FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 08 jun 2011, 21:54

harry_90 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Kako sam samo ljut, sudiju treba doživotno izbaciti iz fudbala...
Penal dosvirao, pa onda isključio golmana, majke mi nije normalan, sva sreća da nisam tamo bio jer sudije ne bi bilo, ubio bih ga od batina !!!

Kako je neko rekao, ako se ovako namješta u omladinskim ligama, nije ni čudo onda za seniorsku...
Smiri malo dozivljaj,i nikog ti ne mozes nazivati seljakom,djeca vas zasluzena dobila,vas izgleda niko ne smije pobjedit,odmah mesari,seljaci itd.. procitaj text jos jednom,i pogledaj ko je seljak ispao ;)
ajde i ti sada malo seres...pa nece VAS portal pisati kako je sudija "mozda"navlacio za Slobodu itd itd.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 jun 2011, 22:04

Sta ste mogli drugo ocekivati iz tuzle?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ArminHz
Kontakt:

Post Postao/la ArminHz » 08 jun 2011, 22:12

ne brinite se , komsije ce osvetiti drage komsinice u subotu :D

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 08 jun 2011, 22:19

ArminHz je napisao/la:ne brinite se , komsije ce osvetiti drage komsinice u subotu :D
Samo nas vi nemojte osvećivat ko boga vas molim,mi smo vas i napravili pa stoga ajd
u skokovima,da nam ne prljaš temu sa onim bojama fesa opterećeni partijski likovi i klub takođe :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 jun 2011, 22:20

themaniaks je napisao/la:Sta ste mogli drugo ocekivati iz tuzle?
ma ajde nije kraj svijeta...sljedece sezone ce nadam se biti bolje mada je i ovo odlicno :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 08 jun 2011, 22:24

ae prvo pokusajte nesto osvojiti niste nista ima 5 godina, mi evo 2 godine liga i kup ! zato jos malo virsli i mozda ce te doc do 4 - finala kupa !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 jun 2011, 22:27

Kadeti Želje tukli sudiju Antu Živkovića

Kadetska ekipa Slobode pobjedom od 1:0 nad Željezničarom plasirala se u finale ovogodišnjeg prvenstva BiH. Podsjetimo kako je u prvom susretu bilo 2:1 za tim sa Grbavice. Gol vrijedan pobjede u prolaska u finale postigao je kadetski reprezentativac BiH Semir Musić, iz jedanesterca u 40. minuti susreta. Prethodno je Faruk Gaćan, nepropisno zaustavio Harisa Ribića.

U nastavku dosta bure na stadionu Tušanj. Najprije je isključen golman gostujućeg tima Vedran Kjosevski, koji je navodno psovao sudiji Anti Živkoviću iz Orašja. Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje domaćih igrača, dok su gosti protestovali kod sudije Živkovića, koji je na posljetku dobio i batine. U službenom zapisniku naveo je kako su ga kadeti Željezničara Alen Karamehmedović, Mirnes Ožegović i Erdal Gljiva udarali šakama u lice.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 jun 2011, 22:34

lopta je napisao/la:ae prvo pokusajte nesto osvojiti niste nista ima 5 godina, mi evo 2 godine liga i kup ! zato jos malo virsli i mozda ce te doc do 4 - finala kupa !
Malo si se zeznuo bili smo 3,a oni drugi ipak ;)
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jun 2011, 22:40

A drugačiji ishod utakmice nisam ni očekivao...Momcima se nema šta zamjeriti, ne može se protiv sudije...

Ne znam što se uopšte diže bura oko ovoga, mislim uvijek smo imali dobre igrače u omladinskoj školi, ali rezultati nisu bili nešto, nema razloga za brigu...

Sve su to dobri igrači, od golmana pa do one dvojice napadača, imaju dobru budučnost pred sobom..Važno je da oni ostanu što duže u Želji, i nek se titula naosvajaju u seniorskoj kategoriji ako već nisu uspjeli u kadetskoj ili juniorskoj...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 jun 2011, 23:01

Hajmo malo se smirite, koji vam je qrac, sva se ova sranja dešavaju zato što se na djecu vrši pritisak da moraju pobijediti, onda djeca ne biraju sredstva i nastaje cirkus, i kad dobiješ igrača koji je isfrustriran još u kadetskoj selekciji, šta onda očekivati na seniorskom nivou... Pustite djecu da igraju, da nauče igrati i da najbolje pokažu kad je to najvažnije - kao seniori... onaj viče šta očekivat u Tuzli, onaj spominje sudije, onaj tuzlak provocira, koliko samo isfrustriranih likova trpi ovaj forum, ovakvi paćenici uključujući i roditelje tih momaka koji igraju stvaraju neizdrživu atmosferu bez ikakve potrebe, krivi su vam Tuzla, Sarajevo, sudije, svi su vam seljaci, e pa seljak nije ni u Tuzli ni u Sarajevu, seljak je u glavi, al to nikako da dokuče neki... kaže ode Hodžić u Liverpool kako ga nije stid - e pa otišo bi i u San Marino samo da pobjegne iz ovog sra.nja, okomilo se 10 idiota na lika što je promašio penal, a to što je dao više od 40 golova se preko noći zaboravilo... Terry maši penal u finalu LP i niko mu ni riječi ne rekne, al se kod nas okomilo na kadeta što je mašio penal... pustite djecu da dišu i da igraju normalno i vi i njihovi pomahnitali roditelji... GET A LIFE!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 08 jun 2011, 23:03

