Ja imam JAKO gornji i donji dio, nebi ih dao za onih 50 bez lastike...majestic24 je napisao/la:Gdje mogu kupiti one trenerke s lastikom dole na rubu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja imam JAKO gornji i donji dio, nebi ih dao za onih 50 bez lastike...majestic24 je napisao/la:Gdje mogu kupiti one trenerke s lastikom dole na rubu
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta kazete na ove ?![]()
Sto se mene tice na nogama adidas , a druge dijelove tijela vecinom pijaca oblaci
Da je babi mudo, bila bi dedo...Donnie Darko je napisao/la:http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp ... size=false
joj da mi je ovakve jedne
Ibrahimović_God je napisao/la:Za ove patike bi dao život... Zna li neko koliko se kreću ???
StrašnoVirtu4l je napisao/la:
220 KM, samo moram naći kakvu tetu da mi izveze 'RAFA' na njima
Imas na piku 70-80KM, nezz tacnoo....ako te interesuje, dat cu ti link pa pogledaj....Ibrahimović_God je napisao/la:Za ove patike bi dao život... Zna li neko koliko se kreću ???
u sport life ima. Majica nesto slicna kao ova sto je igrao u njoj RG. 120 maraka i vidio sam vjetrovka ima al ne znam kolko paraLBJ MVP je napisao/la:StrašnoVirtu4l je napisao/la:
220 KM, samo moram naći kakvu tetu da mi izveze 'RAFA' na njimaJoš boja odlična,ali ne bi ja Rafine
![]()
Kako bi volio barem nešto od RF naći imal gdje u BiH pa makar i kačket
Znači Rafin si obožavatelj ,a vamo nama prosipaš šuplju Muray ono Muray ovoVirtu4l je napisao/la:
220 KM, samo moram naći kakvu tetu da mi izveze 'RAFA' na njima
Neki ljudi se previse opterecuju s tim da li je original nesto ili nije...ja kupujem originalne patike samo zato sto su zahvalnije za odrzavat i duze traju,a i udobnije su jbgjasmin256 je napisao/la:uzeo ih neki dan.
ps naravno ne sa pik. ba![]()
Ibrahimović_God je napisao/la:@schweini aaaaaaaaaaaaaaaaa goreee, kolko su bile ???
naruceno iz Foot Lockera,190 su bile,ali vrijede BgmDino_TM je napisao/la:@schweinsteiger gdje si uzeo i koliko su kostale ?