covjek je naveo svoje argumente, ali ja tvoje kontra argumente nisam vidio... ali nista drugo ni za ocekivati od navijaca ekipe, koja igrom slucaja pripada valu separatista u Spaniji.Romariooo je napisao/la:jaka vama je ta kobasicarska argumentacija nema sta, pogotovo kod ovog effenberga po kojem su najbolji igraci u istoriji fudbala tamo neki koji su nekad bili najbolji strijelci evropskog prvenstva ili ako su jednom bili izabrani za najboljeg igraca evrope ili svijeta, al bitno je da je on mene pobio tim argumentima, eto i effenberg mu je jedan od najvecih svih vremena.
bayernovi forumasi, ne doduse svi, su poznati nafurani fudbalski strucnjima i kao takvi su smijesni ponekad i zato ih je fino podbadati, kad ima kazes da nemaju sanse dovesti aguera potpale se redom, a uostalom pred nama je, vidjecemo hoce li argentinac zaigrati kod vas, vrijeme ce pokazati, kao sto je pokazalo velicinu riberija o cemu smo prije diskutovali, kao sto je pokazalo da sam bio u pravu u 99 poso stvari u diskusijama s kobasicarima
Laprdas puno, bez icega konkretnog receno... podsjecas me na tzv. politicara Mirnesa Ajanovica
Nafurani "navijac" Barce prica o nekim drugim nafuranim navijacima = NEPROCJENJIVO