Svraka je dobro igrao ovu sezonu, standardan
Zeba, najbolji strijelac i asistent ekipe, ali može on još bolje
Uglavnom, Šehić je moj izbor
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Pričajte vi šta hoćete, on je najbolji strijelac ekipe, ujedno i najbolji asistent, mada mi je krivo što znam da može on mnogo bolje, ali biće i to valjda.Kemo je napisao/la:da je Zeba zasluzio glas, moze reci samo neko ko nije pogledao vise od jedne utakmice na grbavici ove sezone
Svraka dosta radi za ekipu, iako možda i ne toliko kvalitetan, prava je radilica, što je potrebno za ovakvu formacijuIker C je napisao/la:Šehić ili Savić ( sve važne golove on je postigao). Ja ne znam što gotivite Svraku, čovjek prođe dvojicu i onda umjesto da uputi loptu dalje on pokušava driblati trećeg.
Zeba je limitiran igrač koji ne radi ništa da ispravi svoje nedostatke, ali je i kao takav sigurno naš najbolji igrač, najbolji, ali ne i najperspektivniji!Kemo je napisao/la:da je Zeba zasluzio glas, moze reci samo neko ko nije pogledao vise od jedne utakmice na grbavici ove sezone
Sigurno i ako bude pošteđen povreda tokom karijere, biće golman kakav je Hasagić trebao da bude.nidi je napisao/la:šeha bez konkurencije,milim da je čak u boljoj formi od hasagića
što uopšte nije teško, jer keno ima hroničnih problema sa leđimanidi je napisao/la:šeha bez konkurencije,milim da je čak u boljoj formi od hasagića
Sirenje je napisao/la:Ne razumijem kako Zeba ikome moze uci u izbor covjek je kljucne utakmice sezone sje.bo ruku na srce jest najbolji asistent i strelac al je dao 7 penala
Moja dilema je Culum ili Seha. Svi ce reci sto Culum, ali Culum je igrao konsatnto najborbeniji sigurno, presjecao sve protivncike napade, ali opet prije cu dati Sehi o njemu nema se sta posebno pricati izrastao je u strasnog golmana pogotovo kako je poceo u reprezentaciji igrati
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Zeljoo1921 i 48 gostiju.