BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Ja još ne mogu sebi da dođem..... Šta ono bi?????
Da sam ja trener da bi im sad da trci 10 puta gore dole na Bjelasnici i nekim bogovima..A Misketu i DIJAMANTU bi 20.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja sam nekad davno napisao na ovoj temi da Ruminu uvjek imaju igraca poput Mravca ,i nasih iz nekih lijevih klubova...
Nismo mi velesila,necemo Safeta napadat,nije sve ni do njega...
PA IGRACU SU MRTVI,PIJANI,STA SE DESAVA ...??
Nismo mi velesila,necemo Safeta napadat,nije sve ni do njega...
PA IGRACU SU MRTVI,PIJANI,STA SE DESAVA ...??
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dugo losiju partiju od strane Spahe nisam gledao. Na Mravca sam navikao koliko toliko, ali Spaha me negativno iznenadio. Uostalom svi su izgledali izbezumljeni i bez ikakve ideje.
Jedina svijetla tacka je Keno, koji po ko zna koji put pokazuje da je fantastican golman i da apsolutno zasluzuje povjerenje svakog navijaca.
Jedina svijetla tacka je Keno, koji po ko zna koji put pokazuje da je fantastican golman i da apsolutno zasluzuje povjerenje svakog navijaca.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 03 jun 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mensur Mujdza najgori definitvno prva dva gola po njegovoj strani, njega gore nigdje nije bilo da zatvori stranu.
ZVJEZDAN MISMIOVIC ... kad je taj igrac odigrao dobru utakmicu ??? smijesan igrac...
SENIJAD IBRICIC ... Kako njega Hajduk uvali za onolike pare nikad mi nece biti jasno
VEDAD IBISEVIC ... ne zna da hoda, a ne da igra fudbal ..5.liga Njemacke je za njega ... Kakav Inter i Lazio smijesno
ZVJEZDAN MISMIOVIC ... kad je taj igrac odigrao dobru utakmicu ??? smijesan igrac...
SENIJAD IBRICIC ... Kako njega Hajduk uvali za onolike pare nikad mi nece biti jasno
VEDAD IBISEVIC ... ne zna da hoda, a ne da igra fudbal ..5.liga Njemacke je za njega ... Kakav Inter i Lazio smijesno
catalonia je napisao/la:protiv albanije staviti vedu i zlaju u napad pjanića postaviti kao organizatora igre a miske i džeko neka malo gledaju kako se treba igrati , niko nije veći od reprezentacije
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jel treba spominjat kakav mentaltet, i zainteresovanost
Pogledajte prvo poluvrijeme jos jednom
vedo i muslimovic protiv siptara
Nema veze , nekad moramo lose odigrati , bolje i sad na sredini kvalifikacija nego na kraju , kao protiv portugala.
U Zenici moramo pobjediti i da se popnemo na to drugo mjesto
Kenan Hasagic me je bas nasmijo kad je dva puta zaredom bacio onog igraca hahaha
Treba Vedu i Zlaju staviti u napad a nikako onog Ibricica i Mravca...
U Zenici moramo pobjediti i da se popnemo na to drugo mjesto
Kenan Hasagic me je bas nasmijo kad je dva puta zaredom bacio onog igraca hahaha
Treba Vedu i Zlaju staviti u napad a nikako onog Ibricica i Mravca...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Lijepo sam rekao da će se doživjeti katastrofa - čak sam bio blag, sa 3-1 prognozom. Napalo me se na nacionalnoj osnovi. Bio sam objektivan. Ne može se tako ležerno ići u Bukurešt, ne može. Nije ništa izgubljeno, mora se dobiti Šipce, ali ne očekujem ostvarivanje istog - mislim da gospodin koji je gdje god je radio dobio otkaz odlazi u srijedu. I da se više ne vraća u bh nogomet.
Odlazi

P.S. Keno
Odlazi
P.S. Keno
Hayley <3
Uzasna utakmica,najlosija u historiji BIH! Rumunija nas je zasluzeno demolirala! Susic ako ima obraza mora podnijeti ostavku! nece covjek Papca,a hoce Mravca, eto mu ga!... nasi igraci su igrali kao amateri,pa Luxemburg je bolje odigrao u Bukurestu od nas!!!! katastrofa!!!!!!!
Zavisi. Ako se opametimo mozemo svakoga proci. Sve igrace poslati na razgovor kod GOSPODINA IVICE OSIMA, da im on objasni neke stvari!tony-mortale je napisao/la:šta reći za utakmicu u kojoj izgubiš 3-0 i još ti golman bude najbolji igrač, ja ne želim da budemo drugi jer prvo u baražu koga god da dobijemo pušimo ga, a kad bi se nekim čudom plasirali na ep bili bi topovsko meso, ekipa za popravljanje gol razloke.
mi smo osrednja ekipica, par pojedinaca su ko malo kvalitetniji, trener nikakav, pa ništa četvrti šešir sve govori
Momci, ovo nam je bila jedna OGROMNA opomena. Ne gubite nadu! Idemo po pobjedu protiv Albanije i idemo na 2. mjesto!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 03 jun 2011, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
http://keepslive.com/live.php?v=event_i ... 3D207.htmlrevoX. je napisao/la:Ima li ko stream Francuza
Bitno je da si otišao u LP (Džeko), bitno je da te traže Aston Villa i Arsenal (Spahić), bitno je da te traži Chelsea (Pjanić) a za reprezentaciju vas boli ona stvar. Sramota nek vas bude stid, nek bude stid Sušića koji daje šansu Mravcu koji nema veze, Ibričiću, Džeko je posebna priča on je potpuno drugačiji kad igra za reprezentaciju. Vidi se želja Muslimovića i Ibiševića a ne kao Džeko stoji i čeka loptu da dobije umjesto da se izbori za nju da se oslobodi igrača
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pa sta je ovo Boze dragi?Katastrofa,dzeko presliko svoju igru iz citya,da ne kazem misimovic lik nije nista apsolutno pokazao.Ova mi reprezentacija i pape skratise zivot !!! 
