Fakat su smiješne te priče... Ko lupa to...biskitt je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/spah ... nova/58372

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Fakat su smiješne te priče... Ko lupa to...biskitt je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/spah ... nova/58372
ti novinari koji pišu o klanovima nikada nam ni jedan jedini dokaz za to nisu dali,samo naglabaju,danas svak može biti novinarMonolog je napisao/la:A šta je treb'o reći? "Da, naravno da klanovi postoje i sasvim je normalno da ja kao kapiten budem vođa jednog."
@Narcomacer drkica,odyebac u skokovima,debil mrtvi imas li jos sta na repertoaru.Necromacer je napisao/la:I ti kad anekoga volis bacas drkicu na njega i ne mozes progovoriti protiv njega..Begovica mrzis i kao svi trebaju da se slazu sa tobom Hare..daj **** u skokovima sa takvim stavom..**** ja Spahica naseg kapitena sto stvara razor u ekipi i sto cuga svunoc kada dodje na pripreme...ko imalo hoda po gradu zna o cemu pricam....on nije za kapitena..a ako je imao smrtni slucaj trebao je da preskoci tekmu, a ne da izgleda kao debil mrtvi na terenu.harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao.
pa natezali su i dzeko i ibricic (jos je prijetio kako ce se odreci repke ako ga kazne ..sve to da bi mogao igrati friendly game za hajduk)...i sta onda samo begovic srao jell...pametan momak vidjeo kakva su sve sranja u repki i kako to ide i ostavio se corava posla...ja sam prvi pljuvao po begovicu kada se nije odazvao al nije me sramota reci da sam pogrijesio i da mi to sve smrdii, jer su se svi okomili na begovica kada nije isao u ameriku ,a na onog (**** i tebe i navijace) niko i ne spominje ,jos mangup prijeti susicu preko novina cccc...harishp je napisao/la:@Narcomacer drkica,odyebac u skokovima,debil mrtvi imas li jos sta na repertoaru.Necromacer je napisao/la:I ti kad anekoga volis bacas drkicu na njega i ne mozes progovoriti protiv njega..Begovica mrzis i kao svi trebaju da se slazu sa tobom Hare..daj **** u skokovima sa takvim stavom..**** ja Spahica naseg kapitena sto stvara razor u ekipi i sto cuga svunoc kada dodje na pripreme...ko imalo hoda po gradu zna o cemu pricam....on nije za kapitena..a ako je imao smrtni slucaj trebao je da preskoci tekmu, a ne da izgleda kao debil mrtvi na terenu.harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao.![]()
Ne mrzim nikoga,ali isto tako i ne mirisem sve i jednog koji se sprdaju sa BIH repkom,kao pogotovo one koji se natezaju kao gladni srati kad u pitanju odziv u tu istu repku.Znaci ne mjesati tresnje i lubenice.
P.S Osim Hasagica svi do i jednog su izgledali potpuno isto,poneki trzaj pojedinca i to Muslimovica i to bi bilo to.
pa momku se ne brani jbg i nikoga se ne moze natjeratii...a ovaj(ovi)drugi se natezu po terenu,bolje da nekih nema u repki ,nego sto igraju preko k.rca da izvines.. odazovu se da vide familiju ,da sta popiju izjeb..u i naravno da se "vodi" da igra za repku da bi se bolje prodao...hebes vala i to...harishp je napisao/la:Ovaj ili (ovi) je zaebao sa Amerikom a taj drugi je malo bolji u geografiji.Poceo sa Qutarom(kao opravdano iako je tri dana nakon toga branio ''kao da mu nista nije bilo'',odvalio sa Slovackom i razvalio sa Mexicom.Pronadjite razliku.
Nadam se da ne mislis na ono samaranje MarinaMonolog je napisao/la:Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.
Ja ne vjerujem u ono što je pisap Avdić, jer on ne može dokazati da je Spahić kumovao transferu Ibričića u Rusiju, toliku moć ne može imati. A ako novinar slaže jednom, onda mu ništa ne možeš vjerovatiMonolog je napisao/la:Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.
vjerovao il' ne, kaze Avdo, da je Spaha vodio Supica na melvud u Gacko!spielführer_21 je napisao/la:Ja ne vjerujem u ono što je pisap Avdić, jer on ne može dokazati da je Spahić kumovao transferu Ibričića u Rusiju, toliku moć ne može imati. A ako novinar slaže jednom, onda mu ništa ne možeš vjerovatiMonolog je napisao/la:Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.![]()
..
Jedina stvar koja me ipak buni je zašto Spahić nije tužio Avdu za klevetu jer bi tužbu sigurno dobioI tu otvaram zrno sumnje, ali ipak o Avdi i Sinanu sam svoje rekao
Da je vodio Supica ne znam , al znam da je bio tamo jer postoje slike na netu odatle a i Supic je iz istog mjesta.19selo je napisao/la:vjerovao il' ne, kaze Avdo, da je Spaha vodio Supica na melvud u Gacko!spielführer_21 je napisao/la:Ja ne vjerujem u ono što je pisap Avdić, jer on ne može dokazati da je Spahić kumovao transferu Ibričića u Rusiju, toliku moć ne može imati. A ako novinar slaže jednom, onda mu ništa ne možeš vjerovatiMonolog je napisao/la:Iskren da budem, vjerujem da su određene stvari istinite u tekstu koji je objavio Avdo Avdić, a koji je ismijan na ovom forumu (kao uostalom i u komentarima na tom tekstu). Također, pojedine stvari znaju i obični ljudi, oni koji su upućeni u određena (ne)djela Emira Spahića, poput prijetnji novinarima oko određenih tekstova. Mišljenja sam da se davno trebala Spahiću oduzeti kapitenska traka (da budem precizniji, još od one gluposti na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke), jer je nedopustivo da kapiten nacionalnog tima bude neko oko koga se vežu mnoge negativne stvari kako na, tako i van nogometnih terena.![]()
..
Jedina stvar koja me ipak buni je zašto Spahić nije tužio Avdu za klevetu jer bi tužbu sigurno dobioI tu otvaram zrno sumnje, ali ipak o Avdi i Sinanu sam svoje rekao
Sto to ne poginu u Bukurestu,cccc suplja pricaRKO je napisao/la:[url]http://www.****.ba/clanak/649856256696/sport/Spahi%C4%87:%20Spreman%20sam%20umrijeti%20za%20selektora%20i%20reprezentaciju/?ref=najcitaniji[/url]
umjesto ***** ukucajte s o u r c e sastavljeno naravno.!
Spaha je kralj!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.