FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SRETAN ZUBANDAN BRAĆO ! 05.06.1998 - 05.06.2011
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
deno_TM87 je napisao/la:SRETAN ZUBANDAN BRAĆO ! 05.06.1998 - 05.06.2011
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- slavko njegus
- Kontakt:
ZUBAN SERIF MUBAREK OLSUN PLAVA BRAĆO
SRETAN ZUBANDAN I OD MENE BRACO MOJA NAJDRAZA!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- RK Gradacac
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Sretan praznik braćo plava!pile87 je napisao/la:
P.S.Ima li ko ovu sliku gore u većoj(i boljoj) rezoluciji da se vidi kez Švabe od uha do uha

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
svim vjernicima plave vjeroispovjesti Zuban Serif Mubarek Olsun
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ovdje se vidi koliko je ustvari sarajevo veliki klub 

cestit zubandan!!!
sjecam se ko da je bilo jucer... definitivno najsretniji dan u mom zivotu!!!
da je hickok pravio veci i bolji triler nebi uspio... ono sto smo prezivjeli tog 5.6.1998. ce uci u istoriju fudbala na svijetu!
rezimski klub, koji nije krio da ima podrsku saveza i da ce sigurno osvojiti titulu te godine (licno mi je pusina pricao to) protiv kluba koji se po ko zna koji put vratio kao feniks i svima dokazao da samo najveci klub u gradu nego i u drzavi!
ponosan sam da navijam za ovaj klub, da zivim ovaj klub...
biti medju onim 35.000 ljudi tog dana me cini toliko sretnim
sjecam se ko da je bilo jucer... definitivno najsretniji dan u mom zivotu!!!

da je hickok pravio veci i bolji triler nebi uspio... ono sto smo prezivjeli tog 5.6.1998. ce uci u istoriju fudbala na svijetu!
rezimski klub, koji nije krio da ima podrsku saveza i da ce sigurno osvojiti titulu te godine (licno mi je pusina pricao to) protiv kluba koji se po ko zna koji put vratio kao feniks i svima dokazao da samo najveci klub u gradu nego i u drzavi!
ponosan sam da navijam za ovaj klub, da zivim ovaj klub...
biti medju onim 35.000 ljudi tog dana me cini toliko sretnim

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Tačno. Igrao u finalu sa Željom.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovdje se vidi koliko je ustvari sarajevo veliki klub
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ne nije tačno, veliki klub zbog toga što navijači manjeg sarajevskog kluba slave pobjedu protiv sarajeva godinama.elSaik je napisao/la:Tačno. Igrao u finalu sa Željom.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovdje se vidi koliko je ustvari sarajevo veliki klub
a vi sami sebi često tepate kako ste najveći u državi, ovim slavljem sami sebe demantujete

A cisto sumnjam da si se ti tad rodio a ne gledao ovu utakmicu da bi znao ili razumio zasto se "slavi " ili "cestita" ovaj dan...pacovi_tu_ima je napisao/la:ne nije tačno, veliki klub zbog toga što navijači manjeg sarajevskog kluba slave pobjedu protiv sarajeva godinama.elSaik je napisao/la:Tačno. Igrao u finalu sa Željom.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovdje se vidi koliko je ustvari sarajevo veliki klub
a vi sami sebi često tepate kako ste najveći u državi, ovim slavljem sami sebe demantujete

-
- Kontakt:
smijesnopacovi_tu_ima je napisao/la:ne nije tačno, veliki klub zbog toga što navijači manjeg sarajevskog kluba slave pobjedu protiv sarajeva godinama.elSaik je napisao/la:Tačno. Igrao u finalu sa Željom.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovdje se vidi koliko je ustvari sarajevo veliki klub

Ono nije bila obicna pobjeda i ti to dobro znas..nikad u istoriji ova dva kluba se nije igrala tekma takvog znacaja..
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
bolje slaviti pobjedu nego bod 

NO PYRO NO PARTY
Igralo se dosta znacajnih utakmica u istoriji ova dva kluba ali sama utakmica i atmosfera u gradu prije i poslije iste je bilo u najmanju ruku kao da se igra finale lige sampiona a o slavlju i dusevnoj boli nanesenoj navijacima fks necu da pricamadoni je napisao/la:Ono nije bila obicna pobjeda i ti to dobro znas..nikad u istoriji ova dva kluba se nije igrala tekma takvog znacaja..

Trenutno korisnika/ca: Dofu, Mamba21, NeSamSafetee, Orvel, Pablo11, WeekendOffender i 97 gostiju.