Nek se cuje nek se zna..........

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sigurno i ako bude pošteđen povreda tokom karijere, biće golman kakav je Hasagić trebao da bude.nidi je napisao/la:šeha bez konkurencije,milim da je čak u boljoj formi od hasagića
što uopšte nije teško, jer keno ima hroničnih problema sa leđimanidi je napisao/la:šeha bez konkurencije,milim da je čak u boljoj formi od hasagića
Sirenje je napisao/la:Ne razumijem kako Zeba ikome moze uci u izbor covjek je kljucne utakmice sezone sje.bo ruku na srce jest najbolji asistent i strelac al je dao 7 penala
Moja dilema je Culum ili Seha. Svi ce reci sto Culum, ali Culum je igrao konsatnto najborbeniji sigurno, presjecao sve protivncike napade, ali opet prije cu dati Sehi o njemu nema se sta posebno pricati izrastao je u strasnog golmana pogotovo kako je poceo u reprezentaciji igrati
Budi sam na ulici je napisao/la:Sehic na Kosevu.
Ibrahim Sehic!ellaxaz je napisao/la:Izbor najboljeg igrača protekle sezone !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... kle-sezone
Begonja bio si zanimljiv prvih nekoliko dana, sad si post'o drama dosadan.gonjaBe je napisao/la:Sljepilo?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Muamer Svraka
Pored Sehica najbolji i najkonstantniji igrac u Zelji, ove sezone je napredovao u svakom pogledu, sta vise postao standardni prvotimac, nezamjenjiv igrac na poziciji zadnjeg veznog, pored njega tu bih jos izdvojio Markovica i Viscu i to je to.gonjaBe je napisao/la:Postoji li neki razlog da ti je Svraka najbolji igrač prošle sezone?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Begonja bio si zanimljiv prvih nekoliko dana, sad si post'o drama dosadan.gonjaBe je napisao/la: Sljepilo?
Ja kako znam u fudbalu se na svakoj poziciju mora trčati izuzev golmanskegonjaBe je napisao/la: U šta li si ti gledao? Pa igra poziciju na kojoj mora trčati. Ja nikakvu razliku ne vidim između njega i Dine Muharemovića. Čak je ovaj drugi bolji igrač bio.
Bas ga cijenim zbog toga sto trci, sto daje 120 % svojih mogucnosti, ne ko Zeba, koji je u toku ove sezone najvise pretrcao u Sirokom kada je pretrcao haman cijeli stadion da dodje do navijacagonjaBe je napisao/la:U šta li si ti gledao? Pa igra poziciju na kojoj mora trčati. Ja nikakvu razliku ne vidim između njega i Dine Muharemovića. Čak je ovaj drugi bolji igrač bio.Bianconeri1988 je napisao/la:Ako ništa čovjek najviše pretrči svaku utakmicu, njegov rad se na terenu ne primjeti, on je uostalom kako se sjećam jedini dobio pohvalo od Amara Osima tokom čitave sezone...Imao je nekih mjesec dana pauze zbog povrede...On definitivno spada u uži izbor...Ja lično bih uvijek izabrao njega prije Zebe ili Višće...
A vidim, niko ne spominje kapitena Bešliju...
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 27 gostiju.