellier ali kako se čini i Montpellier je sada već zatvorena tema.
Neću ići ispod svoje cijene, moja cijena je 3 miliona eura, nismo se uspjeli dogovoriti, tako da ne vjerujem da ću preći u redove novog francuskog prvoligaša, izjavio je Spahić.
I nakon Belgije, Grčke, Njemačke, Francuske na red je došla i Španija, naime, naš kapiten je u kontaktu sa nekoliko klubova iz primere a više bi se trebalo znati tek za nekoliko dana.
Nadamo se da će kapiten naše reprezentacije ubrzo pronaći novi klub u kojem će nastaviti pružati partije kao u dosadašnjoj karijeri za Lokomotiv odnosno reprezentaciju Bosne i
sportin
lako je njemu naci klub koji je zainteresovan, belaj je sto hoce 3 miliona po sezoni...el-fighter je napisao/la:Dajte ljudi možel neko sredit Spahi da potpiše za Real, njima jedino u Španiji fali odbrambenih igrača i mislim da bi se odličnp uklopiop u njihovu taktiku.![]()
![]()
Ma nek dođe u Želju da igra jednu sezonu ako neuspije naći sebi klub, vrata Želje su mu širom otvorena.
I ja bih u Zelju otisao za te pareRiNo je napisao/la:lako je njemu naci klub koji je zainteresovan, belaj je sto hoce 3 miliona po sezoni...el-fighter je napisao/la:Dajte ljudi možel neko sredit Spahi da potpiše za Real, njima jedino u Španiji fali odbrambenih igrača i mislim da bi se odličnp uklopiop u njihovu taktiku.![]()
![]()
Ma nek dođe u Želju da igra jednu sezonu ako neuspije naći sebi klub, vrata Želje su mu širom otvorena.a nema logike da Zeljo koji igrace proda za hiljade eura ima 3 miliona za godisnju platu jednog igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.