Sve u svemu zasluzena pobjeda Rumunije.
Lose smo igrali, i previse lose, pogotovo u prvom poluvremenu kada se utakmica i odlucila, nije bilo motiviranosti ni zelje da se krene prema golu, kao da je bilo bitno sacuvati se od zutih kartona i pokusati "zamoliti Rumune na lijep nacin" da nam ne daju go. Rumuni su nam i u Zenici pokazali da mogu da nam daju go cak i kada smo dobri i ne znam sta smo trebali ocekivati veceras kada smo bili ocajno losi.
Sve u svemu dobro smo i prosli.
Traziti smjenu Susica je jako smjesno i djecije. Svi gube a ko smo to mi da pobjedimo veceras.
Puno nemotiviranih igraca, kao da su ocekivali da ce im Rumuni pruziti crveni sag do gola, da ce podmetati pod njih spuzve kada im uklizu, da im posipaju put ruzama.
Nisu Rumuni bili tako dobri, cak stavise bili su ocajni ali ne onoliko koliko smo bili mi.
Susic, pa mislim da smo veceras pobjedili da bi svi govorili "vidis kako mogu Miske i Pjana zajedno", "vidis kako Ciro pojma nije imao", kako je ovo ono kako trebamo da igramo, pravo, muski, napadacki.
Mislim da bismo trebali se umiti hladnom vodom i shvatiti da nam je ovaj poraz zasluzen, ali da nista nije gotovo.
Lose smo igrali, i previse lose, pogotovo u prvom poluvremenu kada se utakmica i odlucila, nije bilo motiviranosti ni zelje da se krene prema golu, kao da je bilo bitno sacuvati se od zutih kartona i pokusati "zamoliti Rumune na lijep nacin" da nam ne daju go. Rumuni su nam i u Zenici pokazali da mogu da nam daju go cak i kada smo dobri i ne znam sta smo trebali ocekivati veceras kada smo bili ocajno losi.
Sve u svemu dobro smo i prosli.
Traziti smjenu Susica je jako smjesno i djecije. Svi gube a ko smo to mi da pobjedimo veceras.
Puno nemotiviranih igraca, kao da su ocekivali da ce im Rumuni pruziti crveni sag do gola, da ce podmetati pod njih spuzve kada im uklizu, da im posipaju put ruzama.
Nisu Rumuni bili tako dobri, cak stavise bili su ocajni ali ne onoliko koliko smo bili mi.
Susic, pa mislim da smo veceras pobjedili da bi svi govorili "vidis kako mogu Miske i Pjana zajedno", "vidis kako Ciro pojma nije imao", kako je ovo ono kako trebamo da igramo, pravo, muski, napadacki.
Mislim da bismo trebali se umiti hladnom vodom i shvatiti da nam je ovaj poraz zasluzen, ali da nista nije gotovo.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
da nije ponisten gol za 0-1 drama bi bila, al jbg, jos sreca da je Keno penal obranio inace bi bila prava blamaza
nadam se da ce Albanija past, da se opere ova ljaga
nadam se da ce Albanija past, da se opere ova ljaga
Naravno da jesam, burazeru. Bio sam uvjeren u pobjedu. Da smo odigralo ono što smo igrali protiv Albanije i u Zenici, a ništa nije ukazivalo da nećemo, jer **** isti su ljudi na terenu, sigurno ne bi ovako završilo.Virtu4l je napisao/la:Vidim mnogo si se nadao prijatelju, znam i ja sam. Mnogo grešaka je napravio Pape pred i u toku ove utakmice. Sve je fulao, apsolutno sve... možda je imao dobru viziju, ali nije uradio ništa konkretno da sve to sprovede u djelo. Nikad neću prežaliti što Vedad nije počeo ovu utakmicu. Već sam pisao o tome koliko je Džeko nemoćan kad je sam u špicu, pa to mu se dešavalo i u Cityju, nema potrebe da se dešava i u reprezentaciji...VanBasten je napisao/la:ne mogu da vjerujem...ej moj Safete...
igrači ništa manje ne zaslužuju kritike... statični, bez ideje, očigledno su očekivali da im Rumuni spuste gaće s prvim zviždukom. Spahićeva najgora utamica od kad pamtim, dva su njegova gola...
Sreća pa imamo Kenu na golu..
E, u **** materinu..
Ma ni ja, iskreno mislio sam da je priča s jednim špicem patka, i da Ibišević sigurno počinje. Ili bar, da će Ibričić igrati polušpica, ne **** krilo gdje je uvijek bio kriminalan, ko da ne postoji na terenu.
S pet ljudi u sredini, a u 2 pasa su nam dolazili do šesnaesterca, sramota, sramota za nezalaganje kompletne ekipe.
---
Eto, bogalj, kako ga mnogi nazivaju spasi nam ono malo obraza. Pa de opet serite po gigantu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.