FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la moustapha » 03 jun 2011, 13:21

Iz ovog divljanja sa cijenama deblji kraj cesto izvlace i sami igraci. U takvim timovima se cesto nagomila skupina zvijezda i jednostavno neko mora ostati na klupi, propadati u najboljim godinama. Iskreno se nadam da se to nece desiti sa Dzekom, ali je evidentno da nije u zavidnoj poziciji.
Zbog ovakvih stvari sve manji broj igraca uspije realizirati svoj talenat. Ni najmanje mi nije zao sto je Coentrao umjesto Bayerna izabrao Real. Tamo ce se morati boriti sa Marcelom za mjesto i nisam bas siguran da ce ga uspjeti izgurati. S druge strane Real svake godine pravi odredjene cistke i ti igraci se uspiju ponovo vratiti u najbolju formu.
#divovi

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 jun 2011, 14:49

ne znam ali nekako cudan osjecaj imam nadam se da me ne vara ali ova funaki kako ga zovem ako dodje ima da eksplodira , a ujedno da cemo imati veliko pojacanje mali ima nevjerovatnu konrolu lopte ima taj osjecaj .ja sam za dolazak ovog malog funakija iz japana necemo ga puno platiti a vrijedi pokusati mozad bljesnjee poput milera i imamo novu skupu zvijedu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jun 2011, 22:50

Gomez donio pobjedu Elfu sa dva gola, ala trpa ove sezone baš iz inata svima nama koji smo ga uzeli na zub. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 jun 2011, 10:24

@romarioo: prije nego što mene a i effenberga uzmeš u usta fino ustani pa onda spomeni....a nikako na pitanje da odgovoriš koliko si utakmica barce pogledao....ja ću ti dati odgovor, ono utakmica što je bilo barcinih u ligi prvaka to si pogledao, još jednu manje , više...znaci ne poznaješ dovoljno barcu a sa mnom bi o bayernu da diskutuješ...i nisam navodio igrče koji su jednom bili najbolji strijelci, jer među navedenim igračima nije bilo jednog klosea...spomenuo sam one koje cijeli svijet smatra veličinama...a što se effenberga tiče znamo da je to bio čovjek koji je imao najprecizniji pas od bilo kojeg igrača....pošto nedovoljno pratiš fudbal i jako ga kratko pratiš, imaš valjda youtube pa tamo par snimaka pogledaj

gomez sinoč najbolji igrač elfa, 2 ključna gola, nadajmo se da je super mario i u repki sad proradio na pravi način :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 jun 2011, 10:42

@romarioo neznam sto se ti ovdje javljas na raspravama o Bajernu ako si navijac Barcelone. A to sto govori s o Effenbergu pokazuje samo da nemas pojma o fudbalu. Sjecas li se ti perioda od 1998 do 2002 u kojem je Bajern dominirao u Evropskom fudbalu i sa Effenbergom tvoju slavnu Barcelonu redovno tuko sa po 3 do 4 gola razlike. A i danas bi to isto cinio da ima igraca poput Effenberga, jer nebi Messi kraj njega prolazi kao kraj slalom zastavice.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 04 jun 2011, 13:11

Zašto bi Bayern kupovao napadače,kad im je "ofanzivni" red sjajan?Koliko su samo golova postigli protekle sezone Gomez,Muller,Ribery i Robben :!: :?: Schweinsteiger je takođe sjajan.Ima tu i Kroos,ovaj novi Petersen,još i Olić,Klose će vjerovatno otići...možda neka rezerva za Robbena i Riberyja,pošto je Hamit otišao,ali stvarno nema potrebe.Golman je došao,još dva štopera(preporučujem Subotića i Hummelsa,ali vrlo teško)i lijevi bek,pa onda Bayern može biti u samom vrhu evropskog fudbala :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 04 jun 2011, 13:15

