FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 08 jun 2011, 20:28

Budi sam na ulici je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kako je trenutni rezultat Sloboda - Željo kadeti?
izgubili su 1:0 i tako se optostili od finala...kazu da je sudija zestoko navlacio na stranu Slobode...
Zasto se navlaci u tim mladjim kategorijama?

Zar tu nije poenta stvaranje igraca za prvi tim,a ne ko ce koje mjesto osvojiti u mladjim kategorijama? To se nigdje na svijetu ne gleda,poredak timova u omladinskim ligama,totalno nebitno, po meni.
pa nez al sam zvao druga koji igra za kadete i kaze da je veoma ljut i razocaran...uglavom eto neda im se ...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2011, 20:39

U nekoliko utakmica omladinskih kategorija sam primijetio da su sudije iz istog grada kao domaćin utakmice. Nisam siguran da li je uvijek tako, ali je to definitivno problem, iako je, naravno, s jedne strane i opravdano zbog smanjenja troškova.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 08 jun 2011, 20:42

kadeti izgubili 1:0
na samom pocetku penal za slobodu koji nije postojao
pogodili tu
na pocetku drugog poluvremena golman Kjosevski dobio crveni
sudija svirao faul i golman samo rekao mrs i sudija mu dao zuti i kako je upisivao u biljeznicu zuti samo se najednom okreno i rekao ti si mi psovao mater i dao mu drugi zuti! bas bezveze i nasi se momci nisu uspjeli vratiti

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 08 jun 2011, 20:43

http://tuzlalive.ba/portal/2011/06/nogo ... nstva-bih/

sramota,šta će raditi kada budu imali po 25-30 godina ako sada sa 16-17 udaraju sudiju i psuju mu majku,a za roditelje nemam riječi,seljaci mrtvi.Odem na utakmicu da pogledam kako djeca igraju i imao sam šta i pogledati,bruka! :oops:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jun 2011, 20:58

__Liedson__ je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2011/06/nogo ... nstva-bih/

sramota,šta će raditi kada budu imali po 25-30 godina ako sada sa 16-17 udaraju sudiju i psuju mu majku,a za roditelje nemam riječi,seljaci mrtvi.Odem na utakmicu da pogledam kako djeca igraju i imao sam šta i pogledati,bruka! :oops:
ajde suti, lupas bezveze
NO PYRO NO PARTY

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 jun 2011, 21:00

Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Kako sam samo ljut, sudiju treba doživotno izbaciti iz fudbala...
Penal dosvirao, pa onda isključio golmana, majke mi nije normalan, sva sreća da nisam tamo bio jer sudije ne bi bilo, ubio bih ga od batina !!!

Kako je neko rekao, ako se ovako namješta u omladinskim ligama, nije ni čudo onda za seniorsku...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jun 2011, 21:05

Sta se bezveze nervirate, sami su krivi, da Hodžić nije fulio penal sad bi bili u finalu.
NO PYRO NO PARTY

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2011, 21:07

Omar500 je napisao/la:Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Penal dosvirao, pa onda isključio golmana, majke mi nije normalan, sva sreća da nisam tamo bio jer sudije ne bi bilo, ubio bih ga od batina !!!

Kako je neko rekao, ako se ovako namješta u omladinskim ligama, nije ni čudo onda za seniorsku...
Smiri malo dozivljaj,i nikog ti ne mozes nazivati seljakom,djeca vas zasluzena dobila,vas izgleda niko ne smije pobjedit,odmah mesari,seljaci itd.. procitaj text jos jednom,i pogledaj ko je seljak ispao ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jun 2011, 21:09

harry_90 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Smiri malo dozivljaj,i nikog ti ne mozes nazivati seljakom,djeca vas zasluzena dobila,vas izgleda niko ne smije pobjedit,odmah mesari,seljaci itd.. procitaj text jos jednom,i pogledaj ko je seljak ispao ;)
vala nisu ni njihovi roditelji birali rijeci kad su igrali na Grbavici, pogotovo onaj vas trener zato tisu.
NO PYRO NO PARTY

