Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 jun 2011, 11:42

Fakat su smiješne te priče... Ko lupa to... :?
Čelik Zenica 1945

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jun 2011, 14:08

A šta je treb'o reći? "Da, naravno da klanovi postoje i sasvim je normalno da ja kao kapiten budem vođa jednog."
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 jun 2011, 14:12

Monolog je napisao/la:A šta je treb'o reći? "Da, naravno da klanovi postoje i sasvim je normalno da ja kao kapiten budem vođa jednog."
ti novinari koji pišu o klanovima nikada nam ni jedan jedini dokaz za to nisu dali,samo naglabaju,danas svak može biti novinar

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jun 2011, 14:17

Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 18:30

Necromacer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao. :mrgreen:
I ti kad anekoga volis bacas drkicu na njega i ne mozes progovoriti protiv njega..Begovica mrzis i kao svi trebaju da se slazu sa tobom Hare..daj **** u skokovima sa takvim stavom..**** ja Spahica naseg kapitena sto stvara razor u ekipi i sto cuga svunoc kada dodje na pripreme...ko imalo hoda po gradu zna o cemu pricam....on nije za kapitena..a ako je imao smrtni slucaj trebao je da preskoci tekmu, a ne da izgleda kao debil mrtvi na terenu.
@Narcomacer drkica,odyebac u skokovima,debil mrtvi imas li jos sta na repertoaru. :roll:
Ne mrzim nikoga,ali isto tako i ne mirisem sve i jednog koji se sprdaju sa BIH repkom,kao pogotovo one koji se natezaju kao gladni srati kad u pitanju odziv u tu istu repku.Znaci ne mjesati tresnje i lubenice.
P.S Osim Hasagica svi do i jednog su izgledali potpuno isto,poneki trzaj pojedinca i to Muslimovica i to bi bilo to.
I to sto pises ''anekoga kobajagi ne mozes progovoriti''nigdje veze.Ne volim na rendu kora kao ni da mi na pijaci dvae'st deka tresanja prodajes za kilu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 18:37

harishp je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao. :mrgreen:
I ti kad anekoga volis bacas drkicu na njega i ne mozes progovoriti protiv njega..Begovica mrzis i kao svi trebaju da se slazu sa tobom Hare..daj **** u skokovima sa takvim stavom..**** ja Spahica naseg kapitena sto stvara razor u ekipi i sto cuga svunoc kada dodje na pripreme...ko imalo hoda po gradu zna o cemu pricam....on nije za kapitena..a ako je imao smrtni slucaj trebao je da preskoci tekmu, a ne da izgleda kao debil mrtvi na terenu.
@Narcomacer drkica,odyebac u skokovima,debil mrtvi imas li jos sta na repertoaru. :roll:
Ne mrzim nikoga,ali isto tako i ne mirisem sve i jednog koji se sprdaju sa BIH repkom,kao pogotovo one koji se natezaju kao gladni srati kad u pitanju odziv u tu istu repku.Znaci ne mjesati tresnje i lubenice.
P.S Osim Hasagica svi do i jednog su izgledali potpuno isto,poneki trzaj pojedinca i to Muslimovica i to bi bilo to.
pa natezali su i dzeko i ibricic (jos je prijetio kako ce se odreci repke ako ga kazne ..sve to da bi mogao igrati friendly game za hajduk)...i sta onda samo begovic srao jell...pametan momak vidjeo kakva su sve sranja u repki i kako to ide i ostavio se corava posla...ja sam prvi pljuvao po begovicu kada se nije odazvao al nije me sramota reci da sam pogrijesio i da mi to sve smrdii, jer su se svi okomili na begovica kada nije isao u ameriku ,a na onog (**** i tebe i navijace) niko i ne spominje ,jos mangup prijeti susicu preko novina cccc... :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 18:44

Ovaj ili (ovi) je zaebao sa Amerikom a taj drugi je malo bolji u geografiji.Poceo sa Qutarom(kao opravdano iako je tri dana nakon toga branio ''kao da mu nista nije bilo'',odvalio sa Slovackom i razvalio sa Mexicom.Pronadjite razliku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 18:50

harishp je napisao/la:Ovaj ili (ovi) je zaebao sa Amerikom a taj drugi je malo bolji u geografiji.Poceo sa Qutarom(kao opravdano iako je tri dana nakon toga branio ''kao da mu nista nije bilo'',odvalio sa Slovackom i razvalio sa Mexicom.Pronadjite razliku.
pa momku se ne brani jbg i nikoga se ne moze natjeratii...a ovaj(ovi)drugi se natezu po terenu,bolje da nekih nema u repki ,nego sto igraju preko k.rca da izvines.. odazovu se da vide familiju ,da sta popiju izjeb..u i naravno da se "vodi" da igra za repku da bi se bolje prodao...hebes vala i to... :evil: :evil: bolje posteno reci meni se ne dzasvi u repki i necu da igram, jer cu se vuci po terenu, zbog toga sto sam proslu noc zaloomio drama... :cry:
FK SARAJEVO.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 18:57