Uvijek sam gotivio Mariana, ali ovo prelazi i moja očekivanja. :D Sinoć onakva dva gola(posebno drugi)su dokaz nevjerovatnog osjećaja za prostor. A na superveleslalomu protiv Urugvaja i Messi bi mu pozavidio. 8-)
Gomez trči kao nikad prije, dobiva duele, popravlja tehniku i kontrolu lopte, nevjerovatno koliko samo pomaže ekipi.
Ovaj napadač će porušiti mnoge rekorde. U prošloj godini nije uzimao odmora, a to se skoro uvijek isplati. Napredak je nevjerovatan. Lik je senzacija. 8-)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 04 jun 2011, 13:31

Klare je napisao/la:Uvijek sam gotivio Mariana, ali ovo prelazi i moja očekivanja. :D Sinoć onakva dva gola(posebno drugi)su dokaz nevjerovatnog osjećaja za prostor. A na superveleslalomu protiv Urugvaja i Messi bi mu pozavidio. 8-)
Gomez trči kao nikad prije, dobiva duele, popravlja tehniku i kontrolu lopte, nevjerovatno koliko samo pomaže ekipi.
Ovaj napadač će porušiti mnoge rekorde. U prošloj godini nije uzimao odmora, a to se skoro uvijek isplati. Napredak je nevjerovatan. Lik je senzacija. 8-)
Ja kad sam ovo govorio i kad sam reko da je on Svjetska klasa, tad su me mnogi pokusavali demantovat :D

A evo sad vas sam Super Mario demnatuje ! :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 jun 2011, 13:32

Gomez je na najbolji mogući način iskoristio probleme drugih napadača i stvorio je konstantnost i sigurnost u svojoj igri. To nije imao prošle sezone, jer ga LvG nije lajkovo, a i Olić je zablistao. Jeste da nas je često koštao živaca, ali mislim da će toga biti manje u novoj sezoni ;)

Kupimo Romariju 2 lizala i porciju sladoleda da okupira misli drugim radnjama :D ili po BANane u BANoviće :)
Sent from my Philips Smart TV.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jun 2011, 00:29

Ko je sada ovaj Obradovic?
#divovi

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 05 jun 2011, 01:02

Klare je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Opet mislim da je pogresno konstatovati da je jedan Aguero nemoguca misija za Bayern. Stvar je u tome da je besmisleno davati 40 miliona na nekog igraca.
Stvar je u tome da taj ne vrijedi ni 3-4 puta manje od te cijene. Španci i Talijani su majstori u stvaranju zvijezda preko noći, majstori stvaranja navikanih imena. Aguero, Mata, Navas, Fabiano, Pastore, Lavezzi... Posebno su Argentinci i Brazilci na cijeni, oni bi i 50 mil po glavi. :o
Klose definitivno odlazi, već je u potrazi za novim klubom.
Ne znam zašto,ali fudbaleri iz Bundeslige su mnogo "potcijenjeni".
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 05 jun 2011, 01:15

Bane Madridista je napisao/la:Ne znam zašto,ali fudbaleri iz Bundeslige su mnogo "potcijenjeni".
Problem su ljudi koji su zaduženi za davanje ugovora igračima u klubu. Većinom se mladi igrači potpisuju na 4 godine uz mala primanja, a onda se čeka 11.55(mislim 5 do dvanaest :mrgreen: )da se ugovor poboljša i produži. Ali tada već bude kasno pošto za njihov potpis u redu čeka 5 vrhunskih klubova. Naravno da će se u takvoj situaciji Ozil, Khedira i Sahin prije odlučiti za Real, nego li za Werder ili Borussiu. A za igrača koji ima još samo godinu ugovora se ne može dobiti ni približno velika odšteta, koliko on ustvari i vrijedi. Tako je to godinama. Čak je i sam Bayern izgubio Ballacka baš na takav način. Ali pogledaj samo vrijednost Bayernovih igrača koji su čvrsto zaštićeni ugovorom. Za Riberya i Schweinia se nudilo i po 50 mil, a za Gomeza čak 42. Znači nisu potcijenjeni, stvar je u samim klubovima, njihovom neznanju, ali valjda će se i to promijeniti. primjer je Dortmund koji je sve svoje igrače dobro zaštitio dugoročnim ugovorima.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 05 jun 2011, 01:49

