Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 jul 2009, 17:18

haj spaha nađi više klub :( :( što se tiče primere mislim da bi dobre igre prikazivao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2009, 17:21

Mirza_Hordas je napisao/la:haj spaha nađi više klub :( :( što se tiče primere mislim da bi dobre igre prikazivao
Ma bi klinac tamo golova ko salate,i najbolji stoperi u toj ligi ispadaju smjesni...nije mu bas najpametnije tu da ide,uostalom i on preserava hoce ovo hoce ono na kraju ce opet reprezentacija ispastat zbog njegovog glupiranja i neozbiljnosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 jul 2009, 17:25

miky_hz je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:haj spaha nađi više klub :( :( što se tiče primere mislim da bi dobre igre prikazivao
Ma bi klinac tamo golova ko salate,i najbolji stoperi u toj ligi ispadaju smjesni...nije mu bas najpametnije tu da ide,uostalom i on preserava hoce ovo hoce ono na kraju ce opet reprezentacija ispastat zbog njegovog glupiranja i neozbiljnosti

jest, malo se izgubio ali haj nema veze naći će on klub aBd aBd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2009, 17:25

Tarik14 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Sapunica oko potrage za novim klubom našeg kapitena Emira Spahića i dalje se nastavlja.

Prije nekoliko dana, mnogi bh i evropski mediji objavili su da će naš kapiten karijeru nastaviti u njemačkom Kolnu, ipak od toga neće biti ništa pa se u medijima pojavila informacija da je Spahić potpisao ugovor sa novim francuskim prvoligašem Montpellierom, i sam Spahić je izjavio da je blizu prelaska u Montpellier ali kako se čini i Montpellier je sada već zatvorena tema.

Neću ići ispod svoje cijene, moja cijena je 3 miliona eura, nismo se uspjeli dogovoriti, tako da ne vjerujem da ću preći u redove novog francuskog prvoligaša, izjavio je Spahić.

I nakon Belgije, Grčke, Njemačke, Francuske na red je došla i Španija, naime, naš kapiten je u kontaktu sa nekoliko klubova iz primere a više bi se trebalo znati tek za nekoliko dana.

Nadamo se da će kapiten naše reprezentacije ubrzo pronaći novi klub u kojem će nastaviti pružati partije kao u dosadašnjoj karijeri za Lokomotiv odnosno reprezentaciju Bosne i
Imas li izvor? Odakle si ovo preuzeo? :?
sportin
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 jul 2009, 19:04

Prema pisanju sportina, Emir Spahic vjerovatno nece preci u Montpellier.
Navodno nisu se uspjeli dogovoriti oko cijene i sada Spahic gleda u Spaniju.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 jul 2009, 23:01

hahaha, a bio je pred potpisom ... hehe, ako se ne varam bila je srijeda, i cekao se cetvrtak da Spahic potpise ugovor :D kakvu samo mastu ovi nasi novinari imaju :mrgreen:

Nakon informacija da Emir Spahić neće nastaviti karijeru u redovima Montpelliera, koju je prenio i naš portal, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine nam je demantovao tu informaciju.
Podsjetimo da je nekoliko medija prenijelo informaciju da je Spahić izjavio da neće ići ispod svoje cijene odnosno 3 miliona eura.
To nije istina, ja zaista ne znam ništa o tome i ne znam odakle medijima takva informacija, ništa slično nisam izjavio.
100% sportski i krajnje opušten potpis

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jul 2009, 01:35

Dajte ljudi možel neko sredit Spahi da potpiše za Real, njima jedino u Španiji fali odbrambenih igrača i mislim da bi se odličnp uklopiop u njihovu taktiku. :mrgreen: :mrgreen:

Ma nek dođe u Želju da igra jednu sezonu ako neuspije naći sebi klub, vrata Želje su mu širom otvorena.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 jul 2009, 02:07

el-fighter je napisao/la:Dajte ljudi možel neko sredit Spahi da potpiše za Real, njima jedino u Španiji fali odbrambenih igrača i mislim da bi se odličnp uklopiop u njihovu taktiku. :mrgreen: :mrgreen:

Ma nek dođe u Želju da igra jednu sezonu ako neuspije naći sebi klub, vrata Želje su mu širom otvorena.
lako je njemu naci klub koji je zainteresovan, belaj je sto hoce 3 miliona po sezoni... :mrgreen: a nema logike da Zeljo koji igrace proda za hiljade eura ima 3 miliona za godisnju platu jednog igraca ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2009, 05:13

