Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
BIHfan je napisao/la:--------------Begovic-------------
Mujdza---Pandza---Spahic---Papac
----------Medunjanin---Salihovic-------
----Pjanic----Misimovic----Lulic--
---------------Dzeko------------
Da mi je ovakav sastav vidjet protiv Bjelorusa, makar protiv Grcke sad.
Srce_Tebi je napisao/la:Jel se svi vi pravite slijepi ili... ??? pa prati li iko Aidina Mahmutovica... pogledajte clipove i vidjet cete koliko momak ima potencijala, jaci je i od ibisevica i muslimovica, brzi i pokretljiviji od dzeke.
Trol si ti banovaniIbrahimović_God je napisao/la:Jooj što nemogu ove trolove što stavljaju Cocalića u prvi tim
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matche ... index.htmldubrava je napisao/la:Ajd neka mi netko (kome nije mrsko) napise ovu zadnju postavu, sa izmjenama, Bosne protiv Albanije. Gledao sam zadnjih 15minuta utakmica pa sam primjetio neke, za mene nepoznate igrače, tipa Bešić i Maletić. Tko su ti?!
Kad gledam ovako sa strane igru Bosne, ja mislim da je najveci problem sto u veznom redu nema radnika, nekog tipa Kovača sto je bio u Hrvatskoj ili danas u manjoj mjeri Vukojević, ili Gattusa u Italiji. U vezi je previše onih koji drže loptu, što bi reko Ćiro, previse je umjetnika sine. A isto tako, Džeko mi je odsječen u napadu, ostane sam sa dva tri obrambena igrača na leđima. I ne znam zašto Muslimović ne igra od prve (vidio sam ga tek sad protiv Albanije, mozda je i igrao od prve). On je meni predobar napadač, može bez problem na sebe navuci dvojicu i tako osloboditi prostor za Džeku il nekog drugog napadača. I neodoljivo me podsjeća na Barbareza, ne znam što. Mislim da bi on mogao (ili trebao) biti vođa na terenu. To također nedostaje Bosni, pravi vođa, onaj tko će okupiti dečke na centru i reći; pa je.bemu sunce, idemo igrati, idemo ih razbiti. Netko tko ima dovoljno autoriteta i hrabrosti, ali i odgovornosti.
ma meni mrsko srčati po netu, al vidim da ima i onih kome nijeNoName je napisao/la:
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matche ... index.html
besic igra u hsv ...dosao u hsv sa 16 godina..a maletic igrao u partizanu i jos nekim klubovima ,trenutno igra u Borcu iz Banja Luke ..a sto se tice ovoga dole ispod mi to sve imamo...imamo rahimica"destruktivca"...a imamo i spahica koji ima muda i autoriteta i odgovornosti jbg...dubrava je napisao/la:Ajd neka mi netko (kome nije mrsko) napise ovu zadnju postavu, sa izmjenama, Bosne protiv Albanije. Gledao sam zadnjih 15minuta utakmica pa sam primjetio neke, za mene nepoznate igrače, tipa Bešić i Maletić. Tko su ti?!
Kad gledam ovako sa strane igru Bosne, ja mislim da je najveci problem sto u veznom redu nema radnika, nekog tipa Kovača sto je bio u Hrvatskoj ili danas u manjoj mjeri Vukojević, ili Gattusa u Italiji. U vezi je previše onih koji drže loptu, što bi reko Ćiro, previse je umjetnika sine. A isto tako, Džeko mi je odsječen u napadu, ostane sam sa dva tri obrambena igrača na leđima. I ne znam zašto Muslimović ne igra od prve (vidio sam ga tek sad protiv Albanije, mozda je i igrao od prve). On je meni predobar napadač, može bez problem na sebe navuci dvojicu i tako osloboditi prostor za Džeku il nekog drugog napadača. I neodoljivo me podsjeća na Barbareza, ne znam što. Mislim da bi on mogao (ili trebao) biti vođa na terenu. To također nedostaje Bosni, pravi vođa, onaj tko će okupiti dečke na centru i reći; pa je.bemu sunce, idemo igrati, idemo ih razbiti. Netko tko ima dovoljno autoriteta i hrabrosti, ali i odgovornosti.
ok!hvalamma_hz je napisao/la: besic igra u hsv ...dosao u hsv sa 16 godina..a maletic igrao u partizanu i jos nekim klubovima ,trenutno igra u Borcu iz Banja Luke ..a sto se tice ovoga dole ispod mi to sve imamo...imamo rahimica"destruktivca"...a imamo i spahica koji ima muda i autoriteta i odgovornosti jbg...
ma jeste al nadoknadi to ogromnim iskustvom..al eto ovaj mali besic moze igrati istu poziciju i sigurno je da ce ga pape polahko vec poceti uigravati na toj poziciji(sto se vidjelu na tekmi sa albancima), ugl u svakoj utakmici rahimic uradi ono sto se trazi od njega jer je covjek veliki profesionalac...tolike godine biti neprikosnoven na poziciji zadnjeg veznog u ekipi kakva je CSKA Moskva sigurno nije mala stvar...dubrava je napisao/la:ok!hvalamma_hz je napisao/la: besic igra u hsv ...dosao u hsv sa 16 godina..a maletic igrao u partizanu i jos nekim klubovima ,trenutno igra u Borcu iz Banja Luke ..a sto se tice ovoga dole ispod mi to sve imamo...imamo rahimica"destruktivca"...a imamo i spahica koji ima muda i autoriteta i odgovornosti jbg...
hm, taj Rahimić mi je nekako prestar i spor za tu ulogu destruktivca i radilice. Treba tražiti neke nove, mlađe, svježije igrače, prije svega u U-21.
Darko Maletić -dubrava je napisao/la:Ajd neka mi netko (kome nije mrsko) napise ovu zadnju postavu, sa izmjenama, Bosne protiv Albanije. Gledao sam zadnjih 15minuta utakmica pa sam primjetio neke, za mene nepoznate igrače, tipa Bešić i Maletić. Tko su ti?!
Kod: Označi sve
http://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Maleti%C4%87
Kod: Označi sve
http://en.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Be%C5%A1i%C4%87
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Drum i 6 gostiju.