Grbavica moj zivot je napisao/la:
lopta je napisao/la:ae prvo pokusajte nesto osvojiti niste nista ima 5 godina, mi evo 2 godine liga i kup ! zato jos malo virsli i mozda ce te doc do 4 - finala kupa !
Malo si se zeznuo bili smo 3,a oni drugi ipak ;)
pa kakve to veze ima jeste li 2 ili 3 kad niste nista osvojili mo smo prosle godine finale kupa i ligu, sad kup ! vi osvojili kup "ovako" !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 jun 2011, 23:27

Hawking je napisao/la:Hajmo malo se smirite, koji vam je qrac, sva se ova sranja dešavaju zato što se na djecu vrši pritisak da moraju pobijediti, onda djeca ne biraju sredstva i nastaje cirkus, i kad dobiješ igrača koji je isfrustriran još u kadetskoj selekciji, šta onda očekivati na seniorskom nivou... Pustite djecu da igraju, da nauče igrati i da najbolje pokažu kad je to najvažnije - kao seniori... onaj viče šta očekivat u Tuzli, onaj spominje sudije, onaj tuzlak provocira, koliko samo isfrustriranih likova trpi ovaj forum, ovakvi paćenici uključujući i roditelje tih momaka koji igraju stvaraju neizdrživu atmosferu bez ikakve potrebe, krivi su vam Tuzla, Sarajevo, sudije, svi su vam seljaci, e pa seljak nije ni u Tuzli ni u Sarajevu, seljak je u glavi, al to nikako da dokuče neki... kaže ode Hodžić u Liverpool kako ga nije stid - e pa otišo bi i u San Marino samo da pobjegne iz ovog sra.nja, okomilo se 10 idiota na lika što je promašio penal, a to što je dao više od 40 golova se preko noći zaboravilo... Terry maši penal u finalu LP i niko mu ni riječi ne rekne, al se kod nas okomilo na kadeta što je mašio penal... pustite djecu da dišu i da igraju normalno i vi i njihovi pomahnitali roditelji... GET A LIFE!
Ma šta je sad tebi ? Jesam igdje spominjao naše igrače ? Nisam, nego sam ogorčen na sudiju, a vama to normalno, kao treba zaboraviti. Šta moraju sve doživjeti naši omladinci tokom višegodišnjeg igranja u omladinskim kategorijama, od dolaska nečijih roditelja s pištoljem, guranja 'babinih' sinova, pa do ovih sudijskih lakrdija :roll:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 jun 2011, 23:36

Ako je ovo sto pise na tuzlalive.ba tacno da ga je golman marsnuo i unosio mu se u facu tacno nek ga je iskljucio, nek se brate mali nauci pameti a ne da glumi nekog kabadahiju vec u kadetima, a ako policije i saniteta nije bilo nasi nisu ni trebali pocinjat utakmicu jer bez murije po pravilima ne mozes pocet

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 jun 2011, 23:43

[youtube][/youtube]
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 jun 2011, 23:53

I onda se ovdje pise kako su picke ovi sto gledaju da samo sto prije odu odavde u inostranstvo, ubiju te u pojam sa 14-15 godina, odes da igras kazu ti nesmijete ovdje pobjediti pa te sudija potkrada ili nije sad na vas red da budete sampioni, pa dodjes kuci a trener ti kaze hajd na klupu mora igrat ovaj guzonjin sin, i mi se onda ljutimo kad neko hoce da ide...kakva drzava takvo i sve ostalo pa i fudbal, obicna lakrdija