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 jun 2011, 21:30

Jadno, mislim to su djeca i treba da im je igra i zabava na prvom i jedinom mjestu, kakav rezultat... Ali eto i roditelji i treneri se tako ponašaju da su stvorili djeci pritisak bezze, od malih nogu pravimo atmosferu kao da je nogomet pitanje života i smrti. Ne znamo istrpiti poraze, čestitati boljima i onda očekujemo neku kvalitetnu seniorsku ligi :roll: Zato su one reakcije na Grbavici nakon poraza od Borca prošle i ove godine bile senzacija za naše prilike..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 08 jun 2011, 21:54

Ovo je stvarno tragikomicno da se uopste gleda ko ce sta osvojiti u mladjim kategorijama,a kamoli jos ovakve tenzije!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jun 2011, 21:54

harry_90 je napisao/la:

ajde i ti sada malo seres...pa nece VAS portal pisati kako je sudija "mozda"navlacio za Slobodu itd itd.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 jun 2011, 22:04

Sta ste mogli drugo ocekivati iz tuzle?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ArminHz
Kontakt:

Post Postao/la ArminHz » 08 jun 2011, 22:12

ne brinite se , komsije ce osvetiti drage komsinice u subotu :D

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 08 jun 2011, 22:19

ArminHz je napisao/la:ne brinite se , komsije ce osvetiti drage komsinice u subotu :D
Samo nas vi nemojte osvećivat ko boga vas molim,mi smo vas i napravili pa stoga ajd
u skokovima,da nam ne prljaš temu sa onim bojama fesa opterećeni partijski likovi i klub takođe :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 jun 2011, 22:20

themaniaks je napisao/la:Sta ste mogli drugo ocekivati iz tuzle?
ma ajde nije kraj svijeta...sljedece sezone ce nadam se biti bolje mada je i ovo odlicno :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 08 jun 2011, 22:24

ae prvo pokusajte nesto osvojiti niste nista ima 5 godina, mi evo 2 godine liga i kup ! zato jos malo virsli i mozda ce te doc do 4 - finala kupa !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 jun 2011, 22:27

Kadeti Želje tukli sudiju Antu Živkovića

Kadetska ekipa Slobode pobjedom od 1:0 nad Željezničarom plasirala se u finale ovogodišnjeg prvenstva BiH. Podsjetimo kako je u prvom susretu bilo 2:1 za tim sa Grbavice. Gol vrijedan pobjede u prolaska u finale postigao je kadetski reprezentativac BiH Semir Musić, iz jedanesterca u 40. minuti susreta. Prethodno je Faruk Gaćan, nepropisno zaustavio Harisa Ribića.

U nastavku dosta bure na stadionu Tušanj. Najprije je isključen golman gostujućeg tima Vedran Kjosevski, koji je navodno psovao sudiji Anti Živkoviću iz Orašja. Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje domaćih igrača, dok su gosti protestovali kod sudije Živkovića, koji je na posljetku dobio i batine. U službenom zapisniku naveo je kako su ga kadeti Željezničara Alen Karamehmedović, Mirnes Ožegović i Erdal Gljiva udarali šakama u lice.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 jun 2011, 22:34

lopta je napisao/la:ae prvo pokusajte nesto osvojiti niste nista ima 5 godina, mi evo 2 godine liga i kup ! zato jos malo virsli i mozda ce te doc do 4 - finala kupa !
Malo si se zeznuo bili smo 3,a oni drugi ipak ;)
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jun 2011, 22:40

A drugačiji ishod utakmice nisam ni očekivao...Momcima se nema šta zamjeriti, ne može se protiv sudije...

Ne znam što se uopšte diže bura oko ovoga, mislim uvijek smo imali dobre igrače u omladinskoj školi, ali rezultati nisu bili nešto, nema razloga za brigu...

Sve su to dobri igrači, od golmana pa do one dvojice napadača, imaju dobru budučnost pred sobom..Važno je da oni ostanu što duže u Želji, i nek se titula naosvajaju u seniorskoj kategoriji ako već nisu uspjeli u kadetskoj ili juniorskoj...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, KrajinaTm87, mavi i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []