BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 jun 2011, 22:06

Ja još ne mogu sebi da dođem..... Šta ono bi?????

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 jun 2011, 22:06

Da sam ja trener da bi im sad da trci 10 puta gore dole na Bjelasnici i nekim bogovima..A Misketu i DIJAMANTU bi 20.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 jun 2011, 22:06

Ima li ko stream Francuza :?:
HZ87

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 03 jun 2011, 22:06

Ja sam nekad davno napisao na ovoj temi da Ruminu uvjek imaju igraca poput Mravca ,i nasih iz nekih lijevih klubova...
Nismo mi velesila,necemo Safeta napadat,nije sve ni do njega...
PA IGRACU SU MRTVI,PIJANI,STA SE DESAVA ...??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2011, 22:06

Dugo losiju partiju od strane Spahe nisam gledao. Na Mravca sam navikao koliko toliko, ali Spaha me negativno iznenadio. Uostalom svi su izgledali izbezumljeni i bez ikakve ideje.
Jedina svijetla tacka je Keno, koji po ko zna koji put pokazuje da je fantastican golman i da apsolutno zasluzuje povjerenje svakog navijaca.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 03 jun 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 jun 2011, 22:06

Mensur Mujdza najgori definitvno prva dva gola po njegovoj strani, njega gore nigdje nije bilo da zatvori stranu.

ZVJEZDAN MISMIOVIC ... kad je taj igrac odigrao dobru utakmicu ??? smijesan igrac...

SENIJAD IBRICIC ... Kako njega Hajduk uvali za onolike pare nikad mi nece biti jasno

VEDAD IBISEVIC ... ne zna da hoda, a ne da igra fudbal ..5.liga Njemacke je za njega ... Kakav Inter i Lazio smijesno

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 jun 2011, 22:06

catalonia je napisao/la:protiv albanije staviti vedu i zlaju u napad pjanića postaviti kao organizatora igre a miske i džeko neka malo gledaju kako se treba igrati , niko nije veći od reprezentacije
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 03 jun 2011, 22:07

Jel treba spominjat kakav mentaltet, i zainteresovanost :?: Pogledajte prvo poluvrijeme jos jednom

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jun 2011, 22:07

vedo i muslimovic protiv siptara

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jun 2011, 22:07

Nema veze , nekad moramo lose odigrati , bolje i sad na sredini kvalifikacija nego na kraju , kao protiv portugala.

U Zenici moramo pobjediti i da se popnemo na to drugo mjesto

Kenan Hasagic me je bas nasmijo kad je dva puta zaredom bacio onog igraca hahaha

Treba Vedu i Zlaju staviti u napad a nikako onog Ibricica i Mravca...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 jun 2011, 22:07

Lijepo sam rekao da će se doživjeti katastrofa - čak sam bio blag, sa 3-1 prognozom. Napalo me se na nacionalnoj osnovi. Bio sam objektivan. Ne može se tako ležerno ići u Bukurešt, ne može. Nije ništa izgubljeno, mora se dobiti Šipce, ali ne očekujem ostvarivanje istog - mislim da gospodin koji je gdje god je radio dobio otkaz odlazi u srijedu. I da se više ne vraća u bh nogomet.

Odlazi :!: :!:

P.S. Keno 8-)
Hayley <3

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 03 jun 2011, 22:07

Uzasna utakmica,najlosija u historiji BIH! Rumunija nas je zasluzeno demolirala! Susic ako ima obraza mora podnijeti ostavku! nece covjek Papca,a hoce Mravca, eto mu ga!... nasi igraci su igrali kao amateri,pa Luxemburg je bolje odigrao u Bukurestu od nas!!!! katastrofa!!!!!!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 22:08

tony-mortale je napisao/la:šta reći za utakmicu u kojoj izgubiš 3-0 i još ti golman bude najbolji igrač, ja ne želim da budemo drugi jer prvo u baražu koga god da dobijemo pušimo ga, a kad bi se nekim čudom plasirali na ep bili bi topovsko meso, ekipa za popravljanje gol razloke.
mi smo osrednja ekipica, par pojedinaca su ko malo kvalitetniji, trener nikakav, pa ništa četvrti šešir sve govori
Zavisi. Ako se opametimo mozemo svakoga proci. Sve igrace poslati na razgovor kod GOSPODINA IVICE OSIMA, da im on objasni neke stvari!

Momci, ovo nam je bila jedna OGROMNA opomena. Ne gubite nadu! Idemo po pobjedu protiv Albanije i idemo na 2. mjesto!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 03 jun 2011, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2011, 22:08

revoX. je napisao/la:Ima li ko stream Francuza :?:
http://keepslive.com/live.php?v=event_i ... 3D207.html

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 jun 2011, 22:08

Bitno je da si otišao u LP (Džeko), bitno je da te traže Aston Villa i Arsenal (Spahić), bitno je da te traži Chelsea (Pjanić) a za reprezentaciju vas boli ona stvar. Sramota nek vas bude stid, nek bude stid Sušića koji daje šansu Mravcu koji nema veze, Ibričiću, Džeko je posebna priča on je potpuno drugačiji kad igra za reprezentaciju. Vidi se želja Muslimovića i Ibiševića a ne kao Džeko stoji i čeka loptu da dobije umjesto da se izbori za nju da se oslobodi igrača
YOU'LL NEVER WALK ALONE

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 jun 2011, 22:08

I mislim da je vrijeme da se zakljuca tema definitivno :twisted:
HZ87

Adnanau
Kontakt:

Post Postao/la Adnanau » 03 jun 2011, 22:09

Pa sta je ovo Boze dragi?Katastrofa,dzeko presliko svoju igru iz citya,da ne kazem misimovic lik nije nista apsolutno pokazao.Ova mi reprezentacija i pape skratise zivot !!! :oops:

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 03 jun 2011, 22:09

Sve u svemu zasluzena pobjeda Rumunije.
Lose smo igrali, i previse lose, pogotovo u prvom poluvremenu kada se utakmica i odlucila, nije bilo motiviranosti ni zelje da se krene prema golu, kao da je bilo bitno sacuvati se od zutih kartona i pokusati "zamoliti Rumune na lijep nacin" da nam ne daju go. Rumuni su nam i u Zenici pokazali da mogu da nam daju go cak i kada smo dobri i ne znam sta smo trebali ocekivati veceras kada smo bili ocajno losi.
Sve u svemu dobro smo i prosli.
Traziti smjenu Susica je jako smjesno i djecije. Svi gube a ko smo to mi da pobjedimo veceras.
Puno nemotiviranih igraca, kao da su ocekivali da ce im Rumuni pruziti crveni sag do gola, da ce podmetati pod njih spuzve kada im uklizu, da im posipaju put ruzama.
Nisu Rumuni bili tako dobri, cak stavise bili su ocajni ali ne onoliko koliko smo bili mi.
Susic, pa mislim da smo veceras pobjedili da bi svi govorili "vidis kako mogu Miske i Pjana zajedno", "vidis kako Ciro pojma nije imao", kako je ovo ono kako trebamo da igramo, pravo, muski, napadacki.
Mislim da bismo trebali se umiti hladnom vodom i shvatiti da nam je ovaj poraz zasluzen, ali da nista nije gotovo.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 03 jun 2011, 22:09

da nije ponisten gol za 0-1 drama bi bila, al jbg, jos sreca da je Keno penal obranio inace bi bila prava blamaza
nadam se da ce Albanija past, da se opere ova ljaga

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 22:09

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:ne mogu da vjerujem...ej moj Safete...
igrači ništa manje ne zaslužuju kritike... statični, bez ideje, očigledno su očekivali da im Rumuni spuste gaće s prvim zviždukom. Spahićeva najgora utamica od kad pamtim, dva su njegova gola...
Sreća pa imamo Kenu na golu..
E, u **** materinu..
Vidim mnogo si se nadao prijatelju, znam i ja sam. Mnogo grešaka je napravio Pape pred i u toku ove utakmice. Sve je fulao, apsolutno sve... možda je imao dobru viziju, ali nije uradio ništa konkretno da sve to sprovede u djelo. Nikad neću prežaliti što Vedad nije počeo ovu utakmicu. Već sam pisao o tome koliko je Džeko nemoćan kad je sam u špicu, pa to mu se dešavalo i u Cityju, nema potrebe da se dešava i u reprezentaciji...
Naravno da jesam, burazeru. Bio sam uvjeren u pobjedu. Da smo odigralo ono što smo igrali protiv Albanije i u Zenici, a ništa nije ukazivalo da nećemo, jer **** isti su ljudi na terenu, sigurno ne bi ovako završilo.
Ma ni ja, iskreno mislio sam da je priča s jednim špicem patka, i da Ibišević sigurno počinje. Ili bar, da će Ibričić igrati polušpica, ne **** krilo gdje je uvijek bio kriminalan, ko da ne postoji na terenu.

S pet ljudi u sredini, a u 2 pasa su nam dolazili do šesnaesterca, sramota, sramota za nezalaganje kompletne ekipe.

---
Eto, bogalj, kako ga mnogi nazivaju spasi nam ono malo obraza. Pa de opet serite po gigantu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.