RiNo je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Dajte ljudi možel neko sredit Spahi da potpiše za Real, njima jedino u Španiji fali odbrambenih igrača i mislim da bi se odličnp uklopiop u njihovu taktiku. :mrgreen: :mrgreen:

lako je njemu naci klub koji je zainteresovan, belaj je sto hoce 3 miliona po sezoni... :mrgreen: a nema logike da Zeljo koji igrace proda za hiljade eura ima 3 miliona za godisnju platu jednog igraca ;)
I ja bih u Zelju otisao za te pare :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 02 jul 2009, 07:39

Spaha daj ba nadzi klub vise dugo si bez i jedne utakmice osim sto si igro za repku
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 03 jul 2009, 19:23

Spahić potpisao za Montpellier

Emir Spahić, kapiten fudbalske A reprezentacije BiH od danas je i zvanično fudbaler francuskog prvoligaša Montpelliera. Ovu informaciju potvrdio je za SportSport.ba naš reprezentativac koji je danas u popodnevnim satima potpisao ugovor sa novim klubom.

Stameni stoper našeg nacionalnog tima, kao što je i najavio nedavno u razgovoru za naš portal, parafirao je jednogodišnju saradnju, ali sa mogućnošću produženja ugovora na još dvije godine.

„Potpisao sam jednogodišnji ugovor, ali nije isključeno da narednog ljeta, ukoliko budem zadovoljan produžim saradnju na još dvije godine. Prezadovoljan sam uslovima i već sam krenuo prema planini gdje se priprema moja nova ekipa kkako bi se priključio novim saigračima“, izjavio je Spahić za SportSport.ba.

Spahić je naglasio da je sve do potpisa novog ugovora imao i drugih opcija, ali da više nije želio čekati.

„Jednostavno, nisam želio više da se zamaram razno raznim ponudama, prije svega zbog reprezentacije. Od četvrtog mjeseca ne treniram sa ekipom i bilo je krajnje vrijeme da riješim svoj status. Sada ću u miru moći sačekati reprezentativno okupljanje, odnosno odlučujuće duele kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Armenije i Turske“, kaže Spahić, koji je u Montpellieru zadužio dres sa brojem pet:

„U reprezentaciji je moja četvorka, a u klubu petica. Nije bilo problema oko toga. Odmah nakon potpisa ugovora, zvao me Nenad Džodić srbijanski internacionalac koji već dugi niz godina nosi dres Montpelliera. Čestitato mi je i poželio mi dobrodošlicu. Upravo se vozim prema planini gdje se priprema moja nova ekipa i večeras ću imati priliku da se bolje upoznam sa novim saigračima.“

Spahić će biti prvi bh. igrač koji će obući dres Montpelliera, a podsjetimo za ovaj klub ranije je igrao hrvatski internacionalac Aljoša Asanović.

Montpellier je u prošloj sezoni izborio nastup u francuskoj eliti, a novu sezonu otvoriće utakmicom protiv PSG na domaćem terenu koja je na rasporedu 8. avgusta sa početkom u 21 sat.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

dzane_sa
Kontakt:

Post Postao/la dzane_sa » 03 jul 2009, 19:36

Sretno Spaha!!!!
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2009, 19:39

Konačno ! Kapitenu, sretno!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 03 jul 2009, 19:52

Sa srecom spaha legendo ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jul 2009, 20:04

Nek te povrede zaobidju, i da Abd postanes najbolji odbrambeni igrac Francuske lige. Zelim ti svu srecu svijeta!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 21:33

puno sreće spaha legendo

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 03 jul 2009, 22:20

Zelim mu da Montpellier dozivi sudbinu Hofenhajma........i narvno da budu najbolja obrambena momcad lige......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 jul 2009, 22:38

odlicno sto je napokon potpisao :)

cinjenica da je potpisao ugovor na godinu + dvije je indikativno samo po sebi. Znaci ako ispadne ekipa dogodine
opet ide dalje i ovo mu je kao prelazno rjesenje, a ako se ispostavi kao solidna ekipa i ostvare pristojan rezultat ostace jos dvije godine. Bit ce standardan i to je jako vazno, a ocigledno da je i finansijska strana ugovora jako dobra. Sve u svemu dobar potez i za njega i za repku!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 jul 2009, 22:44

sretno legendo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 22:56

Dobro je što je Spahić pronašao klub, jer nam u repki trebaju igrači kojiigraju i koji su u formi. Sretno legendo i želim ti sve najbolje u životu i daljoj karijeri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.