Rumeni potvrdio da u slucaju odlaska Klosea (a to je vrlo vjerovatno) Bayern nece dovoditi novog napadaca. To znaci da se u novu sezonu ulazi sa Grande Mariom, Olicem i PeeeDersenom. :lol:
Naravno tu je i Muller koji igra sve pozicije osim golmana, al' brijem da ce jednom i tu zaigrati. :D
moustapha je napisao/la:Ko je sada ovaj Obradovic?
Samo cekam da ugledam informaciju da Bayern trazi mog komsiju Ćovića, pa da pocnem i ja trenirat' fudbal. Imam dobre sanse da procitam da me Bayo trazi. :lol:

P.S.
Gdje su ona dva dilbera Secerbegovic i poglavica mekog srca ĐeRonimo? :D
Bojkotujete forum zbog par kritika na racun vaseg cestog citiranja il' sam vas pod uticajem velike kolicine razlicitih opijata stavio u gnjavatore? :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2011, 10:33

Jooj ko se sve vise nece povezati sa Bayernom. Toliko igraca se do sada spomenulo u kontekstu Bayerna, a jos nijedan kvalitetan stoper. Neznam sta uprava misli, ali kvalitetan stoper ili mozda 2 nam prijeko trebaju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 jun 2011, 11:07

mnoga su se imena spominjala ovde i ja nekad naletim na ta neka imena na lijevim stranicama...al one relevantne stranice ne spominju opšte neka imena koja se ovde vrte...ne mogu se sjetit za hazarda da li ga je i jedan relevantni njemacki mediji spomenuo kao pojacanje i još par imena isto....često je smiješno da neki strani medij spominje nekog igrača kao moguće bayernovo pojacanje a u njemačkoj npr o tome niko ništa nije čuo.....koliko znam za sad su aktuelni još boateng i vidal, a neko drugo ime, neko iznenađenje mozda jos izleti tokom ljetne pauze...dobro se sjecamo da smo i robben npr doveli jako kasno, sezona već bila počela
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 05 jun 2011, 12:50

Danas u 19:30 na stadionu Santiago Bernabeu odigrat ce se susret legendi Real Madrida i Bayern Munchena. Utakmicu cemo moci pratiti na kanalu "****" u direktnom prijenosu.

-Sastavi ekipa-

Legende Real Madrida:
Paco Buyo, Coke Contreras, Pedro Jaro, Miguel Porlan Chendo, Roberto Rojas, Rafael García Cortés, Luis Miguel Ramis, Oscar Rubio, Ricardo Gallego, Manolo Sanchis, Andrés Sabido, Zinedine Zidane, Julio Llorente, Emilio Butragueño, Iván Pérez, Dani García Lara, Luis Figo, Alfonso Pérez, José Emilio Amavisca, Jesús Enrique Velasco, Christian Karembeu, Víctor Sánchez del Amo, Fernando Sanz, Iván Helguera, Fernando Morientes, Davor Šuker, Peđa Mijatović i Carlos Alonso Santillana.
Trener: Amancio

Legende Bayern Münchena:
Klaus Augenthaler, Paul Breitner, Andreas Brehme, Harald Cerny, Giovane Elber, Thomas Helmer, Walter Junghans, Ludwig Kögl, Robert Kovać, Niko Kovač, Oliver Kreuzer, Roy Makaay, Hans Pflügler, Stefan Reuter, Karl-Heinz Rummenigge, Willy Sagnol, Paulo Sergio, Michael Tarnat, Marcel Witeczek i Matthias Zimmermann.
Trener: Udo Lattek, Wolfgang Dremmler (Co)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 05 jun 2011, 19:26

http://www.rojadirecta.es/goto/antenasp ... dario.com/

izlaze igraci, evo sad elber izasao, za njim Helmer

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 jun 2011, 23:04

kakva golcina
VOLIM BAYERN

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 jun 2011, 23:16

[youtube][/youtube]

Predobra utakmica...

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 06 jun 2011, 01:24

Gero, ovako vam ne gine i dogodine u Ligi prvaka

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.