lisander je napisao/la:Ako je ovo sto pise na tuzlalive.ba tacno da ga je golman marsnuo i unosio mu se u facu tacno nek ga je iskljucio, nek se brate mali nauci pameti a ne da glumi nekog kabadahiju vec u kadetima, a ako policije i saniteta nije bilo nasi nisu ni trebali pocinjat utakmicu jer bez murije po pravilima ne mozes pocet
Evo slazem se u potpunosti...omladinski fudbal je osjetljiv,tu se izrasta u nesto,uci se i o pravdi i o nepravdi,skoluje se od pocetka do kraja,od prvog dodavanja do taktickih zamisli na kraju...dosta utakmica ima...vjerujem da je bilo nepravde,ali postoje nacini da se to sredi...naveo si jedan primjer...a ako ima imalo istine u ponasanju golmana to je neprihvatljivo...koliko god me sada svi osudili,ja se potpuno slazem s tobom...mora postojati razlika u svemu sto djecu treba da uci profesionalizmu...prosao sam svojevremeno kompletnu fudbalsku skolu,odigrao mnogo utakmica,imao mnogo nepravdi,donio i nekih titula,ali ponasanje je moralo biti ponasanje bez obzira na sve...reci sudiji MRS ili mu psovati bilo sta je ciganluk koji se bez obzira na revolt u trenutku mora sprijeciti bar kod nase djece...ne smije se zakon ulice sprovoditi u nasoj skoli...mogu da opravdam revolt,mogu da opravdam da smo i izgubili zbog nekih drugih radnji,ali velik si kada mnogo naucis iz toga.
Niko nama nije kriv sto nismo u prvoj tekmi dobili tri razlike,treba djecu uciti da teze tome,a kada je nepravda i kada se gubi pa cak i da nije nepravda,moras uciti iz toga i truditi se da budes bolji...u svakom slucaju bilo kakvo MRS ne moze pomoci ni da ti sudija nasilji,ne moze pomoci ni u cemu osim da dobijes karton i da odmognes svojim drugarima u ekipi...mladi golman je nas veliki talenat i velika je nada...ovo se nikada vise ne smije desiti...ako je bio cirkus na terenu,mogu da povjerujem u to,onda se to drugacije radi...treba biti mangup u puno toga,ali zakon ulice osudjujem ma sta da se desavalo...od toga ne postajes igrac...nemoj da mi neko kaze da sudija sprijecava razvoj djeteta...razvoj se pravi na treningu,utakmice su dobrodosle,ali rezultat bi dosao iz nekog drugog razloga a ne zbog sudije...dobro znam o cemu pisem jer su moje generacije osvajale sve i bez sudijske pomoci...naklepaj svoje vrsnjake sa vise golova,pa nek im onda sudi sudija u revansu kako hoce...djeca moraju nauciti jos mnogo toga od cistog dodavanja,a zakon ulice ostaviti za svoje roditelje...znam da cu dobiti mnogo napada,ali sta mogu,samo udarite,ne odustajem od ovog stava

,znam ja dobro sta je biti fudbalski odgojen momak i sta je suprotnost toga i zakon ulice.