Ma jah,prebacit se na fanove Markice i njegove majstorije bocanja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 19:05

hahahah vidim ima i komedijasa ovdje ...lijepo je i to kad se ostane bz texta.. :D :D bolje se na bocanje prebaciti.. ;) upravu si...
FK SARAJEVO.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 19:10

Ima tu texta za knjige debele ko' i ''rat i mir''.Ali cuj fantek,cemu i kome sve to???Kad valja okretati antenu na pocetku velikih takmicenja i gledati druge repke kako muda znoje po terenu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jun 2011, 19:11

Monolog je napisao/la:Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.
Nadam se da ne mislis na ono samaranje Marina :?
Ja sam ponosan sto nam je upravo Spahic kapiten,veliki borac na terenu,osoba koja se uvijek odazivala pozivu,igrac koji ima reputaciju u timu,koji se ne libi zagalamiti na svoje saigrace,pravi lider.Uz to,nas najkvalitetniji defanzivac posljednih godina,i ove price oko njega mi nista ne znace dokle god su one "navodna" i poticu od nekih "anonimnih izvora".
Nikada ne bih zelio da mi je kapiten nacionalnoga tima covjek koji bi sebi dopustio ovo
[youtube][/youtube]

Ja bi ovakvome kapitenu oduzeo traku,a ne Spahicu :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jun 2011, 19:13

Monolog je napisao/la:Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.
Ja ne vjerujem u ono što je pisap Avdić, jer on ne može dokazati da je Spahić kumovao transferu Ibričića u Rusiju, toliku moć ne može imati. A ako novinar slaže jednom, onda mu ništa ne možeš vjerovati ;) :oops: ..
Jedina stvar koja me ipak buni je zašto Spahić nije tužio Avdu za klevetu jer bi tužbu sigurno dobio :? I tu otvaram zrno sumnje, ali ipak o Avdi i Sinanu sam svoje rekao :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 06 jun 2011, 22:58

spielführer_21 je napisao/la:
Ja ne vjerujem u ono što je pisap Avdić, jer on ne može dokazati da je Spahić kumovao transferu Ibričića u Rusiju, toliku moć ne može imati. A ako novinar slaže jednom, onda mu ništa ne možeš vjerovati ;) :oops: ..
Jedina stvar koja me ipak buni je zašto Spahić nije tužio Avdu za klevetu jer bi tužbu sigurno dobio :? I tu otvaram zrno sumnje, ali ipak o Avdi i Sinanu sam svoje rekao :mrgreen:
vjerovao il' ne, kaze Avdo, da je Spaha vodio Supica na melvud u Gacko! :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 jun 2011, 23:07

19selo je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
vjerovao il' ne, kaze Avdo, da je Spaha vodio Supica na melvud u Gacko! :mrgreen:
Da je vodio Supica ne znam , al znam da je bio tamo jer postoje slike na netu odatle a i Supic je iz istog mjesta.

A Spaha da tuzi Avdu mozda bi i dobio na nekoj od aktuelnih tacaka al bi otvorio PANDORINU KUTIJU iz kojeg bi mnoge prljave stvari izcurile !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 jun 2011, 02:13

Nakon sto je okacen uvredljiv trans na tribinama u Bukurestu, mec je za kratko prekinut dok se isti nije uklonio.

Za vreme kratkog prekida doslo je do negodovanja kapitena Rumuna, tacnije verbalnog duela Mutua sa (verovatno) Spahicem, i odgovora, tj. kratkog fizickog kontakta Spahica sa Mutuom.., hteo mu je plesku zalepiti, onako vaspitnu, ali se Mutu (pametno) povukao. Po potpisu mora da je Spaha!? :mrgreen:

Nisam za nasilje, ali, svaka cast za gest, "Spahicu"!

Od 00:48
[youtube][/youtube]

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 jun 2011, 18:45

http://www.****.ba/clanak/64985625669 ... ajcitaniji

umjesto ***** ukucajte s o u r c e sastavljeno naravno.!

Spaha je kralj!!!
RIP SALE VILENJAK

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 jun 2011, 19:59

RKO je napisao/la:[url]http://www.****.ba/clanak/649856256696/sport/Spahi%C4%87:%20Spreman%20sam%20umrijeti%20za%20selektora%20i%20reprezentaciju/?ref=najcitaniji[/url]

umjesto ***** ukucajte s o u r c e sastavljeno naravno.!

Spaha je kralj!!!
Sto to ne poginu u Bukurestu,cccc suplja prica
Cuva Bog Zelju svog!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jun 2011, 22:40

dobra igra kapitena,sve cestitke na igri protiv Albanije! utakmica bez greske! samo naprijed!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 jun 2011, 15:12

Eno Emir posjetio SIPU vjeoravtno, ugovorio tekmu i kurs gađanja, neće više samo da udara protivnike :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 12 gostiju.