Auuuu dečki, ala ste se isprovaljivali.Vita_Novalis je napisao/la:Pasodzigera je napisao/la:Vjerovatno je i tvoja bila prva protiv Rumuna,dok nisi primjetio,da se igra prestala preskakati,da se igra od noge do noge,kao sto je Susic igrao u svoje dane,a to trenutno i namece ekipi. Ako nije vizionar,de molim te objasni,kako je u kratkom roku,mogao da od Lulica napravi "zivotinju",da od Medunjanina napravi odlicnog defanzivnog veznjaka,kod predhodnika grijo klupu do daske,da Pjanketa i Misketa ukomponuje(sto je kod pojedinaca bilo nezamisljivo).Vidim gore pominjes Spaniju kao velesilu za Francusku,e tugo moja,pa otkad ti pratis fudbal,pa Spanija je tek sad uspjela da dodje na level na kojem je Francuska vec odavno,prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope. Turska reprezentacija je pocela da igra fudbal tek nekih poslijednjih 10-15 godina,jer je prije nije bilo ni na mapi,dok je Rumunija uvijek bila za raspekta od strane svih reprezentacija svijeta.Al ocito da pisem nekom ko prati fudbal 5-6 godina,pa nije ni cudo.NoName je napisao/la: Pretpostavljam da ti je utakmica protiv Rumunije bila prva koju si gledao, u suprotnom ne bi izjavljivao ovakve gluposti. Pa mi smo protiv Turske i Španije u Zenici imali inicijativu, a da ne spominjem da smo ove reprezentacije koje su lošije jeli za doručak. Pape vizionar![]()
![]()
Mislim da ti je Pasodzigera odlicno odgovorio.
Mislim momak da nema potrebe za uvredama i prepirkama. Ipak je on Pape a ti si samo NoName! To ipak odosta govori.
Ako je tebi ona dzilkos Ciro napravio ekipu onda se objesi. Ciri je Kodro napravio i ukomponovao igrace. Obrati paznju koje je igrace Kodro pozvao a koji se prije njega nisu pozivali.
Ciro je dzilkos koji ima vise srece nego pameti. Sa onom Hrvatskom bi svaki ozbiljniji trener bio prvak Svijeta.
Isto tako sa ovom Bosnom nas je osramotio protiv Turske i Portugala. Protiv Spanije se malo opustio jer utakmica nije bila bitna, inace bi igrao bunker i preskakao igru kao i uvijek.
Jos jednom bravo Pape majstore!
Šta ima da traži jedan M. City pored QPR, kad se zna da je QPR ima jedno dvae'st godina bio puno bolji klub. Od noge Hasagića do noge Džeke, to je novi koncept.
Turska: 2:1 i 1:1, Španija 1:0. Zaboravio sam, Rumuni su '94 bili sila od ekipe, sinoć su nas zbog toga razvalili k'o beba zvečku valjda. Nije Pape kriv, ne, ne. Kako će on biti kriv kad su za Francusku nekad igrali Zidane i Henry, kako to pobjediti (Pitajte Bjeloruse). Kako pobjediti Hagia i društvo, ipak su oni giganti.