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jun 2011, 23:56

lisander je napisao/la:Ako je ovo sto pise na tuzlalive.ba tacno da ga je golman marsnuo i unosio mu se u facu tacno nek ga je iskljucio, nek se brate mali nauci pameti a ne da glumi nekog kabadahiju vec u kadetima, a ako policije i saniteta nije bilo nasi nisu ni trebali pocinjat utakmicu jer bez murije po pravilima ne mozes pocet
Evo slazem se u potpunosti...omladinski fudbal je osjetljiv,tu se izrasta u nesto,uci se i o pravdi i o nepravdi,skoluje se od pocetka do kraja,od prvog dodavanja do taktickih zamisli na kraju...dosta utakmica ima...vjerujem da je bilo nepravde,ali postoje nacini da se to sredi...naveo si jedan primjer...a ako ima imalo istine u ponasanju golmana to je neprihvatljivo...koliko god me sada svi osudili,ja se potpuno slazem s tobom...mora postojati razlika u svemu sto djecu treba da uci profesionalizmu...prosao sam svojevremeno kompletnu fudbalsku skolu,odigrao mnogo utakmica,imao mnogo nepravdi,donio i nekih titula,ali ponasanje je moralo biti ponasanje bez obzira na sve...reci sudiji MRS ili mu psovati bilo sta je ciganluk koji se bez obzira na revolt u trenutku mora sprijeciti bar kod nase djece...ne smije se zakon ulice sprovoditi u nasoj skoli...mogu da opravdam revolt,mogu da opravdam da smo i izgubili zbog nekih drugih radnji,ali velik si kada mnogo naucis iz toga.
Niko nama nije kriv sto nismo u prvoj tekmi dobili tri razlike,treba djecu uciti da teze tome,a kada je nepravda i kada se gubi pa cak i da nije nepravda,moras uciti iz toga i truditi se da budes bolji...u svakom slucaju bilo kakvo MRS ne moze pomoci ni da ti sudija nasilji,ne moze pomoci ni u cemu osim da dobijes karton i da odmognes svojim drugarima u ekipi...mladi golman je nas veliki talenat i velika je nada...ovo se nikada vise ne smije desiti...ako je bio cirkus na terenu,mogu da povjerujem u to,onda se to drugacije radi...treba biti mangup u puno toga,ali zakon ulice osudjujem ma sta da se desavalo...od toga ne postajes igrac...nemoj da mi neko kaze da sudija sprijecava razvoj djeteta...razvoj se pravi na treningu,utakmice su dobrodosle,ali rezultat bi dosao iz nekog drugog razloga a ne zbog sudije...dobro znam o cemu pisem jer su moje generacije osvajale sve i bez sudijske pomoci...naklepaj svoje vrsnjake sa vise golova,pa nek im onda sudi sudija u revansu kako hoce...djeca moraju nauciti jos mnogo toga od cistog dodavanja,a zakon ulice ostaviti za svoje roditelje...znam da cu dobiti mnogo napada,ali sta mogu,samo udarite,ne odustajem od ovog stava :mrgreen: ,znam ja dobro sta je biti fudbalski odgojen momak i sta je suprotnost toga i zakon ulice.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 jun 2011, 23:57

Hoće li nas ovo Smajić pojačati?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 08 jun 2011, 23:57

pa kako su nas pokrali nije za pricu..prvo nam psovali, gadjali nas s tribina, bacali petarde na nas.. udaraju nas igraci, sudija ne svira..njima je svirao faule i kad nije bilo kontakta
penal - lik trci sam bez lopte, nas mu uzima loptu, krenula kontra, ovaj se valja fol, kaze sudija penal, mali najdenom skoci i pridje tribinama i poce da slavi.. a valjao se po terenu :S
nakon toga pocelo drugo poluvrijeme, dobi nam golman zuti jer je ispustio loptu pa je opet uzeo, i onda govori sudiji: pa sto zuti, dobi crveni, mi s igracem manje..
nakon utakmice, prilaze 4 nabildana lika da nas biju na terenu.. krenuli prema hodzicu i gljivi s nozem, sreca trener stade izmedju..
doveli sudiju iz orasja, a u sarajevu nama doveli iz stoca..
FUJ!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 jun 2011, 00:10

ellaxaz je napisao/la:Hoće li nas ovo Smajić pojačati?
To se ne zna,ali ja bi bio apsolutno presretan,dobili bi po mom misljenju odlicno pojacanje,samo konkretizuj koji je smajic u pitanju...ne onaj iz iskre,nego jedan drugi :mrgreen: ,ali sve je patka dok nije zvanicno,pa da ne trzamo raju,niko ne zna ni da li se pregovara sa doticnim,Belgija je ipak u rukama Cvike,a da li on to tamo radi bilo sta po pitanju njega,to se ne zna!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 09 jun 2011, 00:21

TUZLA I ZENICA = JAD I ČEMER

mislim da se još jedino u tuzli i zenici igra mesarski fudbal - korida, nez vise ni kako to da nazovem..i na utakmicama PL i na ovim ostalim omladinskim.. zato i nemaju napredka i prosperiteta niti ce ga imati u buducnosti...zato ih i nema u evropi nikad !! sami su sebi najgori neprijatelj... :mrgreen:
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921 i 75 gostiju.